Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

TAI JUMS GERAI... BALTAI PAVYDŽIU... verysad.gif TAIP NORIU ATGAL wub.gif , NORS GRĮŽOM TIK PRIEŠ 2 SAVAITES...
Atsakyti
Gal kas zinot, kiek kainuoja vietinese agenturose twin bilietai i Siam ir Loro parkus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2015 05 05, 14:42)
Jums gerai, o aš sėdžiu ant lagaminų, rytoj į Tenerifę, pirmą kart į kanarus, vieni sako, kad tai rojus žemėje, kiti juokiasi, kad ten visiškas kaimas, kur tik vėjai pučia. Su visų jūsų pagalba ir patarimais tikiuosi atrasti savąją Tenerifę.

Lauksim svieziu ispudziu wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
O gal žinot per kiek panašiai laiko nuvažiuotume mašina iš pietinio aerouosto, iki Puerto de la Cruzo?
Ten kaip suprantu autostrada bus.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ir dar klausimėlis- iš kurios pusės šiaurinės ar pietinės patogiau( na mažiau serpantinų) važiuoti iki Teidės?
Atsakyti
Sveikos merginos, norėčiau ir aš pirmą kartą į kanarus spalio vidury. Kuri sala tuo metu būtų šilčiausia/gražiausia/pigiausia?
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2015 05 05, 13:23)
Ola 4u.gif katik is Lanzarotes,ydege,pailseje,ir nusivyle.Ismaisem Kanaru salas,pirma vieta paliekam Tenerifei,jos graziam zalumui,vandens parkui,Masca tarpekliui ir maistui.Lanzarotes vandens parkai prasti,zoo nekoks,ir nykuma man uolienu buvo bodi,niekada ten negrysciau.

koks idomus postas. O tai pries ten keliaudami nepasidomejot koks ten krastovaizdis ir pan? g.gif mes pries menesi gryzom is Lanzarotes. Pilni ispudziu ir labai patenkinti visi. Prisiziureje nuostabiu vaizdu. Misku ir zalumos zinojom kad nebus, zoo ir panasus parkai musu nedomino, todel grynai maisem sala su auto ir grozejomes jos kampeliais wub.gif nezinau su kokiom kitom kanaru salom ja lyginat, as nebuvau kitose , bet buvau indonezijoj, ir galiu pasakyti kad Lanzarotej isputus akis stebejausi ne ka maziau, ir ispudziai buvo vienodai stiprus. Taip kad kas ko tikisi is kiekvieno kampelio
Papildyta:
QUOTE(punkis @ 2015 05 05, 18:47)
Sveikos merginos, norėčiau ir aš pirmą kartą į kanarus spalio vidury. Kuri sala tuo metu būtų šilčiausia/gražiausia/pigiausia?

mums vietinis Lanzarotej minejo kad rugpjutis-spalis idealiausiais laikas ilsetis, nes maziausi vejai ir silciausia. Kaip kitose salose nezinau
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 05 05, 18:55)
Prisiziureje nuostabiu vaizdu.

drinks_cheers.gif , man Lanzaroteje irgi labai patiko: Timanfaya parkas, Mirador del Rio su nuostabiu vaizdu i Gracioza sala, Papagayo papludymiu grandine ir dar daug daug visko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2015 05 05, 17:00)
Sveikos,
O gal žinot per kiek panašiai laiko nuvažiuotume mašina iš pietinio aerouosto, iki Puerto de la Cruzo?
Ten kaip suprantu autostrada bus.Ačiū 4u.gif

Mes rugpjuti keliom dienom bandysim is pietinio oro uosto nusigauti i puerto de la cruz, tai kiek skaiciau tai uztrunka apie ą val, nes 100km atstumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 05 05, 20:25)
Mes rugpjuti keliom dienom bandysim is pietinio oro uosto nusigauti i puerto de la cruz, tai kiek skaiciau tai uztrunka apie ą val, nes 100km atstumas smile.gif

Merginos, minsim rytoj iš pietinio oro uosto į puerto de la kruza, kadangi autostrada, planuojam nulėkti per valandą, parašysiu grįžusi, po 17 dienos.
Atsakyti
gal kas gali papasakoti masinos atsiemima is pluscar Tenerifeje. kai atskrendat, kur einat, kaip mokat ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2015 05 05, 14:17)
Gal kas zinot, kiek kainuoja vietinese agenturose twin bilietai i Siam ir Loro parkus?  4u.gif

Kam jums tos agenturos? Nuvaziuojate i Siam arba Loro parka ir tiesiogiai nusiperkate Twin bilietus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egzzzotika @ 2015 05 08, 17:51)
gal kas gali papasakoti masinos atsiemima is pluscar Tenerifeje. kai atskrendat, kur einat, kaip mokat ir pan. smile.gif

Jei turi ofisa oro uoste, tuomet einat prie ju "kioskelio" ir susitvarkot dokumetus. Jei ofiso neturi, tuomet turejot gauti emeila su info. Paprastai masinas atvaro i oro uosta ir prie isejimo is oro uosto atstovas laukia su vairuotojo pavarde.
Atsakyti