Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(voras34 @ 2015 06 10, 11:53)
Tfu..tfu..tfu... na ir išgąsdinot, jau galvojau viskas, taip retai kur nors pavyksta išvažiuoti, vaikai jau seniai apie tas orkas svaigsta ir čia dabar...parko tinklapyje parašyta , kad renovuojama iki birželio 17-tos, kadangi mes važiuojame liepą tai reikia manyti, kad gausim pamatyti... tongue.gif

Tai gera naujiena praneset smile.gif tikekimes viskas dirbs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 06 10, 21:13)
Tai gera naujiena praneset smile.gif tikekimes viskas dirbs smile.gif

Po orkų pasirodymo dar neskubėkit nubėgti nuo baseinų, pasisukiokite apie jų baseiną lauke. Bent jau mums pasitaikė treniruotė, tai apturėjome antrą "pasirodymą", tik iš arčiau ir iš kitos perspektyvos.

Atsakyti
Merginos help.gif bandau užsirezevuoti kopimui į Teidę, bet man rodo, kad 2015.07.20 laisvos tik dvi vietos verysad.gif , daugiau variantų kaip ir nėra, ar ati reiškia, kad nepasieksim viršūnės?
Atsakyti
Sveikos Kanarų mylėtojos. smile.gif
Mes su šeimyna jau trečią kartą skrisim į Tenerifę, bet iškilo toks praktinis klausimėlis blush2.gif
Kadangi šį kartą nuomojamės namą, tai busim be maitinimo. Kur patartumėte važiuoti didesniam apsipirkimui maisto produktų? Apsistosim Costa Adeje, bet auto turėsim, tad nebėda pavažiuot ir savaitei apsipirkti. Dar labai domina turgus, esu girdėjus kad kažkur Adeje yra turgus kur prekiaujama daržovėmis, vaisiais ir žuvimi. Gal daugiau patyrusios ką patartų? 4u.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta @ 2015 06 11, 09:22)
Sveikos Kanarų mylėtojos. smile.gif
Mes su šeimyna jau trečią kartą skrisim į Tenerifę, bet iškilo toks praktinis klausimėlis  blush2.gif
Kadangi šį kartą nuomojamės namą, tai busim be maitinimo. Kur patartumėte važiuoti didesniam apsipirkimui maisto produktų? Apsistosim Costa Adeje, bet auto turėsim, tad nebėda pavažiuot ir savaitei apsipirkti. Dar labai domina turgus, esu girdėjus kad kažkur Adeje yra turgus kur prekiaujama daržovėmis, vaisiais ir žuvimi.  Gal daugiau patyrusios ką patartų?  4u.gif
ačiū  4u.gif

Man Ispanijoj Mercadona supermarketai labiausiai patinka - geros kainos, didelis pasirinkimas. Yra keli dideli ir Costa Adeje. Žuvies geras pasirinkimas.
Vienas iš jų http://english.ccgransur.com/about/
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2015 06 11, 09:20)
Merginos  help.gif bandau užsirezevuoti kopimui į Teidę, bet man rodo, kad 2015.07.20 laisvos tik dvi vietos verysad.gif , daugiau variantų kaip ir nėra, ar ati reiškia, kad nepasieksim viršūnės?

sekite puslapi 4u.gif , bet galiu pasakyti, kad velokai pradejote ziuretis console.gif

dar bandykite kitus laikus ziureti, gal atsilaisvins kas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 11 birželio 2015 - 10:20
o gran kanarijoj yra skirtumas tarp siaurines ir pietines puses kaip tenerifeje? Kur reiktu viesbuti bokintis, kad butu panasiai kaip las amerikas tenerifej?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 06 11, 10:56)
Man Ispanijoj Mercadona supermarketai labiausiai patinka - geros kainos, didelis pasirinkimas. Yra keli dideli ir Costa Adeje. Žuvies geras pasirinkimas.
Vienas iš jų http://english.ccgransur.com/about/

Aciu. O gal apie turgus ka zinote?
Atsakyti
QUOTE(Beta @ 2015 06 11, 12:55)

kažkurią dieną (lyg ir šeštadienis buvo) važiavom pro turgų, bet matėsi tik Gariūnų tipo šmutkės. Gal toliau yra ir vaisių-daržovių, nebuvom sustoję. Jūs pasiklauskite vaistinėje (pastebėjau, kad ten labai gerai angliškai vaistininkės kalba) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta @ 2015 06 11, 12:55)

Tenerifės - Supermarketai:
Tenerife Supermarketai
Tenerife - Turgus:
Tenerife Turgus
Atidaryti su Google Earth programa arba Google maps....
Atsakyti
QUOTE(Beta @ 2015 06 11, 13:55)

Puerto de la Kruze vaziujant link Loro parko (tik pravaziavus nedideles kapinaites pajuryje)sukti i kaire ir pavaziavus apie 300 metru yra toks paviljonas.Ten yra vaisiu darzoviu turgus.
Atsakyti
Rekomenduokite, kokiu paros metu visgi geriausia kilti i Teide? Bei ar tas pakelimas iki kraterio ( su leidimu) tolimas? kiek laiko uztrunka? ar tikrai verta kilti iki pat virsunes? Bei ar savijauta nesikeicia?
Atsakyti