Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(rasa32 @ 2015 08 11, 13:34)
Niekada nekilo problemu vaikams skristi per mokslo metus schmoll.gif Mokykloj parasai prasyma, pasizadi, kad vaikas atsiskaitys uz praleistus kontrolinius ir viskas.

drinks_cheers.gif , visada vasari skrendam slidineti ir niekada nekilo problemu del mokslu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2015 08 11, 11:42)
Atsispausdinate bilietus (arba nusiskanuojate mob.tel), stojate į eilę patikrinimui dėl draudžiamų daiktų, skysčių ir tuomet keliaute prie savo vartų.
Neturint registruoto bagažo niekur nereikia eiti.  4u.gif

Aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 08 11, 14:34)
Niekada nekilo problemu vaikams skristi per mokslo metus schmoll.gif Mokykloj parasai prasyma, pasizadi, kad vaikas atsiskaitys uz praleistus kontrolinius ir viskas.Esam skride ir su pirmoke, ir su 11-toke.Nebent vaikas superblogai mokosi, tada gal kitaip....O pirmokas, kad savaite ar 2praleis, tai jokia beda.Pratybas galit kartu padaryti, kokie ten ju mokslai rolleyes.gif

Mano tik busimas pirmokas, tai nelabai ka dar ir zinau, bet taip, pamokas paruostu ir t.t. drinks_cheers.gif
As pati buvau labai grieztai auklejama del pamoku lankymo ir pavydedavau kitiems, kad slogyte ir neidavo biggrin.gif Nors mano tevai medikai, bet as eidavau ir su slogom.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 08 11, 21:42)
Mano tik busimas pirmokas, tai nelabai ka dar ir zinau, bet taip, pamokas paruostu ir t.t. drinks_cheers.gif

Tik is patirties galiu pasakyti, kad nu laaabaii jau jie nenori pamoku ruosti kelionese doh.gif Bet, kai tavo pirmokas, tai tikrai nesuk galvos del keliones laiko smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

ruošiamės į Tenerifę vasario mėnesį, skrisim iš Varšuvos su Norwegian. Gal kas patars kaip patogiau iki Varšuvos nukakti, su automobiliu ar autobusu? Ar labai varginanti kelionė autobusu būtų, kas važiavę gal parašys atsiliepimus?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltėja @ 2015 08 12, 15:45)
Sveiki,

ruošiamės į Tenerifę vasario mėnesį, skrisim iš Varšuvos su Norwegian. Gal kas patars kaip patogiau iki Varšuvos nukakti, su automobiliu ar autobusu? Ar labai varginanti kelionė autobusu būtų, kas važiavę gal parašys atsiliepimus?
Ačiū  4u.gif

Jau isigijot bilietus?

As vis mastau, ar per Varsuva, ar per Kauna su persedimais.. Nevilioja ir tie persedimai. Tas ant to gaunasi, tik uz bagaza moketi dvigubai g.gif
Kaip kiti masto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 08 12, 14:58)
Jau isigijot bilietus?

As vis mastau, ar per Varsuva, ar per Kauna su persedimais.. Nevilioja ir tie persedimai. Tas ant to gaunasi, tik uz bagaza moketi dvigubai g.gif
Kaip kiti masto? blush2.gif

vieningos nuomones nebus. vieniems vaziavimas yra vargas ir itampa, kitiems tampymasis per oro uostus, laukimai arba laiko gaisimas su tarpinem nakvynem yra katastrofa. Mes rinkomes Varsuva. Vienareiksmiskai buvo paprasciau. Esu su persedimu skridusi. Nuovargis milziniskas buvo man, skrydziai, ilaipinimai, stovejimai eilese mane vargina, masinoje galiu ne viena simta km atminti ir nieko. Kiti masina vos iki pajurio numina, keliones automobiliu vargina, uzsupa - pykinimai, stoviniavimai, negalejimas vaziuoti nakti, bijojimas vaziuoti, kai prastesnes oro salygos. Faktoriu tiek daug, kad individualiai reikia deliotis viska. Mes isvykom vakare, pakeliui pavalgem ir vaikas uzmigo, ramiai plepedami, be stresu nuvykom. issimiegojom, papusryciavom, pailsejus skrydis buvo lengvas, atvykom i kanarus dienos metu. atgal atskridom vakare ir vaziavom iskart namo. Viskas neblogai, bet jei butume permiegoje, tai butu viskas paprasciau. Tiesiog labai jau namo norejosi. Kita karta gal vistik nakvotume ir ryte namo. Gal biggrin.gif Jus su vaikais vaziuotumete, pagalvokite, kaip jums paprasciau butu.
Atsakyti
4u.gif taip kiekvienam savo...
man ner nieko blogiau uz vaziavima autobusu ar masina virs 3 val doh.gif
Man jau geriau oro uoste 8 val praleist ax.gif ne karta taip keliavom. O is patirties su musu vaiku, kuriam tada buvo 4 metai - jokiu priblemu, jau kas kas o vaikai susiranda uzsiemimu is nieko thumbup.gif
Atsakyti
Mane irgi laukimai oro uoste iš proto gali išvesti doh.gif Todėl ir galvoju apie skrydį iš Varšuvos, tik galvoju ar automobiliu ar autobusu g.gif Automobiliu viskas aišku, sėdi ir važiuoji, bet galvoju gal vairuotojo neapsunkint ir autobusu važiuot...ar labai daug vargo su juo gali būti?
Atsakyti
Sveiki,

ateinu pasitarti smile.gif

Panašu, jog linkstame prie kelionės į Kanarus iš Varšuvos. Kelionės tikslas: daug nekeliauti, apsistoti netoli gero paplūdimio ir daugiausia laiką leisti pasyviai. Tenerifėje jau buvom, tai šį kartą galvojome apie Fuertventurą. Tačiau užmačiau skrydžius į Gran Kanariją ir ėmėme dvejoti.

Jei skristi į Fuertventurą, į Varšuvą reiktų išvažiuoti naktį (važiuotume automobiliu), taip pat ir parskridus vairavimas vyktų naktį. Iš vienos pusės gal gerai: naktį važiuojant vaikai matyt miegotų, ramiau nuvyktume. Iš kitos pusės: vairuotojui bemiegė naktis, klausimas, ar skrydžio metu pamiegosi, tai atskridus pirmą dieną jaustųsi didelis nuovargis.

Jei skristi į Gran Kanariją, išvažiuoti į Varšuvą reiktų ryte, taip pat ir parskridus važiavimas išpultų dienos metu. Didelė tikimybė, kad vaikai nemiegos, tad gali tekti klausytis viduriukės dainų (ji nepakanti kelionėms), tačiau dieną važiuoti nežinomu keliu atrodo patogiau/saugiau. Na ir dar didelis pliusas - skrydis su Norwegian. Su jais skridome į Tenerifę, tai lyginant su Ryanair daug patogiau buvo.

Kainos abiejų kelionių gaunasi panašios lyg. Mūsų didelei šeimai gaunasi apie 580 eur, kaip suprantu iki Varšuvos iš Vilniaus nusigauti/grįžti turėtų užtekti 90 eur (kuras, parkingas)?

Ką patartumėte? Kuri sala geriau norint pasipliuškenti vandenyje, pagulėti paplūdimyje? Ar gal dar kokių niuansų nenumačiau tokiuose kelionių variantuose?

Atostogas planuojame nuo lapkričio vidurio dviem savaitėm.
Atsakyti
Merginos, o koks bagazas iskaiciuotas i Norwegian Air kaina? Aciu
Atsakyti
Hand Baggage is included. Each passenger can bring 1 piece free of charge. Maximum weight is 10 kg on LowFare tickets and 15 kg for Flex tickets. Maximum dimensions are 55 x 40 x 23 cm.
Atsakyti