Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirisama @ 2015 03 19, 11:25)
Grožiai taip grožiai, o nesuprantu, kas dar pakuotėje be šokolado?  blush2.gif
http://groceries.asd...ct/910001266711

sunui nupirkau toki, nes jis traukinuko tomo gerbejas. ten lekstute saukstelis ir puodelis + kiausas ciokoledinis.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 19, 11:31)
sunui nupirkau toki, nes jis traukinuko tomo gerbejas. ten lekstute saukstelis ir puodelis + kiausas ciokoledinis.

Ir kaip suprantu, tie indai plastikiniai? g.gif
Atsakyti
Kažkokie xfailai man su tuo amazon.de - belekiek metų perku ir dabar sugalvojo, kad nebežino adreso kuriuo siųsti doh.gif , kai kituose amazonuose viskas ok doh.gif . Nebepamenu vokiškai UK - Jungferninseln, Britisch ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrinasta: 19 kovo 2015 - 10:34
QUOTE(Amrinasta @ 2015 03 19, 11:34)
Kažkokie xfailai man su tuo amazon.de - belekiek metų perku ir dabar sugalvojo, kad nebežino adreso kuriuo siųsti  doh.gif , kai kituose amazonuose viskas ok  doh.gif . Nebepamenu vokiškai UK - Jungferninseln, Britisch ?

Jungferninseln tai mergeliu salos biggrin.gif Britische Inseln tai salau grupe Britanija+Anglija + dar kruva salu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 19, 10:38)
Jungferninseln tai mergeliu salos biggrin.gif Britische Inseln tai salau grupe Britanija+Anglija + dar kruva salu

Bet nieko daugiau tinkamo iš to sąrašo nerandu biggrin.gif doh.gif . Gal galit kas nors pasižiūrėti kaip ten ta UK pavadinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2015 03 19, 11:44)
Bet nieko daugiau tinkamo iš to sąrašo nerandu  biggrin.gif  doh.gif . Gal galit kas nors pasižiūrėti kaip ten ta UK pavadinta  doh.gif

kur?

Grossbritanien? Vereinigtes Königreich?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 19 kovo 2015 - 10:47
QUOTE(MonCheri @ 2015 03 19, 09:54)
kaip jus perkat, tiesiai i LT?Ar cia per DE adresa?  g.gif
gaila kad pas tuki negalima pacioms pirkti, as jau taip esu karta su HM prisidirbusi,kad nupirkau bet tukis negali priimti is ju siuntiniu, ir paskui valakita buvo del pinigu grazinimo, jie man aiskina kad siuntinys dingo t.t.  todel klausiu ar imanoma kitu saliu H&M apsipirkti .

Perku per DE adresa. Bet kadangi jie priima tik vokiskas korteles, pavyksta nupirkti tik su saskaita, kuria paskui reikia per 14 dienu apmoketi. Tai perku tik as pati jei kam ko reikia. Arba leidziu pirkti tik patikimom sios temos senbuvem. Nes paskui galiu nesugaudyt, kas susimokejo gaves prekes, kas ne. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 19, 10:45)
kur?

Grossbritanien? Vereinigtes Königreich?

Antras tinka thumbup.gif , ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrinasta: 19 kovo 2015 - 10:48
QUOTE(Amrinasta @ 2015 03 19, 11:47)
Antras tinka  thumbup.gif , ačiū  biggrin.gif

ai nenormalus tie fokietai, visur skirtingai raso ir England, ir Grossbritanien ir kaip tik nori ir nenori irgi.
Papildyta:
Merginos, BONPRIX pasieke DE adresa. Tuoj atsiusiu saskaitas ir labai lauksiu pinigu. Uz siuntima is DE sumokesit, kai ateisit atsiimt prekiu.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 19, 10:09)
Merginos, kaip manot, sis dviratis vertas demesio g.gif
http://www.sportsdir...olcode=93229803
Kur dar butu galima dviraciu paziureti g.gif

Pirkau Dunlop, tik truputi kito modelio. Pirkau vyrui gimtadieniui dovanu, tai mandagiai atsisake tos dovanos. doh.gif biggrin.gif Tenka dabar man paciai vazinet. hihihi.gif Bent musiskio labai mazai pasikelia sedyne ir vairas, tai ir vazineju susilenkus ir sulenktais keliais. Nebent mazam zmogeliukui iki kokio 150cm. Bet pats dviratis sunkus, tai nelabai vaikui tinkamas. Beje, atejo su sulankstyta rato sake, tai dar reikejo pavargt, kol atitiesinom. Zodziu, pas mane patirtis nekokia su sitos markes dviraciais. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 19, 11:05)
Pirkau Dunlop, tik truputi kito modelio. Pirkau vyrui gimtadieniui dovanu, tai mandagiai atsisake tos dovanos.  doh.gif  biggrin.gif Tenka dabar man paciai vazinet.  hihihi.gif  Bent musiskio labai mazai pasikelia sedyne ir vairas, tai ir vazineju susilenkus ir sulenktais keliais. Nebent  mazam zmogeliukui iki kokio 150cm. Bet pats dviratis sunkus, tai nelabai vaikui tinkamas. Beje, atejo su sulankstyta rato sake, tai dar reikejo pavargt, kol atitiesinom.  Zodziu, pas mane patirtis nekokia su sitos markes dviraciais.  rolleyes.gif

Mes is SD dukrai siuntemes dvirati, nepamenu, kokios firmos, bet ir is tu nebrangiu. Atejo tvarkingai, viskas kaip priklauso. Tik, aisku, sunkus jis siaip. Na bet lengvi buna tik aliuminio remu, o tokiu ir kaina aisku ne 100 eur.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaGustė: 19 kovo 2015 - 11:26
QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 19, 11:05)
Pirkau Dunlop, tik truputi kito modelio. Pirkau vyrui gimtadieniui dovanu, tai mandagiai atsisake tos dovanos.  doh.gif  biggrin.gif Tenka dabar man paciai vazinet.  hihihi.gif  Bent musiskio labai mazai pasikelia sedyne ir vairas, tai ir vazineju susilenkus ir sulenktais keliais. Nebent  mazam zmogeliukui iki kokio 150cm. Bet pats dviratis sunkus, tai nelabai vaikui tinkamas. Beje, atejo su sulankstyta rato sake, tai dar reikejo pavargt, kol atitiesinom.  Zodziu, pas mane patirtis nekokia su sitos markes dviraciais.  rolleyes.gif

Sakot mazas? g.gif Nusiziurejau sau toki Dunlop Raso, kad 21' tinka kojos vidiniam ilgiui 73-89 cm, sakyciau geras su 177 cm ugiu g.gif
Gal kuri pirkot toki? ax.gif
Atsakyti