esu pastebejusi, kad daigai uzuauga grazus , kai nesiliecia lapais. del vietos stokos ir patogumo, kai issodinu i puslitrinius bokalus, sudedu juos i plastikines vaisiu dezes. telpa 12 indeliu. jie lapais lieciasi, nu ir lenktyniauja kas auksciau, stypsta
kolkas nesidomiu ir nesigundau tais vystyklais visai. o gal be reikalo
.
esu pastebejusi, kad daigai uzuauga grazus , kai nesiliecia lapais. del vietos stokos ir patogumo, kai issodinu i puslitrinius bokalus, sudedu juos i plastikines vaisiu dezes. telpa 12 indeliu. jie lapais lieciasi, nu ir lenktyniauja kas auksciau, stypsta
jei butu galimybe isdeliociau taip, kad lapukais nesiliestu
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 20, 21:00)
jei butu galimybe isdeliociau taip, kad lapukais nesiliestu
Namas turėtų būti pastatytas iš vienos ištisinės palangės bent 50 metrų, pageidautina į pietinę pusę
Na ką, eksperimentinis ūkis baigė darbą
Savo daigus perpikiavau į vazonus, o sesės - į vystyklus
Kažin, ar nereikės tik paskui sukeisti, jei vystykluose bus gražesni daigai. Bet į vazonus pikiuoti daug smagiau, naujas būdas kol kas menkai įvaldytas - nemoku aš suvynioti, byra tos žemės
Ūkis atrodo taip:
Ūkis atrodo taip:
QUOTE(daimura @ 2015 03 20, 22:57)
Na ką, eksperimentinis ūkis baigė darbą
Savo daigus perpikiavau į vazonus, o sesės - į vystyklus
Kažin, ar nereikės tik paskui sukeisti, jei vystykluose bus gražesni daigai. Bet į vazonus pikiuoti daug smagiau, naujas būdas kol kas menkai įvaldytas - nemoku aš suvynioti, byra tos žemės
Ūkis atrodo taip:
Ūkis atrodo taip:
Ka gi, lauksim rezultatu
QUOTE(ptashka @ 2015 03 20, 21:38)
Namas turėtų būti pastatytas iš vienos ištisinės palangės bent 50 metrų, pageidautina į pietinę pusę
Gal ir nebloga idėja projektui 
nu nea
va teip... kai laimesiu melejona, tada jau bus teip
O ir siaip, laaabai grazus daigeliai. As katruos sejau tipo ankstyvam derliuj, tai nusisauk, kaip atrodo, dabartiniai, jau lekia tuos ankstyvus. Nu zodziu susiparinau visiskai paziurejus i tavo daigus,
Ir is vis nuotaika sudina, gal saules uztemimas veikia...
Daimura, liuks tie ankstyvieji daigai, jie visa laika buvo po lempom?
O vystykluose kai auga nesiliecia lapai vieni su kitais? O jei lieciasi vistiek nestypsta? As kolkas nesiryztu tokiam eksperimentui, jei nepasisektu, likciau be daigu o turginiu ne uz ka nenoriu.
O vystykluose kai auga nesiliecia lapai vieni su kitais? O jei lieciasi vistiek nestypsta? As kolkas nesiryztu tokiam eksperimentui, jei nepasisektu, likciau be daigu o turginiu ne uz ka nenoriu.
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 21, 00:49)
nu nea
jei jau namas, tai turetu but pietineje puseje kazkokia istiklinta terasa ( ar ga ziemos sodu pavadint )
, kur langai is triju pusiu nuo zemes iki lubu , nu ir pageidautina sildomos grindys pradziai
Mes kadangi dabar ir stotomes nameli , tai numaciau du langus kuo didesnius I pietus
O tam pomidoru namui, su 50 m palange, tai dar reiktu stiklinio stogo
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 21, 11:54)
Mes kadangi dabar ir stotomes nameli , tai numaciau du langus kuo didesnius I pietus
o jei saules nebus - pirksiu stelazus su lempom. Net radiatoriu labiau noreciau nei grindinio- del seklu pradygimo .
Iš esmės, mūsų namas tuo atžvilgiu dėkingas - langai į visas puses išskyrus šiaurę. Bet laikausi nuomonės, kad esant galimybei, daigus reikia vis tiek tampyti į šiltnamį
Daimura -
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 20, 16:11)
Visus žemės kurmius sveikinu su Žemės diena, branginkime ją. Mano Princas...Juodasis 

Grazuolis
Cia 500 ml bokale ? Ar persodinesit dar I didesni ar augs jame iki siltnamio ?
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 21, 13:38)
Grazuolis 
Aciu.Tai jau augs jame iki pat issodinimo i siltnami,o kiek cia ir beliko to laiko
Nu saunuoles darbstuoles, daigeliai pas dauguma puikus
mano kudykiai seti vasario 28d sudygo puikiai, bet like nepikiuoti daigeliai atrodo graziau uz pries savaite ispikiuotus .... cia del streso anie pristabde ar kaip
Jau orai savaitgaliui ispuola tai xzchjyxkxbxgxn!!!!!!!
Uoj, kadangi as ne MATEMATIKE, tai kam ju reikes trobos pagal pageidavimus kreipkites
Jau orai savaitgaliui ispuola tai xzchjyxkxbxgxn!!!!!!!
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 21, 00:49)
nu nea
jei jau namas, tai turetu but pietineje puseje kazkokia istiklinta terasa ( ar ga ziemos sodu pavadint )
, kur langai is triju pusiu nuo zemes iki lubu , nu ir pageidautina sildomos grindys pradziai
Uoj, kadangi as ne MATEMATIKE, tai kam ju reikes trobos pagal pageidavimus kreipkites