Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(arvydas. @ 2015 04 01, 11:50)
Taigis sakau, kad NIEKO nemoku.  doh.gif  Kai akvariumo fotke kelem tokia diiidele gavos: maniau visi SM megabaitai uzlus. Ir tai tik su dukros pagalba... Paskum per @ jau gerai gavosis kai kita mamke patalkino. Bet as nei i elektronini atsiust nemoku, nei is fotiko pasiimt, nei jau esamu susirast.  blush2.gif  Reiks vel dukros prasyt, bet kol jos prisiprasai...  blink.gif  unsure.gif  doh.gif

nu jomajo,el paštu naudotis moki? Tai jei laišką išsiųst moki,tai tik nuotrauką grafke prisegi,ir psio.
O įkelt į kompą irgi paprastai-prie fotiko yr šniūras,kišk vieną galą į fotiką,kitą į kompą,įjunk fotiką ir paprasčiausiai su kursorium išsikelk nuotrauką ant ekrano.
Tuoj mes čia tavi pralavinsim biggrin.gif dar ir puslapį gausi tvarkyt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2015 03 31, 21:31)
Po dienos darbų

nepagyriau ax.gif Toks jau saldus tas miegelis,kad net dirbt tingisi,pažiūrėjus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 01, 12:01)
nu jomajo,el paštu naudotis moki? Tai jei laišką išsiųst moki,tai tik nuotrauką grafke prisegi,ir psio.
O įkelt į kompą irgi paprastai-prie fotiko yr šniūras,kišk vieną galą į fotiką,kitą į kompą,įjunk fotiką ir paprasčiausiai su kursorium išsikelk nuotrauką ant ekrano.
Tuoj mes čia tavi pralavinsim  biggrin.gif dar ir puslapį gausi tvarkyt  lotuliukas.gif

Tik nemanyk, kad sesiolikta mokytoja butum! biggrin.gif
-------------------------
Beje, vakar pakeliui i Senukus uzsukau i Ciles parde. Sake jai zinomos artimiausios sunu varzybos bus kazkur aplink Tevo diena Zemes ukio akademijoj. Man su dvirka per toli ir kalnai bais dideli blink.gif Lauksiu kol arciau persikels rolleyes.gif Sake vasara daug buna, bet as vasara turesiu 20 kubu malku uosvijoj pripjaut tai ciort znajet ar bematysiu ta vasara bigsmile.gif Dar ir Azuolyne Nasru aikstelej vietines klubo varzybeles buna. Gal ir ne tas pats kaip Pasaulio cempionatas, bet bendra vaizda susidaryt turbut imanoma ax.gif
-------------------------
Vakar mindamas i Senukus 2 trolikus aplenkiau. Kaip ant sparnu skridau! rolleyes.gif Jau maniau antroji jaunyste prasidejo!! thumbup.gif O atgal - pries veja. doh.gif Norejau suktis ir pakeliui su vejeliu i kapines nuvaryt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 01, 12:50)

Pakalnutes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2015 04 01, 13:09)
Pakalnutes?  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prašoviau su kopija... biggrin.gif draugei buvau fb įdėjus pakalnutes tongue.gif

http://www.dogheirs....with-goofy-toys
Atsakyti
Labas.
Nepasimaivę negalim.
Nauja liemenė ir naujas žaisliukas rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 04 02, 15:40)
Labas.
Nepasimaivę negalim.
Nauja liemenė ir naujas žaisliukas  rolleyes.gif

Ach,kokia tigrė wub.gif wub.gif wub.gif

Nu bet nesakykit, tokiu "nuostabiu" oru ir aš šunį rengčiau bent jau lietpalčiu ...dabar neaišku,kas kurį ves pasivaikščiot, tik žinau,kad keturias jo ir dvi savo kojas valysiu tai aš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 04 02, 15:40)
Labas.
Nepasimaivę negalim.
Nauja liemenė ir naujas žaisliukas  rolleyes.gif

user posted image

O kur pakaset "katinuka"? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 02, 14:51)
Ach,kokia tigrė  wub.gif  wub.gif  wub.gif
blush2.gif dėkui .
joooo tokiam orui, koks lietpaltis būtų ne pro šalį . unsure.gif
O liemenė žiemos lauks biggrin.gif
P.S.Kaip taviškiai planai su Pinkio apmezgimu?
Taigai tai su pertraukom nemažom mezgiau biggrin.gif Žiemą pradėjau, pavasarį pabaigiau
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 02, 15:04)
O kur pakaset "katinuka"?  bigsmile.gif
Apie tai istorija nutyli
ph34r.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 02 balandžio 2015 - 15:19
QUOTE(Jolleee @ 2015 04 02, 16:16)
Apie tai istorija nutyli
ph34r.gif biggrin.gif

Primine Sapro personaza Apzvalginyka-Sinsila:
"Jei turite kaciu ir neturite kuom jas maitint, atneskit man. As turiu sunu ir irgi neturiu kuom maitint... Kazi atnes?" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 04 02, 16:16)
P.S.Kaip taviškiai planai su Pinkio apmezgimu?
Taigai tai su pertraukom nemažom mezgiau biggrin.gif Žiemą pradėjau, pavasarį pabaigiau

kad žiema šilta buvo,tai nepradėjau tongue.gif apsimezginėju save (egoistė lotuliukas.gif )
Bet planai nedingo-tik kad vasarop labiau mėgstu nert,kažkaip šilti mezginiai net nemalonu į rankas paimt... ax.gif
štai dėl ko šuo nukentėjo tongue.gif
[img=http://s29.postimg.org/vutgea6kz/pledas.jpg]

o po pastarųjų dienų oro rimtai susimąsčiau apie lietaus apsaugą šuniui rolleyes.gif

Pala,čia PATI mezgei? bigsmile.gif Nuuu liuuuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 02 balandžio 2015 - 15:36
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 02, 15:31)
Primine Sapro personaza Apzvalginyka-Sinsila:
Koks juodas humoras biggrin.gif

QUOTE(lututė @ 2015 04 02, 15:35)
*štai dėl ko šuo nukentėjo  tongue.gif
**Pala,čia PATI mezgei?  bigsmile.gif  Nuuu liuuuks  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*Super, gražus darbas thumbup.gif

**Taip, pati blush2.gif Dėkui aciuks.gif
Atsakyti
Nuostabus taigos megztinis thumbup.gif

Man įdomu šiaip ar nuo tokių mezginių ir šiaip drabužių būna šuniui šilčiau? g.gif Man atrodo, jei išeičiau nuoga tik adjaliuką ant nugaros užsidėjus ir truputį priekyje sukabinus, tai nuo to vargu ar pasidarytų šilčiau.

Ir dar įdomu ar Luna eitų kur apsirengus. Nes kai vyra pabandė su petnešom vedžiot, tai net į lauką pradėjo nebeit. Prašos į lauką, o pamato, kad ima petnešas, tai į narvą ir nebeina niekur. smile.gif
Atsakyti