Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 13, 18:00)
Jei šuo, išlipęs iš vandens, juda, veikia kažką, tai nieko baisaus.
Sušalt gali, jei vėjas didelis. Tada net judant intensyviai gali perpūst raumenis.

Aš irgi ta taisykle tikėjau kol mano Granto radikulitas nesusuko. Neturiu supratimo kur, šuo pūkuotas, nemaudytas ir gyvena bute.. doh.gif

QUOTE(linamog @ 2015 04 13, 20:11)
Nesuprantu, kiekviena ryta kojas plaunu - patalyne kaip juoda, taip juoda. biggrin.gif

Jei šuo judas, tai šunį galima nuskust biggrin.gif

QUOTE(cile @ 2015 04 13, 20:38)
Sveiki gyvi, o mes va papildem erkiniu ligoniu gretas...mazoji uzsirove...is ryto sunelis guvus kaip visada, o vakare jau nebelabai...nulekem pas vet. ir pasirodo turim..dabar guli vaistu pribadyta ir nelaiminga...  unsure.gif paciu erkiu tik dvi si sezona pas ja radau...tai va nezinia, ar siumetes, ar is pernai parazito buvo ir tik prie palankiu salygu parode nagus...

Bobezė ar kažkas kito? Kaip bebūtu linkiu greičiau pasveikt 4u.gif
Atsakyti
nu blin tos erkės jau šiais metais ir mane nervuoja unsure.gif anytos Foksas buvo susirgęs prieš kelias sav, jeigu pamenat tokį doh.gif dar draugės kalytė susirgo... kas čia darosi su jom
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 04 13, 12:49)
Tikiu-nėra gi reikalo biggrin.gif
Jei šeimininkė riša, reiškias reik neprieštaraut. Protingos jos pas tave. biggrin.gif

Jo, šitas labai pasitarnavo kai trise šunį laikydami traukėm įstrigusį gerklėj pagalį - guli, kenčia, bet nesimuisto, žino kad reikia biggrin.gif Geror mergičkos.

Apie babezes kalbant tai mano dėdės malamutą irgi nusinešė šiandien. Savam kieme su nupjauta žole pasigavo, Šiauliuos prie naujo aplinkelio (jei kam židinys aktualus). Pastebėjo, kai jau inkstai buvo atsisakę, trys dienos ant lašelinių ir išėjo. Geras šuva buvo, tik pradėjęs gerą gyvenimą - nes po nusipirkimo kelis metus buvo tiesiog pamirštas, o dabar vis šis tas - gavo daugiau erdvės, atsigavo, namuose apsilankydavo, ir te tau, metai laimės.. Nugyveno gražu 9 metų gyvenimą, buvo vienas pirmųjų Lietuvoje...
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 04 13, 21:48)
Bobezė ar kažkas kito? Kaip bebūtu linkiu greičiau pasveikt  4u.gif

Erlichijoze+babezijoze, jei gerai supratau...

QUOTE(inga321 @ 2015 04 13, 23:30)
nu blin tos erkės jau šiais metais ir mane nervuoja  unsure.gif  anytos Foksas buvo susirgęs prieš kelias sav, jeigu pamenat tokį  doh.gif  dar draugės kalytė susirgo... kas čia darosi su jom

Daugeja uzkrestu sad.gif Kazkaip as irgi iki siol perdaug nepanikuodavau - kazkiek lasindavau, paskui purksdavau +sukuodavau, o va siais metais pareik doh.gif

QUOTE(Nolda @ 2015 04 13, 23:38)
Apie babezes kalbant tai mano dėdės malamutą irgi nusinešė šiandien. Savam kieme su nupjauta žole pasigavo, Šiauliuos prie naujo aplinkelio (jei kam židinys aktualus). Pastebėjo, kai jau inkstai buvo atsisakę, trys dienos ant lašelinių ir išėjo.

Ar taip staigiai liga progresavo, ar nelabai kas atkreipe demesi i pasikeitusi suns elgesi?
Atsakyti
Neklausiau - nesikišu į jų šunų auginimo klausimus, paskutiniu metu apskritai nekalbam nes buvau garsiai papeikta už beglobių globojimą, tai per aplink tik sužinojau
Atsakyti
Labas rytas...

Eina sau, del tu erkiu... unsure.gif

As kai savo spanieli auginau, na, pries 20 metu kazkur pirkau.. Tai nei as jam lasinau ka, nei antkakliu nuo erkiu pirkau. Parsinesdavo suo ju, as jas istraukdavau-issukdavau pries laikrodzio rodykle, ir tiek. As net nezinojau, kad buna ligu tokiu baisiu.... Ka darydavau, tai skiepindavau nuo maro...

Nu sitai mazulkai savo, tai tikrai imsiuos kazkokiu priemoniu...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 14, 00:00)

ojezau,pirmosios ligos net negirdėjau,varau paskaityt unsure.gif
tik nesupratau,kaip iš pernykščios erkės galėjo susirgt...toks ilgas inkubacinis periodas ? unsure.gif

sveikit,mergiotės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 14 balandžio 2015 - 09:39
QUOTE(lututė @ 2015 04 14, 10:39)
tik nesupratau,kaip iš pernykščios erkės galėjo susirgt...toks ilgas inkubacinis periodas ?  unsure.gif

Ne inkubacinis ilgas. Gali būt, kad ligą kaip ir pasigavai, tačiau stiprus organizmas atsilaikė. Susilpnėjo imunitetas ir išlindo visam gražume. Sako, kad tokie "išlindimai" pavojingesni, nes gresia lėtine liga, sunkiau pastebėt.
NeduokDie, tas ligas. Aš erkių bijau kaip nežinau ko. Anąsyk miške pamačiau, tai krapštinėjausi visą kelią namo važiuojant... Rodėsi, kad visur lipa.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 14, 00:00)

Neee, nu cia jau VIRSUNE!! verysad.gif Gasdinat cia mane... unsure.gif As su jumis nedraugauciau ir nieko nebijociau, bet tada beveik su niekuom negaleciau draugaut, nes kur nepasisuk siemet visi apie erkes pliurpia doh.gif O man (kaip ir per visas Bonifacijaus atostogas) malku paruosimo darbai uosvio miske svieciasi. Tai dar pasakykit, kad ir ta bebra-koze prie stipriai uzspirituoto organizmo limpa? blink.gif Tuoj pulsiu skiepytis! (Jei tokiu skiepu vobsce buna). Ale paskui kai pasiskiepysiu ir neikas - bus bais obidna. Ziaurus nuostoliai. unsure.gif Ankstesneis metais nei viena neprisisiurbe. Nesiskiepyjau, bet purksdavaus. Miskan. O dab ka, net ant pievutes negalima bus padrypsot sudu neissitepus? blink.gif
P.S. Blim, Zose irgi (cia seniau, bet jau siemet) erke is nuosavo, stropiai sienaujamo kiemo parsinese. Net tos zoles dar gi nera... g.gif Niekuom jin neuzsikrete, bet, kad nejauku darosis tai butu pernelyg svelniai pasakyta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 14, 10:46)
Ne inkubacinis ilgas. Gali būt, kad ligą kaip ir pasigavai, tačiau stiprus organizmas atsilaikė. Susilpnėjo imunitetas ir išlindo visam gražume. Sako, kad tokie "išlindimai" pavojingesni, nes gresia lėtine liga, sunkiau pastebėt.

tai jau jo-nes tiesiog nesitiki tada...erkės kaip ir nepasigavo-o bac ir serga doh.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 04 14, 10:50)
Neee, nu cia jau VIRSUNE!!  verysad.gif  Gasdinat cia mane...  unsure.gif  As su jumis nedraugauciau ir nieko nebijociau, bet tada beveik su niekuom negaleciau draugaut, nes kur nepasisuk siemet visi apie erkes pliurpia  doh.gif  O man (kaip ir per visas Bonifacijaus atostogas) malku paruosimo darbai uosvio miske svieciasi. Tai dar pasakykit, kad ir ta bebra-koze prie stipriai uzspirituoto organizmo limpa?  blink.gif  Tuoj pulsiu skiepytis! (Jei tokiu skiepu vobsce buna).

Skiepytis jau reikėjo,jei norėjai,nes skiepija,berods 3 kartus,kad imunitetą įgautum.Bet nuo Laimo ligos,erlichijozės skiepai dar neišrasti.Gali pasiskiepyti tik nuo erkinio encefalito.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 14, 11:14)
Skiepytis jau reikėjo,jei norėjai,nes skiepija,berods 3 kartus,kad imunitetą įgautum.Bet nuo Laimo ligos,erlichijozės skiepai dar neišrasti.Gali pasiskiepyti tik nuo erkinio encefalito.

Lengva pasakyt "REIKEJO"... As anksciau skiepu bijojau labiau uz multiko drambli, o dabar jau beveik baigiu isidrasint blush2.gif Realiai tik liepos menesi "varna" gausiu tai iki tol gal atsirastu imunitetas?? g.gif Nors, ka as cia tauskiu: vis tiek nesiduosiu badomas ir neislaidausiu schmoll.gif Aciu Dievui dar turiu fantazijos kur perspektyviau investuot paskutine kapeika drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 14, 11:45)
Lengva pasakyt "REIKEJO"... As anksciau skiepu bijojau labiau uz multiko drambli, o dabar jau beveik baigiu isidrasint  blush2.gif  Realiai tik liepos menesi "varna" gausiu tai iki tol gal atsirastu imunitetas??  g.gif  Nors, ka as cia tauskiu: vis tiek nesiduosiu badomas ir neislaidausiu  schmoll.gif  Aciu Dievui dar turiu fantazijos kur perspektyviau investuot paskutine kapeika  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  rolleyes.gif

begemotą... biggrin.gif
Atsakyti