Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Mėgstu pasiskaitinėti internete tokias diskusijas, nes keičiantis sezonams kaip taisyklė norisi atsinaujinti garderobą kažkuo.... na aš dažniausiai nežinau kuo smile.gif . Paskutiniu metu lietuviški drabužiai ir mane domina, nors jie man dažniausiai kažkokie truputį keisti (na kad ir lemuse ar Happeak), o aš nelabai mėgstu išsiskirti blush2.gif

Iš lietuviškų, kurių čia nemačiau paminėta, turiu va tokią mėgstamą Milksense palaidinę. Šitie drabužiai skirti žindančioms, ir nors aš seniai nemaitinu, bet mielai ją užsivelku blush2.gif - ant mano gana aukšto ir kūdo sudėjimo gražiai žiūrisi, neatrodau taip perkarusi doh.gif O tarp mano maitinančių draugių nemažai yra nešiojančių šituos Milksense rūbus - jie gražiai krenta, tinka įvairioms figūroms, be to patogu žindyti mažylį. Kiek girdėjau, tai vienos mamos verslas, kilęs iš jos asmeninio poreikio tokiems drabužiams, tai man kažkaip faina kad ir lietuvės sugeba kažką sukurti 4u.gif Kainos nėra labai žemos, bet suprantu, juk siuva ne Kinijoje ir ne tūkstančiais vienetų...
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 06 17, 07:55)
Laukiu savosios Kartu rankines jau trecia menesi sad.gif

Rimtai??? as dabar derinu savosios uzsakyma, sake pasiuna per menesi - pusantro...
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2015 06 18, 20:59)
Rimtai??? as dabar derinu savosios uzsakyma, sake pasiuna per menesi - pusantro...

KOKIA SPALVA IR MODELI PASIRINKOT?

Pamelavau, realiai tai jau ketvirtas menuo prasidejo, kai laukiu. uzsakinejau kovo 17d. Zadejo, kad pasiuna per 1-1,5men. isirinkau rankine esancia ju facebooke, nieko pagal save nekeiciau ir isskirtiniu pageidavimu neturejau. Norejau sviesiai rusvos su tamsiai rudomis detalemis. Rodos ir spalvos standartines, ne kazkokios marcipanines smile.gif Kantriai laukiau. Reiktu paminet, kad pinigu is karto neima, parase, kad pirma pasius, atsius foto, o tik tada apmokesiu, jei patiks.
Balandzio 30d pirma karta pasiteiravau apie rankine. parase, kad mano jog mane nudziugins kitos savaites pradzioje. Geguzes 8d vel pasiteiravau. Geguzes 15d atsiunte keliu rankiniu foto, kad gal kazkas patiks. Aisku tarp ju manosios nebuvo, bet buvo mano norimos spalvos tik kituose deriniuose. Pvz sviesiai ruda su baltom rankenom. gelsva su tamsiai rudomis detalemis (cia noriu pabrezt, kad vadinas tokios spalvos odu mano norimai rankinei buvo, tik mano norimo derinio niekaip nesuderino i viena rankine). Tuomet as jau netekus vilties apmokejau ir visgi zadejau panasiausia isigyt. Bet paskui pamasciau, kad nu nenoriu as geltonos vietoj rudos ir parasiau, kad apmokejau, bet dar lukteresiu savosios.
Birzelio 8 d vel pasiteiravau, kad gal jau galiu tiketis savosiso rankines. tada manes pradejo teirautis apie apmokejima. Viska issiaiskinom ir parase, kad sia savaite kaip tik kerpa siuos modelius. Birzelio 12d vel atsiunte poros rankiniu foto, bet ir vel ne tokios, kaip uzsakinejau. Atrasiau, kad laukiu toliau. Tada parase, kad sekancia savaite bus pilkos ir tamsiai rudos. Tada, kad geriau viena kita suprastume as parasiau, kad man netinka nei pilkos, nei juodos, nes tokiu turiu. geltonos netinka, nes is esmes nemegztu tokios spalvos, netinka rankines su baltom rankenom del nepraktiskumo ir pan. Kad reikia rudos, rusvos, kad tinka garstyciu spalva. Ir tada gavau pribloskiancia zinute, kad penktadieni skrenda i milana, jei ras kazka tinkamo-nupirks, o jei ne, grazins man pinigus ir anuliuos uzsakyma, nes dabar neturiu tokiu atspalviu.
As laukiu jau ketvirta menesi, nekipisuoju ir sulaukiu ne rankines, o atsakymo, kad neturi tokiu odu ri uzsakyma greiciausia anuliuos (kas labiausiai ir tiketina). Man rankines reikia, o ne anuliavimo. Nieko sau, tris menesius zadet, kad va jau kita savaite bus, o paskui jau odu nera. Nu tikrai jau pikta ir labai noreciau, kad pabaiga butu grazi, o ne uzsakymo anuliavimas. Negi jiems reikia tokios antireklamos.
Nezinau, man liezuvis nesiverstu sitiek laiko pralaukusiam klientui pasakyt, kad anuliuosim uzsakyma. Lyg ruda spalva butu kazkoks deficitas ir, kai zinau, kad per ta laika ne viena ruda rankine pasiuvo.
ISVADA: buna blogiau, nei tashe tashe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 18 birželio 2015 - 21:43
pasirinkau lyg Cinamonas, pilka, paprastute, irgi is feisbuko smile.gif be jokiu ypatingu pageidavimu...
Sprendziant is to, kad i laiska atsake per savaite, tai gamins matyt kad ne menesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2015 06 18, 21:53)
pasirinkau lyg Cinamonas, pilka, paprastute, irgi is feisbuko smile.gif be jokiu ypatingu pageidavimu...
Sprendziant is to, kad i laiska atsake per savaite, tai  gamins matyt kad ne menesi  g.gif

Nu as dar, kaip kokia blondine, naiviai tikiuosi laimingos pabaigos, kad pasius man ta rankine ir, kaip kompensacija pasiulys nuolaida kitam apsipirkimui.
Nors paziurejus racionaliai i ivykiu chronologija tokia baigtim ko gero net nekvepia smile.gif
Tikejaus iki vasaros tikrai gauti ir planuose buvo uzsisakyt kita modeli rudeniui, bet ziuriu, kad ir sios is vis galiu negaut. doh.gif
va ir dabar naujiena pristate rudos spalvos
https://scontent-fra...866602349_o.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 18 birželio 2015 - 22:05
QUOTE(neatleidziu @ 2015 06 18, 22:38)
ISVADA: buna blogiau, nei tashe tashe biggrin.gif

unsure.gif Niekaip nesuprantu. Kad jie čia kaip kokie iš medžio išpuolę unsure.gif Sunku jiems ją pagamint, ar kaip? Ar jie išvis neskaito užsakymų, ką nori, tą siuva?

Galima būtų tokiu principu restoraną atidaryt. Paduodi meniu, pateiki užsakymą, prašai sušių. Pasako, kad po 15 min.
Ateina laikas, gauni cepelinių. Rinkis - su mėsa ar su varške. Bet aš gi prašiau sušių! Nu taip, bet mūsų šef-povaras virė cepelinų katilą, ir dabar visiems duodam cepelinus. Nenorit? Tada dar palaukit.

Po pusvalandžio - o gal, klausykitės, jūs norit torto? Mes va turim tortą, kaip tik pjaustom. Galim pasiūlyt gabaliuką su gėlyte ir be gėlytės. Sušių? Kokių sušių? Ai, iš meniu? Nu tai palaukit, jau gamina.

Dar po valandos. Mums dar liko torto ir naminės mišrainės, ar bus gerai? Sušių mes gal nebegaminsim, nes neturim ryžių. Šefui nenuotaika. Kodėl tada priėmėm užsakymą? Ai nu nebūkit priekabus, o ko jums mišrainė negerai, atsirado mat japonas. Tris valandas sėdi? O tai ko čia sėdi, eik iš čia, mums namo metas.

Tokiu stilium biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 06 19, 12:28)
unsure.gif Niekaip nesuprantu. Kad jie čia kaip kokie iš medžio išpuolę unsure.gif Sunku jiems ją pagamint, ar kaip? Ar jie išvis neskaito užsakymų, ką nori, tą siuva?

Galima būtų tokiu principu restoraną atidaryt. Paduodi meniu, pateiki užsakymą, prašai sušių. Pasako, kad po 15 min.
Ateina laikas, gauni cepelinių. Rinkis - su mėsa ar su varške. Bet aš gi prašiau sušių! Nu taip, bet mūsų šef-povaras virė cepelinų katilą, ir dabar visiems duodam cepelinus. Nenorit? Tada dar palaukit.

Po pusvalandžio - o gal, klausykitės, jūs norit torto? Mes va turim tortą, kaip tik pjaustom. Galim pasiūlyt gabaliuką su gėlyte ir be gėlytės. Sušių? Kokių sušių? Ai, iš meniu? Nu tai palaukit, jau gamina.

Dar po valandos. Mums dar liko torto ir naminės mišrainės, ar bus gerai? Sušių mes gal nebegaminsim, nes neturim ryžių. Šefui nenuotaika. Kodėl tada priėmėm užsakymą? Ai nu nebūkit priekabus, o ko jums mišrainė negerai, atsirado mat japonas. Tris valandas sėdi? O tai ko čia sėdi, eik iš čia, mums namo metas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai užsinorėjau didelio megztinio. Galvojau apie Robi Agnes, bet man kiek per brangus, be to, bijau su savo XL dydžiu atrodyti kaip vaikštantis kalnas. LeMuse turi labai gražų susiaučiamą - eičiau ir šiandien nusipirkčiau! Tai klausimas - kaip LeMuse kokybė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 06 19, 13:26)
Labai užsinorėjau didelio megztinio. Galvojau apie Robi Agnes, bet man kiek per brangus, be to, bijau su savo XL dydžiu atrodyti kaip vaikštantis kalnas. LeMuse turi labai gražų susiaučiamą - eičiau ir šiandien nusipirkčiau! Tai klausimas - kaip LeMuse kokybė? smile.gif

Labai ir aš jo norėjau, to Robi agnes, jau ketinau pirkti internetu, bet nuvykau ir pasimatavau...... ir likau be megztinio. Kabo kaip maišas. Nežinau kaip ten ant tų laibų mergaičių jį gražiai nufotografuoja. Žodžiu, nesu laiba, bet norit su juo eiti, turiu kažkur prilaikyti, nes krenta, smunka ir nesuprasi kur.

Kurį megztinį LeMuse nusižiūrėjote?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 06 19, 11:28)

Tiesiai i desimtuka. Nesuprantu, kas ju galvoj dedas, kai sitaip elgias. umn.gif
Pradedu galvot, kad nei ten siuva, nei ten ka, is kazkur perka ta, ka gauna ir etiketes prisiuva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 06 19, 14:50)
Labai ir aš jo norėjau, to Robi agnes, jau ketinau pirkti internetu, bet nuvykau ir pasimatavau...... ir likau be megztinio. Kabo kaip maišas. Nežinau kaip ten ant tų laibų mergaičių  jį gražiai nufotografuoja. Žodžiu, nesu laiba, bet norit su juo eiti, turiu kažkur prilaikyti, nes krenta, smunka ir nesuprasi kur.

Kurį megztinį LeMuse nusižiūrėjote?

Va va, man jis irgi praktiškai keistas pasirodė. Ačiū už komentarą, dabar visai nebenoriu smile.gif

Buvau nusiužiūrėjus šį: http://lemuse.eu/lt/...g wool cardigan
Beeet darbo reikalais buvau Šiaurės miestelyje, užsukau į Julia Janus išparduotuvę Parke ir pagriebiau fainą pilką megztuką. Nesusiaučiamas, bat galima sagė susegt, šiltas, minkštas, asmietrinis, krinta puikiai. 60 ar 69 EUR su nuolaida drinks_cheers.gif
Papildyta:
Va toks: http://juliajanus.co...-rain-drop.html

Nuotraukoj nekažką, bet realiai labai dailus wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na pagaliau aš gavau savąją iš "dingoM" wub.gif Laukiau šiek tiek daugiau, negu dvi savaitės, nes dabar atostogų metas ir tempai sulėtėję. Bet laukti buvo verta smile.gif Ta matinė oda kažkas stebuklingo. Ir pasiuvimas liuks. Žodžiu, aš labai patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 06 19, 11:28)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti