Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 04 04, 23:44)
Man tai kažkokios kaip priešmirtinės konvulsijos.  verysad.gif Atrodo, kad negaliu KAŽKO išvemt iš savo vidaus, todėl tuoj mirsiu. Tik niekaip nenumirštu...

As tai net nemoku nupasakoti, kas mano viduje darosi unsure.gif lyg skaudetu, bet neskauda, tiesiog kazkoks beprotiskas blogumas dusioj unsure.gif nors kai pagalvoji, nieko juk nenutinka tuo momentu, eiline akimirka, bet matyt mintimis pati dasivarau iki tos busenos, kaupiasi palaipsniui, kol prisikaupia ir prasruva per krastus doh.gif
Atsakyti
[quote=Night13,2015 04 04, 20:38]
Aš linkiu tau priimt ryžtingą sprendimą savo vergystės pabaigai, nelaukus vasaros. 4u.gif Blogiau nebus, pati žinai.
Ar kas nors mato, kad verki?
Nemato...kai neteik but du vaiku uzsidarau davo kambary,jei kaxkur bendrai nevaziuojam,tai net nesimatom.
[quote=Abo,2015 04 04, 22:38]
4u.gif laikykis 4u.gif kada grista namiskiai? unsure.gif gal del svenciu taip? dar didesnis namu ilgesys unsure.gif
[/quote]
Gryzo vakare,ryt vel turi planu,bet as nenoriu dalyvaut...negeriu,valgyt bet ko negaliu,tai ko man lyst i tuos svecius.nebent del suns,nes tie zmones turi suni.
As nesureiksminu svenciu.man jos teiskia tik tiek,kad buni su seima,Lt.o db viena...pasnekejau vakar su mama skype ir vos susilaikiau neapsiverkus...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 04 05, 04:27)
Gryzo vakare,ryt vel turi planu,bet as nenoriu dalyvaut...negeriu,valgyt bet ko negaliu,tai ko man lyst i tuos svecius.nebent del suns,nes tie zmones turi suni.
As nesureiksminu svenciu.man jos teiskia tik tiek,kad buni su seima,Lt.o db viena...pasnekejau vakar su mama skype ir vos susilaikiau neapsiverkus...

Nu žinoma, į svečius gi einama pagert ir pavalgyt. Jokiu būdu ne pabūti su žmonėmis, pabendrauti. Aišku, paprasčiau yra verkti, kad tai NE TIE žmonės, su kuriais norėčiau būti. Mane jau net stebina, kaip kai kurie randa priežasčių būti nelaimingi.
Atsakyti
...
Atsakyti
Su Šv velykom 4u.gif

Papasakosiu kaip užtemima menulio praleidau vakar.
Sedžiu jaučiu,kad prarandu ryšį su realybe,paskui burna džiuti pradėjo nerealiai blink.gif veliau prakaitas pilti,veliau laabai orgo trukti,plius neraluno pojutis,pojutis,kad tai ne visi namie ir,kad paskutinioji atejusi buvo,tai va plius drebulis prakaito pilimas..prasikankinau geras 2 valandas ir nuslugo..
Veliau žiūriu,kart apart pilnaties dar ir užtemimas ir visa kulminacija buvo plius minus valanda prieš ir po užtemimo rolleyes.gif tai va psihu psihė aš. verysad.gif schmoll.gif blink.gif

Gražios šventės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2015 04 05, 06:15)
Nu žinoma, į svečius gi einama pagert ir pavalgyt. Jokiu būdu ne pabūti su žmonėmis, pabendrauti. Aišku, paprasčiau yra verkti, kad tai NE TIE žmonės, su kuriais norėčiau būti. Mane jau net stebina, kaip kai kurie randa priežasčių būti nelaimingi.

Gi viskas susideda.nu nenoriu rodytis visa nusibliovus ir be nuotaikos.o apsimetinet nemoku.

SU VELYKOM VISAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2015 04 05, 07:15)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2015 04 05, 06:15)

O gal ten tikrai ne jos zmones? Kaip suprantu, tai seses draugai. Gal ji nepritapus toje kompanijoje ir kvieciama tik is mandagumo. Koks ten jai malonumas sedeti visa diena/vakara issisiepus ir vaidinti, kad smagu, kai realiai vidui kazkokia katastrofa? As pavizdziui negaliu eiti net su TAIS zmonemis. Tiesiog negaliu. Galvojau, gal prisiversti, juk zinau, smagu ir gera ten butu, bet nenoriu saves prievartauti, stumti. O ir visada grizus po smagaus vakaro man buna labai bloga, duobe.
Tai kam dabar puolat ta zmogu, nezinodami visos situacijos? verysad.gif Nuo to, kad valanda pabus laimingesne is esmes juk niekas nepasikeis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2015 04 05, 16:32)
O gal ten tikrai ne jos zmones? Kaip suprantu, tai seses draugai. Gal ji nepritapus toje kompanijoje ir kvieciama tik is mandagumo. Koks ten jai malonumas sedeti visa diena/vakara issisiepus ir vaidinti, kad smagu, kai realiai vidui kazkokia katastrofa? As pavizdziui negaliu eiti net su TAIS zmonemis. Tiesiog negaliu. Galvojau, gal prisiversti, juk zinau, smagu ir gera ten butu, bet nenoriu saves prievartauti, stumti. O ir visada grizus po smagaus vakaro man buna labai bloga, duobe.
Tai kam dabar puolat ta zmogu, nezinodami visos situacijos?  verysad.gif Nuo to, kad valanda pabus laimingesne is esmes juk niekas nepasikeis  unsure.gif

4u.gif Aš irgi taip manau ir irgi panašiai jaučiuosiu. Man kai ne duobė, pabendraut malonu, bet tik su vienu ar dviem žmonėm vienu metu (ne kompanijoj) ir dar visokių sąlygų yra. O kažkur eit, kur daug žmonių ir kur reiks "linksmintis", brrr smile.gif.

Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2015 04 05, 15:32)
Tai kam dabar puolat ta zmogu, nezinodami visos situacijos?  verysad.gif Nuo to, kad valanda pabus laimingesne is esmes juk niekas nepasikeis  unsure.gif

Kadangi temą skaitau seniai, tai daugmaž žinau situaciją. Ir aš nepuolu. O sureaguoti turiu tokia pat teisę, kaip kitas verkti.
Atsakyti
O man teko atlaikyt tokią kompaniją su baisiausia įtampa, dabar net pykina. Taip kad puikiai suprantu.
Jokios čia Velykų dvasios, prasmės ar nušvitimo nejaučiu. Yra kaip yra.

O visas kitas - su Velykomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 05 balandžio 2015 - 19:52
QUOTE(Abo @ 2015 04 05, 16:32)
Nuo to, kad valanda pabus laimingesne is esmes juk niekas nepasikeis  unsure.gif

O tai valanda jau nesisakaito? Cia reikia but maximalistu ir galvot-arba visa gyvenima laimingas arba nieko? Man atrodo,kad daugumos atveju valanda yra tikrai geras pasiekimas.
Atsakyti