Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritinukų mamytės


Trumpas mano istorijos variantas rasytas pries 6 men.

Sveikos, buvau santariskese visai neseniai. Kas nepatiko, kad su pilnu gimdos kaklelo atsidarymu, aisku to tas darbuotojas nezinojo, nepraleido pravaziuot iki priimamojo duru. Teko masina statyti netoli Onkologinio pastato ir pedinti apie 150 -200 m su saremiais, kas 3-4 minutes.

Ispudziai tokie, priimamajame man viskas buvo gerai, prieme normaliai.
Greitai patekau i gimdykla. Greitai pagimdziau. Gydytojas Jursenas buvo nuostabus.
Su niekuom nesitariau, niekam pinigu nemokejau. Gimdykloje prabuvau 18 minuciu. Teko panaudot reples, prakirpti mane, bet aciu Dievui del to buvo isgelbetas mano vaikelis. Vandenys buvo zali, tirsti, vaikelis jau buvo belendas i si pasauli. Gimdykloje man nuleido vandenys ir po 3-4 saremiu as jau turejau leliu. Leliu greitai atgaivino, mane susiuvo. Gyd sake, jei butu dare CP, nebutu speje pasiruosti, nes mano gimdymo veikla buvo labai jau uzsivedus. O visa gimdymo trukme nuo pirmu saremiu uztruko 2.5 val. Gydytojas Jursenas liepe man gimdyti, nors pries tai turejau 2 CP, nes jei butu dar kelios minutes uzdelstos, gal but nebuciau dabar supavus savo nuostabaus vaikelio.

Palatos superines, akuseres ir gydytojai visi malonus. Nei is vieno nepajutau nei negero zvilgsnio, nei kokios replikos. As ten pasijutau tikrai labai globojama. Gydytojas Jursenas kiekviena diena ateidavo ir mane apziuredavo, kaip viskas gyja, teiraudavosi kaip as jauciuos. Net pacios akuseres stebejosi, kaip cia jis taip manimi rupinasi.
Atsakyti
Sveikos, mergytės wub.gif į SM vis dar užklystu, nors gerokai rečiau, ypač kai mūsų šitie paplepesiai nublėso. gal dar mane prisimenat Rucelie vardu wub.gif sveikinu Jūja wub.gif Amelitą taip pat wub.gif mes augam, stiprėjam, tobulėjam, pykstamės su mokslais, o šiaip džiaugsmai ir vargai kaip ir pas visus... gyventi nebespėju, sukuosi daugybės darbų sūkury, bet myliu tai, ką darau, tad nesiskundžiu ir mėgaujuosi gyvenimu, kai suspėju biggrin.gif labai įdomu, kaip visi gyvenat, kaip sekasi, kas dar čia atklystat parašykit 4u.gif artėja devintieji gimtadieniai, o taip neseniai spintutes atidarinėjom ir kasas pasileidom blush2.gif
Atsakyti
Rucelie,pamenam tave.Ir tavo ilgas zinutes apie vezimus ir t.t. ☺Smagus buvo susitikimas prie ezerelio.
Mano ilgakase auga irgi.Tikra mano pavaduotoja.Padeda man namuose ir su mazaisiais.Jau laukia mokyklos.Vakar pirma karta daviau maziui bulves.Susizavejimo nebuvo.☺Del alergiju,dar laikaus grieztos dietos.Dabar itarimas yra avizoms ir ryziams.
Atsakyti
Amelita, vaje, kaip gerai, kad viskas laimingai, o tai kaip čia taip, pernešiojimas buvo?
Rucelle, sveika, o aš ir galvoju kažkoks nikas nematytas. Kaip smagu thumbup.gif . Aš irgi turiu didelę padėjėją, o jau kaip brolio laukia. Va, biski pasigirsiu: yra ir daugiau, bet čia toks vienas rimtesnių blush2.gif Tuos 8 metus su viršum taip ir lydi mus muzika biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=WdFuPsPfxPU

Pasirodykite ir jūs savo paaugusius grožius wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 26 rugpjūčio 2015 - 22:52
QUOTE(Jūja @ 2015 08 26, 23:50)
Amelita, vaje, kaip gerai, kad viskas laimingai, o tai kaip čia taip, pernešiojimas buvo?
Rucelle, sveika, o aš ir galvoju kažkoks nikas nematytas. Kaip smagu thumbup.gif . Aš irgi turiu didelę padėjėją, o jau kaip brolio laukia. Va, biski pasigirsiu: yra ir daugiau, bet čia toks vienas rimtesnių  blush2.gif Tuos 8 metus su viršum taip ir lydi mus muzika  biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=WdFuPsPfxPU

Pasirodykite ir jūs savo paaugusius grožius  wub.gif .


Jokio pernesiojimo nebuvo pagal termina.Man planuotas Cp buvo numatytas vasario 20.O gime pats 18 d.O vandenys pas mano vaikus visi buvo zali.Tik pirmos dukros gime per Cp.Pirma turejo gimti 16 d,o gime 22 d,bet jokios veiklos nebuvo.Antra turejo 14 d gimti,o gime 8 d, veikla buvo aktyvi.I ligonine nuvaziavau su 8-9 cm,prigasdinta buvau aplinkiniu.Galvojau,kad paruosiamieji..Nes su pirmu nestumu nezinojau ka reiskia saremis.Gydytojas man sake,jei buciau pagimdzius 1 pati,su kitais nezinia ar buciau spejus iki ligonines nuvaziuoti.Tiesiog toks organizmas.Filmuko neziurejau,nes seimyna salis miega.Paziuresiu veliau.☺
Atsakyti
Juja,saunuole dukryte.☺Matosi,kad labai jaudinosi.

As nuo 6 ryto jau nemiegu.Mazasis neramus.Ir nakti nn kartu maitinau.Gal vel dantys dygsta.

Atsakyti
Jūja wub.gif wub.gif kokia mergina šaunuolė thumbup.gif tik nelabai supratau įrašo apačioje parašyto posto, pakomentuok jei nori su visomis dalintis 4u.gif
Ameliut, praeis tie laikini vargeliai ir jų beveik pasiilgsi blush2.gif aš jau kartais pasiilgstu to mažo gumulėlio pašony jausmo wub.gif bet pasiilgiu ir praeina. nebesigundau dar vieną lelių gaudytis.
kaip pasiruošėt rugsėjo pirmajai?
mano ilgakasės kasos jau pasiekė ribą kai šukuojam kasdien su ašaromis ir sunkumu, plaukai tiesiog per ilgi kad juos būtų galima kentėti. važiuosim spalio mėnesį pas kirpėją, bet nesugalvoju ką, kaip daryti su jais. pasigirkit šukuosenomis savo ilgakasių, ką tokio sugalvojat kad ir panelės norams tiktų, ir prižiūrėti būtų patogu? trumpai tikrai nekirpsim, panelytė apskritai nelabai nori leistis kerpama, net ir kasryt ašarodama. bet nutariau kad pakirpinėsim bet kuriuo atveju. pasidalinkit kam kaip sekasi su kasomis tvarkytis 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif , kas dėl posto, tai gal daug nekomentuosiu, čia MB rašliava-atsakas jo tėvui, kuris visą gyvenimą nekentė savo sūnaus ir visais įmanomais būdais stengėsi sugriauti mūsų šeimą. verysad.gif

Kas dėl kasų, turėjom ilgas, iki 1 klasės, po to nusikirpę buvom iki pečių, dabar jau vėl iki nugaros vidurio, bet daugiau neplanuojam kirpti. Mūsų labai nesivelia, nors kartais ir mes pasipykstam, kai norim gražesnės šukuosenos, o pakentėt nenorim. Mes naudojam spec. purškalą, kad nesiveltų, nors ir taip didelių bėdų neturim su plaukais. Jie pas mus lengvai banguoja, o mergina jau kokie 2 metai galvą plaunasi pati, tai aš tik supinu gražiau, nes paprastai pati susiriša.

Rugsėjui jau pasiruošę, viskas sutvarkyta tik, kad nežinau ar spėsiu aš pati sudalyvauti šventėje, nes spazmuoja mane kone kas dien. Kažkaip su Skirmante viskas buvo aišku, gimė nustatytą dieną, o šį kartą, tai jau ne diena, o visa savaitė gaunasi, kiekvieno skirtingi parodymai. Tai ir gyvenam laukimu pasistatę lovytę, susiruošę kraitelį.

Nu pasirodykit ir jūs savo grožius. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 29 rugpjūčio 2015 - 18:44
QUOTE(Jūja @ 2015 08 29, 19:31)
Ačiū mergaitės 4u.gif , kas dėl posto, tai gal daug nekomentuosiu, čia MB rašliava-atsakas jo tėvui, kuris visą gyvenimą nekentė savo sūnaus ir visais įmanomais būdais stengėsi sugriauti mūsų šeimą. verysad.gif




Kur tie postai?Prie komentaru?

Maniske augina plaukus.Jie ilgi ir stori.Pinu jai ivairias sukuosenas.Aisku, kad pazyzia ir pasirauko, nes pinimas uztrunka.

Rucelie, viskas butu gerai su tais maziais.Bet labai vargstu su alergijom.Tas be proto issekina.Gyd bejegiai.Pati turi atrasti visas bedas, tiesiog bandymo budais..Nezinau ar jau sakiau, bet turejom ir baisia infekcija.Herpetine egzema.Galvojau nuprotesiu..Jokiam savo priesui to nelinkeciau.Maniskis sia liga persirgo 4 men.Dabar net prisiminti baisu.O sia liga mazius pasigavo, nes nusilpo odos imunitetas nuo hormoniniu vaistu.Tad daugiau pas odos gydytojus neisiu.Jie tik nugyde mano mazyli.
Atsakyti
4u.gif
O mes su naujienomis ax.gif

rugsėjo 2d.. Gimė sūnus - Aronas. 3232 gr. svoris ir 51 cm. ūgis.


Rugsėjo 1d. dar spėjau sudalyvauti šventėje pas mergaitę, nors mokykla netoli namų, vos parėjau, labai tempė pilvą, visą dieną jutau lengvus nereguliarius sąrėmiukus, naktį irgi. Ryte nuo 7val. kokias tris val. tęsėsi pastovūs, be nestiprūs kas 10-15min. , kai važiavom į gimdymo namus, vyras galvojo, kad gal tikriausiai apžiūrės ir grįšim. Bet po apžiūros paaiškėjo, kad jau 4 cm. atsidarymas, tai kol visus popierius sutvarkė į gimdyklą atėjau apie 13val. o 15.49val. jau turėjau ant krūtinės savo mažą Dievo stebuklėlį wub.gif . Tai tiek trumpai.

Nors ir pavėluotai sveikinimai visiems lapkritinukams ir lapkritinukėms su Rugsėjo 1-ąja 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2015 09 08, 08:44)
4u.gif
O mes su naujienomis  ax.gif

rugsėjo 2d.. Gimė sūnus - Aronas. 3232 gr. svoris ir 51 cm. ūgis.
Rugsėjo 1d. dar spėjau sudalyvauti šventėje pas mergaitę, nors mokykla netoli namų, vos parėjau, labai tempė pilvą, visą dieną jutau lengvus nereguliarius sąrėmiukus, naktį irgi. Ryte nuo 7val. kokias tris val. tęsėsi pastovūs, be nestiprūs kas 10-15min. , kai važiavom į gimdymo namus, vyras galvojo, kad gal tikriausiai apžiūrės ir grįšim. Bet po apžiūros paaiškėjo, kad jau 4 cm. atsidarymas, tai kol visus popierius sutvarkė į gimdyklą atėjau apie 13val. o 15.49val. jau turėjau ant krūtinės savo mažą Dievo stebuklėlį  wub.gif . Tai tiek trumpai.

Nors ir pavėluotai sveikinimai visiems lapkritinukams ir lapkritinukėms su Rugsėjo 1-ąja  4u.gif .



Kaip smagu smile.gif Sveikinimai. smile.gif Bukite abu sveiki. smile.gif

Kaip idomiai kitos moteris junta tuos nereaguliarius, paruosiamuosius saremius, as nieko nejauciu,man kai prasideda, tai jau viskas ir labai staigiai prasideda.
Atsakyti
Jūja, sveikinimai wub.gif
user posted image
Atsakyti