Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(alfaa @ 2015 10 10, 15:53)
Kaip Jus internetu apokate ir Jums siuncia i LT ar kaip?

taigi, rase. Uzsisako internetu, o atsiima nuvaziavus. Bent aisku, kad "laukneselis" jau bus paruostas ir kaina zinoma.
Atsakyti
4.17 kursas keitem tik ivaziavus
Atsakyti
QUOTE(alfaa @ 2015 10 10, 16:53)
Kaip Jus internetu apokate ir Jums siuncia i LT ar kaip?

gi jau rasiau ne viena karta, uzsakai internetu, atsiimi vaistineje Suwalkuose. padarius uzsakyma spaudi pay on line ir susimoki kortele mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2015 10 10, 18:00)
taigi, rase. Uzsisako internetu, o atsiima nuvaziavus. Bent aisku, kad "laukneselis" jau bus paruostas ir kaina zinoma.

aciu 4u.gif ir dar tame laukneselyje bus tai ka pati issirinkau smile.gif cool.gif
Atsakyti
labas smile.gif kur dabar keičiate valiutą? Rašote apie Kauflandą apie rožinį namuką ir kt. bet gal kas padirbėjo, taip sakant atliko tyrimą ir išsiaiškino, kur keisti palankiausia?
Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2015 10 10, 20:03)
gi jau rasiau ne viena karta, uzsakai internetu, atsiimi vaistineje Suwalkuose. padarius uzsakyma spaudi pay on line ir susimoki kortele  mirksiukas.gif
Papildyta:

aciu  4u.gif  ir dar tame laukneselyje bus tai ka pati issirinkau smile.gif cool.gif

Aciu merginos uz atsakyma. Tik dar klausimukas is kurios vaistines jus perkate. Man labai reiketu eucerin kremuko su heliuronu. Si penktadieni buvau Suvalkuose perejau vaistines eucerin nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfaa: 11 spalio 2015 - 11:53
QUOTE(alfaa @ 2015 10 11, 12:51)
Aciu merginos uz atsakyma. Tik dar klausimukas is kurios vaistines jus perkate. Man labai reiketu eucerin kremuko su heliuronu. Si penktadieni buvau Suvalkuose perejau vaistines eucerin nera.

penkis simtus astuoniasdesimt trecia karta rasau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gemini vaistine.

nepatingekit paskaityti temutes, pries klausdamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2015 10 11, 13:49)
penkis simtus astuoniasdesimt trecia karta rasau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Gemini vaistine.

nepatingekit paskaityti temutes, pries klausdamos smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiam sia tema ir kraustomes i naujus namucius. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
vakar vakare buvau Suvalkuose- Plazoj CCC parduotuvė jau veikia, nuolaidų nėra smile.gif kitose parduotuvėse irgi nelabai....
Tesco žmonių buvo labai daug, akcijinių prekių kaiko buvo, kaiko ne...
Kažkaip niekad nelįsdavau į alkoholio skyrių, vakar užėjau, bet neturėjau daug laiko- pasirodė vynai pigesni nei LT, vermutai taip pat... Kitąkart daugiau pasidairysiu smile.gif
Galiojo akcija perkant už 100zl, su kuponu iš laikraščio duoda 10zl nuolaidą.

Koks vakarykštis kursas kažkas rašė, aš mačiau tik Plazoj 4,10 . Kas klausinėja kaip naudingiau atsiskaityt zlotais ar eurais, palyginimui skaičiai: už 40zl prekę siūlė mokėt 9,97eur. tai gaunasi kursas 4,012 . man kolkas rezervuota daugiau nei 4,25 (SEB Mylimiausia).... štai jums ir palyginimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 06 26, 14:02)
Aš perku žvakes ir įdėklus, gerokai pigesnės. Perku nedavažiavus Suwalkų, kairėje kelio pusėje esančiame "fabrikėlyje". Lietuviškai užrašyta "ŽVAKĖS" dideliu šriftu. Pirkti reikia pakuotėmis. Visada stojam ten anksti ryte, jei būna užrakintos durys, paskambinam, nes važiuojant atgal, apie pietus, jau jie nebedirba-būna uždaryti vartai. Čia, jei nuo Kalvarijos važiuojat.

Žvakių fabrikėlis dirba nuo 6 val. ryto. Šeštadieniais dirba iki 15 val
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti