Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

QUOTE(Lalabamba @ 2015 03 26, 12:13)
Prisidedu prie linkėjimų!  drinks_cheers.gif
Mergaitės, rašant Jelenai nepastebėjot, kad būtų limituotas laiško dydis? Prikabinau daug failiukų su tyrimais ir atėjo pranešimas, kad laiškas nenuėjo...  g.gif  g.gif

Man irgi taip buvo, tai aš per kelis laiškus siunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 03 26, 12:30)
Man irgi taip buvo, tai aš per kelis laiškus siunčiau smile.gif

Pabandžiau dar kartą, neprikabinau mano manymu ne itin svarbių dokų, žiūrėsiu kas dabar bus... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 03 26, 10:35)
Pabandžiau dar kartą, neprikabinau mano manymu ne itin svarbių dokų, žiūrėsiu kas dabar bus... wink.gif

Tiesiog per serverį gali praeiti riboto dydžio/ apimties laiškas. Pvz. iš gmail į gmail praeina net 25 megai, kitų tikrai mažiau. Čia matyt ir yra pagrindinė priežastis, kad neišsisiunčia.

Lalabamba, ale tu tikrai kibaisi sau į atlapus wub.gif Pabudai kartu su pavasariu, nes žiemą tik prabusdavai besiversdama ant kito šono tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 03 26, 12:43)
Lalabamba, ale tu tikrai kibaisi sau į atlapus wub.gif Pabudai kartu su pavasariu, nes žiemą tik prabusdavai besiversdama ant kito šono tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif Supratau, jog jeigu dar pasivartysiu, greičiau gausiu pensininko pažymėjimą, nei bilietus į Stambulą.... blush2.gif "Arba arba", paskutinis pasispardymas ir reikia jį padaryti 4u.gif
Atsakyti
siųskit per www.wetransfer.com bele kiek praeina 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios daret LP, pasakykite savo nuomone. Vakare vakare pradejau kraujuot, nesmarkiai, bet yra kraujo ir snd taip pat. Po LP vos vos tik patepliojo, o dbr grynai kraujas, kaip per mm. Ar cia reikia sunerimti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allivo: 26 kovo 2015 - 14:33
QUOTE(Allivo @ 2015 03 26, 13:26)
Merginos, kurios daret LP, pasakykite savo nuomone. Vakare vakare pradejau kraujuot, nesmarkiai, bet yra kraujo ir snd taip pat. Po LP vos vos tik patepliojo, o dbr grynai kraujas, kaip per mm. Ar cia reikia sunerimti?  g.gif

Nekraujavau, bet kiekviena gi iš mūsų galim turėti skirtingas intervencijas, o ir organizmas į tas pačias intervencijas reaguoja kiekvienos individualiai. Aš tai sakyčiau, kad geriausia būtų pasikonsultuoti su savo ginium g.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 26, 15:26)
Merginos, kurios daret LP, pasakykite savo nuomone. Vakare vakare pradejau kraujuot, nesmarkiai, bet yra kraujo ir snd taip pat. Po LP vos vos tik patepliojo, o dbr grynai kraujas, kaip per mm. Ar cia reikia sunerimti?  g.gif

Paprastai šiek tiek teplioja, bet neaišku kiek Tau intervencinė buvo ta LP. Gal pačiai bus ramiau, jei paskambinsi operavusiam gydytojui ir pasakysi apie situaciją, tai tada nuspręs ar tave reikia skubiai apžiūrėti ar tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 26, 15:26)

Labutis, man Memorial pasake kad reikia jiems pranesti jei bus rimtesnis kraujavimas. Man jau nostojo, bet buvo tik silpnas tepliojimas. O kaip tavo bambute? ar labai itemptas pilvas?
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 03 26, 16:08)
Labutis, man Memorial pasake kad reikia jiems pranesti jei bus rimtesnis kraujavimas. Man jau nostojo, bet buvo tik silpnas tepliojimas. O kaip tavo bambute? ar labai itemptas pilvas?

siaip savijauta normali, jauciu, kad kazkas daryta, bet tas kraujavimas neramina g.gif parasiau laiska, ziuresiu ka atrasys. Rytoj reikia siulus issiimti.
Atsakyti
merginos gal kuri gyvenot istanbulsiutes.com siulomuose butuose???
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 03 26, 16:51)
merginos gal kuri gyvenot istanbulsiutes.com siulomuose butuose???

as gyvenau
Atsakyti