Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

QUOTE(Lalabamba @ 2015 03 28, 20:08)
Jaučiu reikia operatyviai GN organizuotis...  g.gif

O gal is karto H? Laiko sutaupytum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 03 28, 22:08)
thumbup.gif 
O "durstytis" nepamiršti?  lotuliukas.gif

visko būna biggrin.gif

mudvi su mama labai sekam drakonišką info, nes jau taip juokingas tas tiesioginis išmetimas buvo, sprogom iš juoko lotuliukas.gif blush2.gif
tikiuos TB neskaito SM "žinių" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 28, 22:14)
Nuvaryk ciklo pradžioje pas ginę apžiūrės ir matys yra ar ne polypas...

Man dabar pati pradžia.... Bet čia pas mus "kaime" tokia ginė... kaip aš balerina... :/ Bet jos uždarbis - kaip gero didmiesčio ginės... doh.gif Jaučiu einu kuistis po privačių klinikų puslapius...
Ačiū, mergaitės 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 03 28, 22:19)
tikiuos TB neskaito SM "žinių"  biggrin.gif

Ot juokiatės jūs iš mano žmogaus "nelaimės"... blush2.gif lotuliukas.gif Neskaito SM.... biggrin.gif Savo FB paskaito tada, kai partija (t.y. aš) slaptažodžius išskiria... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 28 kovo 2015 - 21:25
QUOTE(Comma @ 2015 03 28, 22:15)
O gal is karto H? Laiko sutaupytum  g.gif

Dėl laiko - taip... bet finansiškai jau visai kas kita, + intervencija vis tiek... O jeigu ten nieko nėra? ax.gif Pasimetus kol kas esu. Bandysiu pirmadienį skambinti vietinei ginei, paklausiu ar ji sugebėtų pamatyti polipą, ar ne. Tikiuos, kad ščyrai prisipažins, jeigu tokių galių neturi... smile.gif Tada bandysiu smūginę registraciją GN kokioj kauno "VK"... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 28 kovo 2015 - 22:07
QUOTE(Lalabamba @ 2015 03 28, 22:58)
Dėl laiko  - taip... bet finansiškai jau visai kas kita, + intervencija vis tiek... Pasimetus kol kas esu. Bandysiu pirmadienį skambinti vietinei ginei, paklausiu ar ji sugebėtų pamatyti polipą, ar ne. Tikiuos, kad ščyrai prisipažins, jeigu tokių galių neturi... smile.gif Tada bandysiu smūginę registraciją GN kokioj kauno "VK"...  g.gif

Tai iškart prasykis į vk. Polypams svarbu ciklo pradžia.
Histero ligoniu kasos apmoka tad nemokama. O ir kita cikla po histero galima ivf daryti.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 28, 22:07)
Tai iškart prasykis į vk.  Polypams svarbu ciklo pradžia.
Histero ligoniu kasos apmoka tad nemokama. O ir kita cikla po histero galima ivf daryti.

Ir aš Lalabamba taip manau, ir mane prie to pacio aplankysi, virusiuka pasiimsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 28, 23:07)
Tai iškart prasykis į vk.  Polypams svarbu ciklo pradžia.

jaučiu taip ir darysiu thumbup.gif Pirmadienį bus 8 c.d., gal dar spėsiu...
Ačiū, meškut! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2015 03 28, 23:17)
Ir aš Lalabamba taip manau, ir mane prie to pacio aplankysi, virusiuka pasiimsi  blush2.gif

Akurat..... friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 03 28, 21:25)
O po histero, po kiek laiko galima startuot? Ar įmanoma atvažiavus anksčiau, padarius GN ir jeigu yra polipas, daryt histero ir po kelių dienų sulaukus mm startuoti? Ar tokie dalykai daromi TIK atskirais važiavimais?  Ir dėl GN reikia tartis/prašyt?

Bent jau Memoriale man butent labai akcentavo kad H reikia daryt iki 5dienu po mm, jei daugiau dienu praeis tai netinka g.gif LP netaip svarbi, galima ir tolesne CD, bet H labai svarbu g.gif bent jau man tai labai akcentavo ir kai vaziavau jau LP, tai sake parasyt kada susirgsiu mm ir tik tada paskirs LP+H data 4u.gif Man kadangi salino abu kiausintakius ir polipa, tai leido startuoti ne po pirmu mm po operacijos, bet po antru mm, mes startavom po treciu mm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 03 29, 00:09)
Bent jau Memoriale man butent labai akcentavo kad H reikia daryt iki 5dienu po mm, jei daugiau dienu praeis tai netinka  g.gif  LP netaip svarbi, galima ir tolesne CD, bet H labai svarbu g.gif bent jau man tai labai akcentavo ir kai vaziavau jau LP, tai sake parasyt kada susirgsiu mm ir tik tada paskirs LP+H data  4u.gif Man kadangi salino abu kiausintakius ir polipa, tai leido startuoti ne po pirmu mm po operacijos, bet po antru mm, mes startavom po treciu mm  ax.gif

kai pagalvujus logiska ... nes paskui pradeda augti gleivine ir tada norint pasainti polypa reikia gramdyti gleivine kad ji atidengti ir pasalinti g.gif man histero dare 6 ir 8cd g.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 03 28, 23:09)
Bent jau Memoriale man butent labai akcentavo kad H reikia daryt iki 5dienu po mm, jei daugiau dienu praeis tai netinka  g.gif  LP netaip svarbi, galima ir tolesne CD, bet H labai svarbu g.gif bent jau man tai labai akcentavo ir kai vaziavau jau LP, tai sake parasyt kada susirgsiu mm ir tik tada paskirs LP+H data  4u.gif Man kadangi salino abu kiausintakius ir polipa, tai leido startuoti ne po pirmu mm po operacijos, bet po antru mm, mes startavom po treciu mm  ax.gif

Paskaičiuokit man tada ax.gif tarkim man padaro LP balandžio pab., ciklo pradžioj. tada kitos mm atkeliauja tarkim gegužės pab., o dar kitos - birželio pab. Tai ar aš galėčiau startuot birželio gale su tom antrom mmm? aš suprantu, kad man TR viską susakys, kada galima, bet bent teoriškai suprantu, kad įmanoma? g.gif kažkaip netelpu aš į laiko rėmus biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar yra planuojančių gegužės pradžioj skrist pas turkus? Aš tikriausiai pirmą savaitę viena būsiu, tai kompanijos norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 28, 18:25)
mes kai važiavom pirmai konsultacijai, tai paklausiau Yelenos ir ji parašė, kad transferis nemokamas ir pasitiko mus ir paskui nuvežė į oro uostą po kelių dienų.  Iš anksto suderinta buvo. Pamenu, net aiktelėjau tą minią su lentelėm pamačius lotuliukas.gif bet buvo parašius, kad kairėj pusėj, tai greit pamačiau biggrin.gif
nežinau kaip būna, kai jau IVF važiuoji g.gif kaži irgi gali sutart, kad pasitiktų? g.gif
Pagal dabartinį planą turėčiau pradžiai važiuoti viena, tai kelias naktis sapnavau, kad aš TR ir mane įtraukia ten į kažkokią nusikalstamą grupuotę lotuliukas.gif

Mums Yelena irgi.buvo pasakiusi, kad vairuotojas lauks kairej pusej isejus, prie receptiono, bet lauke visia kitoj pusej... doh.gif O laukianciu ten su lentelem, tai N..... unsure.gif
Atsakyti