QUOTE(DruiDe @ 2015 03 23, 11:20)
Turi kazkas labai nutikti, kad taip pasikeistu

Todel kirba man mintis, kad labai jau skirtingai tyrimas atliekamas. Aisku, LT pritraukta prie EU standartu. Na gausim naujus Lt tyrimus ir ziuresim. Beja, manau, pakankamai dar jauni esam
Na aisku jusu teise rinktis ka toliau daryti. Bet pamodeliuokit situacija - gausit vel gerus atsakymus Jolsanoj (zinau net gydytoju abejojanciu sia klinika) ir ka darysit? Rodysit Salygienei turku rezultata ar turkams Salygienes? Kas keisis? Kam virti savose sultyse?
O nutikti bet kas gali... Juk viena diena zmones suserga baisiomis ligomis ir ne todel, kad tendencingai to kasdien sieke. Tai kas vyksta organizme net gydytojams ir mokslininkams nera iki galo aisku. Viskas juk kinta. O ir pasveiksta kita karta zmones dorai ir nesuprate kad sirgo...
Palyginimui pagalvokim apie skydliaukes veikla. Kas tokio turi buti zmogaus gyvenime, kad staiga ji pradeda gaminti per daug harmonu arba kitam per mazai, o kitam ziurek is viso kvailioja, tai per daug, tai vel norma. Ir ka? Nezinom kas vyksta ar kas nevyksta organizme, todel ir kinta rodikliai. O spermiju kokybe ne manau, kad nuo amziaus priklauso. Parasymu 'ne jaunyn einam' norejau pasakyti, kad juk gyvenam, viduje musu vyksta pokyciai...
Man visada sakydavo - "Nepergyvenk, ateis šventė ir į tavo kiemą!" Dabar sėdžiu, užkandžiauju ir galvoju - gal aš ne tame kieme gyvenu?