Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 19tema

QUOTE(DruiDe @ 2015 03 23, 11:30)
Ziauriai skiriasi  blink.gif Per 6 metus Lt prisidareme vos ne kasmet ir kiekviena karta buvo normospermija.
Paskutini karta 2014 vasara su puikiais rezultatais  g.gif

Pas mus ir visad normospermija... Darėm pas vaisingumo, ir laboratorijoj pas moteryte ( nežinau kaip pavadint smile.gif)) ) prakriskai nesiskyrė rezultatai. TAi jau mb iškart nuteikineju kad gali būti nekazka smile.gif
Čia per iui būdavo po 65 mln su 100 % judrumu nu gal ras turkai gyvybės doh.gif sveiku apie 20 % tik.. bet nu žiaurų istikro...reik papildų nupirkt smile.gif

Kai pagalvoji juk yra nustatya pagal ka turi vertinti ir pan. Įdomu kodėl tiek skiriasi turkų ats... Idomu kaip kitoms kur ne lt dare spermogramas lyg ir goona ir mishelina ne iš lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 23 kovo 2015 - 11:45
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 23, 10:43)
Pas mus ir visad normospermija... Darėm pas vaisingumo, ir laboratorijoj pas moteryte ( nežinau kaip pavadint smile.gif))  ) prakriskai nesiskyrė rezultatai. TAi jau mb iškart nuteikineju kad gali būti nekazka smile.gif
Čia per iui būdavo po 65 mln su 100 % judrumu nu gal ras turkai gyvybės  doh.gif  sveiku apie 20 % tik..  bet nu žiaurų istikro...reik papildų nupirkt smile.gif

Kai pagalvoji juk yra nustatya pagal ka turi vertinti ir pan. Įdomu kodėl tiek skiriasi turkų ats... Idomu kaip kitoms kur ne lt dare spermogramas lyg ir goona ir mishelina ne iš lt  g.gif

Mano MB tyrimas darytas ir anglijoje, ir LT, ir TR. Visur atsakymas buvo tas pats - normozoospermija 4u.gif Taigi nemanau, kad butinai turi pasikeisti. Galu gale juk tarpai atrp tyrimu yra, gal kas gyvenime keiciasi. Juk ne jaunyn einam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 03 23, 12:55)
Mano MB tyrimas darytas ir anglijoje, ir LT, ir TR. Visur atsakymas buvo tas pats - normozoospermija 4u.gif Taigi nemanau, kad butinai turi pasikeisti. Galu gale juk tarpai atrp tyrimu yra, gal kas gyvenime keiciasi. Juk ne jaunyn einam mirksiukas.gif

Tai jo ne jaunyn. Aš suprantu. Tik va keista kai toks skirtumas. Jūs ne Memorial įdomu kas Memorial ar visiems skyrėsi. Aš suprantu tai nesvarbiausias tyrimas ir pab tik va įdomu paliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 03 23, 12:18)
DruiDe, kur kartosit SG? Jus taip pat is Klp? g.gif

Taip, mes iš švyturio šalies 4u.gif Kartosim Jolsanoj

QUOTE(Krown @ 2015 03 23, 12:24)
mes buvom labai itarus ir skeptiski LT daktaru atzvilgiu ir nieko nedarem po n+k kartu  biggrin.gif

Gerai aisku tas skeptiskumas, bet jei neturi kuom daugiau pasitiketi, o ir pinigai ant medziu neauga. Jei su V problemu kaip ir nera, bandem ieskoti kitur. Mane sokiravo toks skirtumas blink.gif

QUOTE(Comma @ 2015 03 23, 12:55)
Galu gale juk tarpai atrp tyrimu yra, gal kas gyvenime keiciasi. Juk ne jaunyn einam mirksiukas.gif

Turi kazkas labai nutikti, kad taip pasikeistu 4u.gif Todel kirba man mintis, kad labai jau skirtingai tyrimas atliekamas. Aisku, LT pritraukta prie EU standartu. Na gausim naujus Lt tyrimus ir ziuresim. Beja, manau, pakankamai dar jauni esam blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 23 kovo 2015 - 12:24
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 23, 11:04)
Tai jo ne jaunyn. Aš suprantu. Tik va keista kai toks skirtumas. Jūs ne Memorial įdomu kas Memorial ar visiems skyrėsi. Aš suprantu tai nesvarbiausias tyrimas ir pab tik va įdomu paliko  g.gif

O turit pagrindo abejoti Medicanos tyrimo rezultatais? blink.gif Ar abejotat Memorial profesionalumu? doh.gif biggrin.gif
Zinant TR darba su blogais spermijais ir pasiektus rezultatus, siulau ijungti ta px mygtuka, nes taip smulkmeniskai viska aiskinantis gali ir gyvenimo pritrukti 4u.gif
Nieko asmenisko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 03 23, 13:26)
O turit pagrindo abejoti Medicanos tyrimo rezultatais? blink.gif Ar abejotat Memorial profesionalumu? doh.gif  biggrin.gif
Zinant TR darba su blogais spermijais ir pasiektus rezultatus, siulau ijungti ta px mygtuka, nes taip smulkmeniskai viska aiskinantis gali ir gyvenimo pritrukti 4u.gif 

Comma tikrai nieko asmeniško. Nieko aš neabejoju šiaip įdomu ir tiek :4u kai cia einu per kruva gyd ir kruvos tytimu tai va įpratau pasinagrinet lotuliukas.gif
Atsakyti
Rosita, prisijungiu prie palaikymo komandos 4u.gif

Krown, tai Tu irgi po Klimo gydymo į TR pakėlei sparnus:) aš taip pat:)

Norrthway maniškiui buvo normospermija, bet: viena, jis buvo pagėręs Profertil, kuriuos įkišau jam "dėl viso pikto", antra, morfologija jau tada neblizgėjo, bet, kaip paaiškino biologė, kadangi bendras tų milijonų skaičius didelis, tai bendras normalios morfologijos kiekis (ne procentas) turėtų būti pakankamas sėkmingam rezultatui. Memorial buvo be papildų, rezultatas 1 proc. normalios morfologijos vietoj 7 proc. NTW prieš metus.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 03 23, 13:26)
O turit pagrindo abejoti Medicanos tyrimo rezultatais? blink.gif Ar abejotat Memorial profesionalumu? doh.gif  biggrin.gif

Kadangi as daugiau cia aiskinuos, tai leisiu sau atsakyti i si posta 4u.gif
Px mygtukas, mano nuomone, ne pats siuo atveju tinkamiausias. Jusu atveju, kai rezultatas normospermija, ne labai kas keiciasi. Taciau man svarbu zinoti tikslia diagnoze 4u.gif Gal butent tai ir yra musu nepastojimo priezastis ax.gif Ir, zinant, kaip meistriskas Tr su tuo tvarkosi, as tikrai busiu rami 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 23 kovo 2015 - 12:38
QUOTE(DruiDe @ 2015 03 23, 11:20)
Turi kazkas labai nutikti, kad taip pasikeistu  4u.gif Todel kirba man mintis, kad labai jau skirtingai tyrimas atliekamas. Aisku, LT pritraukta prie EU standartu. Na gausim naujus Lt tyrimus ir ziuresim. Beja, manau, pakankamai dar jauni esam  blush2.gif

Na aisku jusu teise rinktis ka toliau daryti. Bet pamodeliuokit situacija - gausit vel gerus atsakymus Jolsanoj (zinau net gydytoju abejojanciu sia klinika) ir ka darysit? Rodysit Salygienei turku rezultata ar turkams Salygienes? Kas keisis? Kam virti savose sultyse?
O nutikti bet kas gali... Juk viena diena zmones suserga baisiomis ligomis ir ne todel, kad tendencingai to kasdien sieke. Tai kas vyksta organizme net gydytojams ir mokslininkams nera iki galo aisku. Viskas juk kinta. O ir pasveiksta kita karta zmones dorai ir nesuprate kad sirgo...
Palyginimui pagalvokim apie skydliaukes veikla. Kas tokio turi buti zmogaus gyvenime, kad staiga ji pradeda gaminti per daug harmonu arba kitam per mazai, o kitam ziurek is viso kvailioja, tai per daug, tai vel norma. Ir ka? Nezinom kas vyksta ar kas nevyksta organizme, todel ir kinta rodikliai. O spermiju kokybe ne manau, kad nuo amziaus priklauso. Parasymu 'ne jaunyn einam' norejau pasakyti, kad juk gyvenam, viduje musu vyksta pokyciai...
Atsakyti
Rasau jums is ligonines. Netrukus darys LP. Biski esam strese, nes ryt bilietai namo, kazin iki rytojaus isleis g.gif butu labai gerai, bet abejoju. Per ta baime ir anglu nebemoku, vyras isvis pasimetes, nes anglu ne bumbum o jam sakiau reikes bilietus pakeist jeigu kas. Vienu zodzoi, snd padare gn ir likusiam kiausintaki to skyscio yra, tai reikia ji salinti. I darba treciadieni, bilietai ryt, snd LP. Akys pilnos baimes, bet ko nepadarysi vardan nestuke.gif
Rosita, sekmes tau begalines 4u.gif
Atsakyti
DruiDe, tikrai nesistengiu mazinti jusu pastangu ar uzkirsti joms kelia. Cia tik draugiskas pastebejimas, kad nesvaistytumete laiko ir energijos, nes su rezultatu nieko nesigaus nuveikti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Allivo @ 2015 03 23, 11:37)
Rasau jums is ligonines. Netrukus darys LP. Biski esam strese, nes ryt bilietai namo, kazin iki rytojaus isleis  g.gif  butu labai gerai, bet abejoju. Per ta baime ir anglu nebemoku, vyras isvis pasimetes, nes anglu ne bumbum o jam sakiau reikes bilietus pakeist jeigu kas. Vienu zodzoi, snd padare gn ir likusiam kiausintaki to skyscio yra, tai reikia ji salinti. I darba treciadieni, bilietai ryt, snd LP. Akys pilnos baimes, bet ko nepadarysi vardan  nestuke.gif

Tiesiog megaukis sia minute, o kas bus pagalvosi paskui 4u.gif wub.gif Kol nera problemos, nestresuok wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 03 23, 13:37)
Rasau jums is ligonines. Netrukus darys LP. Biski esam strese, nes ryt bilietai namo, kazin iki rytojaus isleis  g.gif  butu labai gerai, bet abejoju. Per ta baime ir anglu nebemoku, vyras isvis pasimetes, nes anglu ne bumbum o jam sakiau reikes bilietus pakeist jeigu kas. Vienu zodzoi, snd padare gn ir likusiam kiausintaki to skyscio yra, tai reikia ji salinti. I darba treciadieni, bilietai ryt, snd LP. Akys pilnos baimes, bet ko nepadarysi vardan  nestuke.gif

na pasakykit situaciją,manau išleis,po Lp kitą dieną dažnai išleidžia,tik į oro uostą važiuokit su taxi,kad ir tiesiai iš klinikos 4u.gif sėkmės 4u.gif
o dėl darbo,tai būtų geriau daugiau išeiginių,gal pavyks susitarti,nes visgi papjaustys
l
Atsakyti