sveikos, mamos, oi, kiek prikalbat - nespėju įsikišt ir aš, tik skaitau
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 04 09, 20:02)
Galvytes echo mums dare neaisku del ko. Gal greiciausiai del to kad jis anksciau laiko gimes. arba mano ginius pasistenge eilin kart
čia gal neišnešiotukams daro tas galvos echoskopijas. maniškei vienai, kuri probleminė, irgi darė, bet viskas gerai buvo.
QUOTE(Natalija_V @ 2015 04 09, 21:10)
O man, blyn, vėl kraujotakos sutrikimai. Pirmą kartą dar turėjau vitį, kad vestibuliarinis aparatas, bet dabar jau aišku, kad ne... Reikės eit pas neurologą. Galvoju, jei dabar pradėsiu vartot plečiančius, ar nebus taip, kad jie nebeveiks po n metų, kai jų dar labiau prireiks... Bjauriausia tai, kad nebesijaučiu saugiai, kai lieku viena su mažyle. Šiandien traukiau ją iš kėdutės ir susvirduliavau. Vaikas išsigando, apsiverkė... Ir aš kartu
Ir atmintis tikrai suprastėjo. Mokomės su vyru vakarais vokiečių kalbos. Tai jis ženkiai geriau įsimena ir greičiau reaguoja, atsako į klausimus.
ooooo, sveika kolege, aš jau kokius 12 metų vargstu su galvos svaigimu, tai ir dabar prasidėjo. jis mane jau varo į neviltį. kiek visokių tyrimų daryta, nieko neranda, tik kraujagyslės spazmuoja nuo nervų (atseit), tai gelbėdavo masažai, osteopatija, mankštos, net du metus gėriau antidepresantus. gerai buvo, bet kiek galima

nesu nugriuvus, bet visada to bijau, o ir šiaip nesmagu, kai kur užėjus kokioj įstaigoj pradedi kraipytis, kad tik kaip nors išstovėt, vaikštau kaip girta kartais.

aš tai išsigąstu labai šito, na gaunasi uždaras ratas: susvaigsta, susinervinu dėl to, o paskui vėl tik blogiau. panikos priepuolis prasideda. blogiausia, kad nėštumo metu ir dabar negaliu chemijos, anksčiau kaldavau xanaxo ir gerai. kai pagalvoju, kad tai niekada nesibaigs ir reikės kažkaip gyvent su tuo, neviltis ima

daug kas sako, kad gimdymas turėtų tai išspręsti ir pagerėt turėtų, bet va deja nėra to poveikio

na, dabar dar nuovargis nuo nemigos prisideda...
atmintis tai mano žvėriška, tik dabar mažiau visko reikia atsimint ir kitaip, tai nieko. o jei Tau su atmintim, tai tai gal ginkmedis padėtų

man jis jau kaip drambliui bambonkė
QUOTE(Wiliux @ 2015 04 09, 21:20)
Aš vakar turbūt padariau pradedančios mamos klaidą. ploviau grindis, atsinešiau kibirą į svetainę. Pas mus kibiras, į kurį įsikiša skuduras, išsuki ir išgręžia. Mažei labai patinka žiūrėti kaip skalauju skudurą ir gręžiu. Vakar priropojo prie kibiro, sukišo rankas prie gręžimo įrenginio. Šiaip ne taip atkabinau, išgręžiau ir nuėjau plauti miegamojo. Atsisuku, jau atsistojusi prie kibiro, dar sekundė ir užsivertė ant savęs. 5 litrai vandens ant grindų. pora sekundžių galvojau ką gelbėti - grindis ar vaiką. Nusprendžiau grindis. pasodinau ant jos kilimėlio ir puoliau šluostyti. Na kur gi ji sėdės, jei tokie įdomūs dalykai dedasi. Įropojo į balą, slidu, drimba, šliaužia, turškiasi. Kai bandė paragauti (vanduo su valikliu) - neištvėriau ir griebiau ant rankų. Taip ir blaškiausi su šlapiu vaiku ant rankų ieškodama sausų rankšluosčių

oi, prijuokinot čia su tokiais nuotykiais
QUOTE(žieminukė @ 2015 04 10, 13:20)
Plaka dvi širdutės, abu vienodo dydžio, laiką atitinka
sveikinimai

ir linkiu stiprybės nešiojant du, tikrai prireiks sveikatos, ypač pabaigoj.
QUOTE(Mika... @ 2015 04 10, 13:49)
Kada galvojat iseiti dirbti? Kada tai butu jusu nuomone jums geriausias laikas
jatau, aš taip nenoriu į darbus, kad žiūrint iš dabartinių pozicijų, tai norėčiau visus du metus niekur nedirbti, o gal net ir tris. jaučiuosi tiek atidirbus, kad mėgaujuosi kiekvienu vaiko žvilgsniu. tik žinau, kad į vieną darbą labai lauks kuo greičiau grįžtančios, o į kitą gali nebūti kur grįžti ir darbo nelabai

tai bus kaip bus, nesuplanuosi.
šiandien buvom pas gydytoją, tai mano mazes jau abi virš 2,5kg

auga ir riebėja nuo mano pienuko
o nuo kada galima kūdikius sodint į vibrokėdutę?