Sveikutės,
na ką, dabar mažei dantukai (turbūt) , ta vėl nemiega

Bet kai papukas yra,t ai gerai nors tiek, aišku, erzina kartais tas spenelių svilimas, bet... vis tiek nusiramina, kelis akrtus nebenorėjo ir tada pradeda verkti, tada nebežinau,ąk daryti, keltis ir nešioti tai nesinori

, tai vis tiek šiaip ne taip paima papuką ir snaudžiam toliau. Bet neilgam..šiąnakt vėl budinamės, galvoju,gal jau pagaliau rytas ir baigsis visas šitas, nu kur tau, 1:30
PAs alergologę buvau, atsakymus pasiėmiau. Mažiukui jokios alergijos kraujas nerodo, o sesei - žemės riešutams
TA: sesė 10,3 kg, brolis 9,1 kg, abu po 74,5 cm.
Tie vėjai užkniso. Mūsų namuose visad vėjai (ant kalno, medžių nėra, netoli upė) tai dabar , kai visur vėjai, pas mus uraganai.
šeštadienį važiavome į Klaipėdą, dičkė koncertavo, tėvai su mažiukais buvo nuo ankstyvo ryto, pavargo gerokai.
Pradėjau sportuot šiek tiek. Labai fainai, tik širdis mano taip negalvoja (kaip visada).
QUOTE(Natalija_V @ 2015 04 14, 20:06)
Kitty, fainai, kad radai laiko parašyt

Nuorodos apie miegą labai fainos

Aš kažkaip rami esu šiuo klausimu, nebent kyla mintys, kad kažkas negerai su vaiko sveikata, kad nerami.
Labai fainos jūsų dienos nuotraukose. Iš veido tu atrodai dar labiau pakūdus ir atjaunėjus

Vaikai tokie išdykę, neįsivaizduoju, kad du suganyt Bet tai tavo bėdos su koordinacija žiauriosO tai ką gydytojai sako, kreipeisi kur nors? Nejau dėl AFS?
ačiū
Niekur nesikreipiau dar, baigsiu maitinti, eisiu gal per hematologą kokį, bet nežinau,kur protingą rasti.
Sakai, atjaunėjusi atrodau... Tai gal iš toli fotkinta

Paakiai tiesiog į neviltį varo,na , bet,..kitaip jau nebus..
QUOTE(Mika... @ 2015 04 15, 09:05)
1.Kitty, as kartais galvoju, is kur pas tave tiek pieno. Nes miego mazai, valgyti ir atsigerti, turbut, alike irgi kartais truksta. Tikrai saunu, kad turi dviems ir dar kas valanda zisti. Ir dar nusitraukt? super.
2.
Natalija, man sketuku sketukas, kuriam uzdeciau medali buvo Maclaren. Pirkau ne nauja, nauji jie brangus, bet jis nerealiai geras, pravazus, patogiai susilanksto.
1. Gerai būtų,kad pritrūktų vaiko pavalgyti,bet deja... man nervinis valgymas, kuo man sunkiau, tuo daugiau ryju.. Laiko tam nereikia, deja..laiko reikia pasigaminti sveiką patiekalą, išsigarinti kokios mėsytės su daržovėmis, salotų pasidaryti..o bele ką, saldumynus ir pan galima valgyti viena ranka, kita ranka vaiką laikant. Deja, tai ir vyksta. Kuo man sunkiau, tuo daiugiau aš dirbu smulkintuvu

dabar labai stengiuosi, neperku,kad nebūtų ir t.t., bet vis "nušoku", deja. Jei eičiau, veikčiau kažką, būtų lengviau, bet sėdint namie, kai sunku ir tik tokie dalykai guodžia..ai, nu žodžiu.
geriu aš be proto. Amžina bėda- wc. Gyvenu ten, vertėtų gal ir kompą pasistatyti. Nemaitindama visada išgerdavau apie 4 litrus per parą, dabar naktį turiu termosą su arbata prie lovos, bele kiek išgeriu, termosas diiiiidelis.
Miegas.. taip, veikia, todėl pirmus mėnesius, kai mažiai nuolat pypsėjo per miegus , o man tai yra absoliuti kontraindikacija miegui, su jais miegojo vyras. Sunku prigaminti daug pieno nemiegojus. DAbar tai jau dzin, nors kiekio dar visai reikia (traukiu tris kartus mažiui, apie 500-700 ml per dieną + sesė bele kiek naktį), bet jau tas pienas kitoks, nebekaloringas, nebesunku organizmuo jį gaminti.
2. Man irgi Maclarenas super, pirkom naują tada, o dabar dvigubą naudotą.
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 04 15, 15:56)
Kitty,tau daug Man kartais jau dabar uzeina depresija,asaru upeliai ir t.t. nes atrodo nieko nepadarai ir nespeji,tik ir sukies tarp pampersu,prausimo,maitinimo,raminimo,kalbejimo su maziuku ir t.t. ir uzsisuki taip kad atsigulus suvoki kad nenusiprausei siandien,ar esi beveik arba visai nieko nevalgius ir t.t. bet vel pagalvoji kad po pusantros valandos sokdins tave,tai tada viska nustumi i sali ir stengies nors kiek pamiegot,nes kiekviena minute tokia vertinga lieka.O tau dar taip sokti su dviem ir speju ir Emilijai dabar ypac pradejo reitk taves.Zodziu,tvirtybes,stiprybes,ramybes ir sveikatos.
ačiū tau, n atūralu, tau kaip ir pirmas (su dukra seniai viskas buvo), tai sunku, o dar su tuo pienuku taip..imk
Su prausimusi tai būdavo kaipt am paveiksliuke..last tuesday:) IR dabar būna:) Nu ką dabar..
QUOTE(zuzla @ 2015 04 16, 11:05)
tam tikras maistas ar gėrimai pieno gamybos neskatina, reikia tiesiog gerai valgyti ir gerti pakankamai skysčių. karštas (su protu, aišku) dušas krūtims gerai, kai užsidarę latakėliai. kol susireguliavo, aš pradžioj prieš kiekvieną maitinimą šildydavau krūtis ir dariau masažą, nes (.) kaip akmuo, pieno yra, o išbėgti negali.
geriausias pieno fabriko užkurėjas yra žindymas. kaip mums kursuose sakė, kiek vaikas suvalgo, kitą kartą prigaminama 20% daugiau, bet ši taisyklė veikia, kai vaikas žinda pienuką iš gilesnių "sluoksnių". ir taip, kol susireguliuoja pieno gamyba pagal poreikį.
QUOTE(Wiliux @ 2015 04 16, 14:11)
Gal kam bus naudingas patarimas, kad nusitraukiant pienas lengviau bėga matant kūdikį arba bent jo drabužėlius. Hormonai, hormonai bent man tikrai veikia.
aha, man pagalvoti užtekdavo
QUOTE(Natalija_V @ 2015 04 16, 15:14)
O aš jau nebetikiu pieno teorijomis. Nes su pirmąja buvo upės.
aš mąstau, gal ir amžius įtakos turi? Tiesiog..organizmo ištekliai mažėja..
QUOTE(Wiliux @ 2015 04 17, 20:49)
. Nusiuntė pas traumatologą. Gydytoja pažiūrėjo į jos ropojimą ir iš karto įtarė, kad rankytė lūžusi.
vajetus, mano taip kritinėja..šakės...užjaučiu, tikiuosi, greitai nuims, sveikatytės jums
QUOTE(Wiliux @ 2015 04 20, 11:15)
o šiaip jau baisu, panašu, kad svoris ir toliau krenta. Normalaus maisto nesinori, tik saldumynų ir kitų angliavandenių. Matyt labai miego trūkumas veikia.
jetus, o man nuo angliavandenių taip kyla..nors ir nemiegu..
Man irgi jau baisu, kad kas lūš ar pan. Dabar mirkstu telefone, skaitau apie kitus dalykus, jau ne žindymas ar miegojimas, o tarpusavio santykiai, žodžiu,kaip auginti kelis vaikus,dvynukus.. Baisu man.. Abu atsistoja, brolis laisvai ropoja, sesė dar sunkiai, bet esmė ta,kad labai nesaugu. Brolis viską atiminėja iš sesės, stumdo ją, parverčia , peša plaukus, jam linksma, ir kartais pavojingai atrodo, daviau šaukštukus pažaisti, tai jai į akį beveik, gerai, kad sėkmingai baigėsi

Stumiasi, stojasi pasiremdamas į ją, ir šiaip..šitie vaikai nebus kaip Emilytė , jau pridirbo bele kiek, gėlę pakapstėm kolonėlę nuvertė (gerai, kad ne ant savęs ir ne ant kito), žodžiu..Yra reikalų