Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(blacksunflower @ 2015 03 27, 15:34)
O tukis sako kad netikrino.

Pas juos gi toks srautas krovinių, aš suprantu, jei jie neapsiima patikrint... Fiziškai neįmanoma.
Sakau, patikrinkite, kas rašoma prekių pristatymo lape, kuris yra pas jus dėžėje?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 27, 16:09)
pasakysiu savo nuomone: visos siuolaikines is mesos padaro kose. Pacios geriausios buvo tos senovines, kurios ja pjauste. jei kuri zino ir turi tokia, kuri nedaro mesos pastos, o ja sukapoja, mielai isigyciau ir as.

mano elektrine mala kaip senovine rankine, pirkom is pigesniuju pries pora metu, nes norejau labai isbandyt, o vyras sake, kad bus "sh..." ir gero gamintojo neleido pirkt, kad nesigaileciau ismetus pinigus i bala. vakare paziuresiu pavadinima

joje net du tinkliukai yra, su vienu mala smulkiau, su kitu stambiau thumbup.gif
ir antgalis desrai yra, tik jo dar neisbandziau, vis tingiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 27 kovo 2015 - 15:44
QUOTE(adriatic @ 2015 03 27, 15:43)
mano elektrine mala kaip senovine rankine, pirkom is pigesniuju pries pora metu, nes norejau labai isbandyt, o vyras sake, kad bus "sh..." ir gero gamintojo neleido pirkt, kad nesigaileciau ismetus pinigus i bala. vakare paziuresiu pavadinima

joje net du tinkliukai yra, su vienu mala smulkiau, su kitu stambiau  thumbup.gif

būtinai parašykit modelį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 03 27, 16:44)
būtinai parašykit modelį rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano elektrine mala kaip senovine rankine,

Lauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 27 kovo 2015 - 15:47
QUOTE(roka @ 2015 03 27, 16:42)
Pas juos gi toks srautas krovinių, aš suprantu, jei jie neapsiima patikrint... Fiziškai neįmanoma.
Sakau, patikrinkite, kas rašoma prekių pristatymo lape, kuris yra pas jus dėžėje?

Raso ordered 6 delivered 3
Atsakyti
QUOTE(blacksunflower @ 2015 03 27, 15:49)
Raso ordered 6 delivered 3

Yra skiltis Substituted Items, matysite kas į ką buvo pakeista.
Ir yra skiltis Your shopping list, ten bus surašyta, kas ordered, o kas delivered.
Jei ne viskas sudėta, ir nebuvo pakeista, tai turėtų gražint pinigus.
Papildyta:
Beja, laukiu Jūsų svečiuose, tikrinkit el.paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamos patarkite, reikia vyrui ir sūnui tamsiai mėlynų klasikinių kelnių - dabar klausimas, ar iš kažkur bandyti siūsti, ar vietoj ieškoti - neįsivaizduoju jų kainų blush2.gif g.gif
Atsakyti
Siandien perku TBS

http://www.thebodysh...o.uk/index.aspx

Galiu priimt , bet tik Kaunas

Jei bus norinciu i el pasta lina0612@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 27, 15:23)
ta senovine rankine ir buvo tobula, bet kaip nieko ner amzino taip ir jai atejo galas, o dabar turiu namie kampan nutrenktus 2 kombainus kurie padaro pasta o ne farsa.

Kombainai gal ir padaro košę, bet elektrinės mėsmalės tikrai ne. Pas mane Kenwood firmos elektrinė mėsmalė ir galima susimalti kokio nori stambumo faršą. Iš esmės ji visiškai tokia pat kaip tos senos rankinės, tik, kad nereik pačiai sukt, elektra tai padaro už tave. Ir dešrų antgaliai yra, išbandyti. smile.gif
Atsakyti

joje net du tinkliukai yra, su vienu mala smulkiau, su kitu stambiau  thumbup.gif
ir antgalis desrai yra, tik jo dar neisbandziau, vis tingiu biggrin.gif

pas mano tėvus tokia pati drinks_cheers.gif du tinkleliai, antgalis dešrai. Paprasta kažkokia nebrangi firma, mokėta labai nedaug. Pirkta kaip sakiau, prie kokius 6-7 metus.

Pirksiu http://direct.asda.c...default,sc.html
jei kas norit prisijungt iki vakaro (18-30) rašykit. Free shipas uk nuo 45.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 03 27, 17:05)
Mamos patarkite, reikia vyrui ir sūnui tamsiai mėlynų klasikinių kelnių - dabar klausimas, ar iš kažkur bandyti siūsti, ar vietoj ieškoti - neįsivaizduoju jų kainų  blush2.gif  g.gif

Itariu krikstynomis kvepia ax.gif Reikia ir man tokiu vyrui rolleyes.gif
Atsakyti