Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, gal kas pirksit iš Cocooncenter? Labai reikia dviejų prekyčių... 4u.gif esu iš Vilniaus
Atsakyti
O gal kas galit patart, kur vestuviniu sukneliu ziuret? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 28, 18:40)
Taip džiagiausi, kad atsirado DE adreso nuoma, bet antrą kartą bandau savarankiškai DE pirkti, antrą kartą nepriima lietuviškos kortelės PAYPAL. Galvojau Douglas.de apsipirksiu, nes kainos tame pačiame tinkle to paties produkto deja skiriasi mūsų nenaudai, ir še tau sad.gif

Bet ir Uk neretai negalima atsiskaityt paypalu, o kortele bandėt g.gif .
Atsakyti
gal kas planuojat pirkt is escentual.com ar fragrance direct ?
Atsakyti
Merginos, kazkur apie treciadieni Bonprix'as turetu but pas mumi wink.gif
Atsakyti
Merginos, o gal jūs žinot kaip geriau iš JAV siųsti prekes, turiu ten draugą, kuris jas supakuotų ir galėtų išsiųsti,tačiau jam turiu pasakyt kokiu būdų jas siųsti?Kokiom paslaugom jūs naudojates?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 03 28, 21:21)
gal kas planuojat pirkt is escentual.com  ar fragrance direct   ?

As irgi prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuke: 28 kovo 2015 - 20:59
QUOTE(ugnyte @ 2015 03 28, 22:37)
Merginos, o gal jūs žinot kaip geriau iš JAV siųsti prekes, turiu ten draugą, kuris jas supakuotų ir galėtų išsiųsti,tačiau jam turiu pasakyt kokiu būdų jas siųsti?Kokiom paslaugom jūs naudojates?

Žiūrint kokiam mieste gyvena. Jeigu gyvena kažkuriam iš šių: Čikaga, Niujorkas, Norfolkas, Savana, Majamis, Hiustonas, Los Andželas, Sietlas ir Ankoridžas.

Tuomet galima naudotis http://www.atlanticexpresscorp.com/lt paslaugomis. Mano mama man visad per juos siunčia thumbup.gif

Yra dviejų tipų siuntimas. Lėtas (2-3 mėnesiai) ir greitas (2-3 savaitės). Skiriasi kaina ir yra minimalus siuntinuo svoris 10 lbs man rodos. Jei siųs mažiau, tai vistiek skaičiuos kaip už 10 lbs. Plius už kiekvieną dėžę 10$ mokestis (nesvarbu kiek ji sveria) už pristatymą Lietuvoje. Tad siunčiant dideles dėžes labai apsimoka 4u.gif Pristato tiesiai į namus net ir laiptais užneša į viršų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 28 kovo 2015 - 21:08
QUOTE(Loram @ 2015 03 28, 19:44)
o jei rašyt billing adresą Vokietijoje?

o kaip rast del tos nuomos Vokietijoje?
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2015 03 28, 22:04)
Žiūrint kokiam mieste gyvena. Jeigu gyvena kažkuriam iš šių: Čikaga, Niujorkas, Norfolkas, Savana, Majamis, Hiustonas, Los Andželas, Sietlas ir Ankoridžas.

Tuomet galima naudotis http://www.atlanticexpresscorp.com/lt paslaugomis. Mano mama man visad per juos siunčia  thumbup.gif

Yra dviejų tipų siuntimas. Lėtas (2-3 mėnesiai) ir greitas (2-3 savaitės). Skiriasi kaina ir yra minimalus siuntinuo svoris 10 lbs man rodos. Jei siųs mažiau, tai vistiek skaičiuos kaip už 10 lbs. Plius už kiekvieną dėžę 10$ mokestis (nesvarbu kiek ji sveria) už pristatymą Lietuvoje. Tad siunčiant dideles dėžes labai apsimoka 4u.gif Pristato tiesiai į namus net ir laiptais užneša į viršų bigsmile.gif

Ačiū, reiks pasidomėti. Sioųstų iš Čikagos. O ar esat girdėjusios apie EMS siuntimą?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 03 28, 22:13)
o kaip rast del tos nuomos Vokietijoje?

Pirmam puslapy parasyta: Dėl informacijos apie adreso Vokietijoje nuomą rašykite e-mailą jurgita@markus.lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2015 03 28, 23:13)
Ačiū, reiks pasidomėti. Sioųstų iš Čikagos. O ar esat girdėjusios apie EMS siuntimą?

Aha, ten greičiau savaite gautųsi. Turbūt labiau apsimoka jei siuntinukas 1-2 kg sveria. Bet jei dideli, tai per AtlanticExpressą tikrai labiau apsimoka. Nes mažiau siuntimas kainuoja 4u.gif
Atsakyti