Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

man ir mastercardas nepraėjo... jau mane pradeda nervint swedbankas biggrin.gif daug kur pradėjo strigti biggrin.gif beje, M&S praėjo paprasta seb visa electron biggrin.gif
Atsakyti
Dar ko laukti is everything5pounds?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 04 01, 12:34)
electron ne

o mastercard? arba virtuon? g.gif
Atsakyti
QUOTE(razinkaramune @ 2015 04 01, 10:40)
o kokia valiuta cia kainos surasytos hm.de?

Eurais. smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kas su manimi pirkote Bonprix, daikciukai jau pas mane. Rytoj planuojam atsiemima wink.gif siandien grizus namo susversiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 01, 12:12)
Mergaites, kas su manimi pirkote Bonprix, daikciukai jau pas mane. Rytoj planuojam atsiemima wink.gif siandien grizus namo susversiu smile.gif

Laba,
kai apziuresi, brukstelk svao nuomone apie oranzine striuke, prasau smile.gif
idomu kokio ji realiai siltumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 04 01, 12:16)
Laba,
kai apziuresi, brukstelk svao nuomone apie oranzine striuke, prasau smile.gif
idomu kokio ji realiai siltumo  4u.gif

nenupirkau, nes kol surinkau visus uzsakymus, nebebuvo dydzio verysad.gif tas pat mane istiko ir per nexto akcija. buvo 5 ir 8 dydis. 5 mazas jau ryskiai, o iki 8 dar augt ir augt. zodziu nelemtis biggrin.gif

bet visa tai, kiek spejau pamatyt praverus deze, grazu, spalvinga, tvarkingai sudeta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 01 balandžio 2015 - 11:29
QUOTE(Dziugile @ 2015 04 01, 11:52)
o mastercard? arba virtuon?  g.gif

mastercard man abi praeina is swed
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 01, 12:21)
nenupirkau, nes kol surinkau visus uzsakymus, nebebuvo dydzio  verysad.gif tas pat mane istiko ir per nexto akcija. buvo 5 ir 8 dydis. 5 mazas jau ryskiai, o iki 8 dar augt ir augt. zodziu nelemtis  biggrin.gif

bet visa tai, kiek spejau pamatyt praverus deze, grazu, spalvinga, tvarkingai sudeta  biggrin.gif

aisku smile.gif as irgi pradejau kokios ryskios striukes zvalgytis, nes pavasari su turimom issiversim, o rudeniui jau reiks didesniu
Atsakyti
Pirkau Yoox kelnes ir neįsibraškinu. Gal ką sudomins? Turėsiu iki pirmadienio, vėliau išsiunčiu atgal į parduotuvę. Dydis M/38. Štai tokios http://www.yoox.com/...t=#sts=orders80. Realią foto ir išmatavimus galėsiu atsiųsti asmeniškai. Spalva rusva, smulkus eglutės raštelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 01 balandžio 2015 - 11:51
QUOTE(adriatic @ 2015 04 01, 12:39)
aisku smile.gif as irgi pradejau kokios ryskios striukes zvalgytis, nes pavasari su turimom issiversim, o rudeniui jau reiks didesniu

dabar tetis baladojasi po DE, tai yra duota karine uzduotis, nupirkt sunui pavasarine striuke ir butinai oranzine lotuliukas.gif tik sake nuolaidu visiskas nuliu nulis o ir parduotuvese zmoniu nerasta, kaip ismire biggrin.gif
Atsakyti
Siandien mytoys viskam 10 proc nuolaida. Gal kas is kaunieciu renkat?
Chm.. gal ne viskam ta nuolaida taiko? Gal per greit apsidziaugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 01 balandžio 2015 - 12:05