Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS saldžios ir karčios..

QUOTE(Eden* @ 2015 06 12, 21:23)
Isivaizduoji toki vyra su naujagimiu?

Ne del to klausiu, jei tik del metu negali buti su pagunda, tai vyras nera tau toks brangus unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 06 12, 21:24)
Ne del to klausiu, jei tik del metu negali buti su pagunda, tai vyras nera tau toks brangus unsure.gif .

Ne tik del metu. Atrodo aiskinau ,bet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden* @ 2015 06 12, 21:54)
*** ne taip buvo. Eikit sikt.
Virga,kai jam isoperavo stubura ir gydytojai sake fifti fifti, kad vaikscios arba ne, jis vare mane is ligonines rekdamas,kad nebuciau durna,kad turiu vyra,esu juna ir nesigadinciau gyvenimo su invalidu seniu. Prognozes poto buvo prastos. Ir as supratau ji. Ir tikejau.

Jis jau pries operacija su tavim issiskyre. Del galimos traumos. Dar pats nezinojo vaikscios-nevaikscios. Gyvens -negyvens. Jis man atrodo toks dramu megejas. O turetu buti atvirksciai. Pats daktaras, o trizniuoja daugiau uz paprasta zmogu. Jis nera nei moraliskai nei fiziskai tvirtas.
As ir sesiasdesimtmeti vyra galiu isivaizduoti su naujagimiu. Bet protinga. Atsakinga. Bet ne sita vyra. Nepyk. Prisimink ir jusu pazinti. Tai irgi nepriduoda zmogui rimtumo.
P.s. Ar nebutu taip, kad tu liktum su tuo naujagimiu ant ranku. O jis pasisleptu pas zmona. Neatmesk ir sito varianto. Nes matosi sitas vyras, zodziais o ne darbais myli. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 06 12, 21:55)
Jis jau pries operacija su tavim issiskyre. Del galimos traumos. Dar pats nezinojo vaikscios-nevaikscios. Gyvens -negyvens. Jis man atrodo toks dramu megejas. O turetu buti atvirksciai. Pats daktaras, o trizniuoja daugiau uz paprasta zmogu. Jis nera nei moraliskai nei fiziskai tvirtas.
As ir sesiasdesimtmeti vyra galiu isivaizduoti su naujagimiu. Bet protinga. Atsakinga. Bet ne sita vyra. Nepyk. Prisimink ir jusu pazinti. Tai irgi nepriduoda zmogui rimtumo.
P.s. Ar nebutu taip, kad tu liktum su tuo naujagimiu ant ranku. O jis pasisleptu pas zmona. Neatmesk ir sito varianto. Nes matosi sitas vyras, zodziais o ne darbais myli.  verysad.gif

Aleisk, nenoriu pasakot. Nes atrodys kaip teisinimas jo. Jis seniai zinojo kokios prognozes jo laukia, dar iki mum susipazystant. Zinau kad kitiem gali atrodyt kitaips, suprantama. Bet as zinau kaip yra. Tik nezinau, ka daryt su savo jausmais.
beto, tu nezinai kiek jis padare. Tik tiek kiek papasakoju. Aciu kad isklauset,leisiu kitom pasireikst
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eden*: 12 birželio 2015 - 22:05
Virga, kaip tu jo profesija pameni. Ot isidemi kaikurie faktus doh.gif kad as taip
Atsakyti
QUOTE(Eden* @ 2015 06 12, 18:51)
Myliu ir pagunda
Butu bent 7 m jaunesnis..

Tai varyk 2 frontais biggrin.gif
laikui begant arba vyras suzinos ir tave paliks. Arba su pagunda aistra nuslops

Laisvai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden* @ 2015 06 13, 00:23)
Virga, kaip tu jo profesija pameni. Ot isidemi kaikurie faktus doh.gif  kad as taip

Skaitau atidziai. mirksiukas.gif Ir linkiu tau isbristi is tu santykiu. 4u.gif Ne del amziaus skirtumo. Amzius man butu paskutine kliutis su situo zmogum. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden* @ 2015 06 12, 15:35)
Vo,tokia chujnia,kad ne patarimu negalima sulaukt  doh.gif  biggrin.gif
jei as pasakyciau, kad reik abieju irgi kliedesiai butu?

Viena forumiete pasakė mintį,kuri man lb patiko.Mylėti žmogų galima net jam nesant šalia.Tai mylek,tą savo pagundą,kam bandyt jį kažkur nugrusti,bet būk stipri ir nepasiduok silpnumo akimirkoms.
Papildyta:

Tai su vyru esi tik dėl gražaus vaizdo?
Atsakyti
QUOTE(Areida @ 2015 06 13, 17:07)
Viena forumiete pasakė mintį,kuri man lb patiko.Mylėti žmogų galima net jam nesant šalia.Tai mylek,tą savo pagundą,kam bandyt jį kažkur nugrusti,bet būk stipri ir nepasiduok silpnumo akimirkoms.
Papildyta:

Tai su vyru esi tik dėl gražaus vaizdo?

Nebeaiskinsiu
Atsakyti
QUOTE(Eden* @ 2015 06 13, 19:21)
Nebeaiskinsiu

Viskas suprantama wink.gif tau niekas nepasakys kaip elgtis,ką daryti,pati turi rasti atsakymą.Negalvok, kad tik tu taip jautiesi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eden* @ 2015 06 12, 19:07)
Ne. Pagundos atsisakysiu. Nebent dar pakutini karta.

Nebus paskutinio karto,patikek ir po mėnesio ir po metų,visada drebesi vien pagalvojus..nekalbu apie susitikimus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eden* @ 2015 06 09, 20:09)
kad nenarsau as ju santykiu. niekad neklausinejauir nesigilnau, jis pats pasipasakojo. poto supazindino su vaikais, exe panoro bendrauti , ta ir suzinojau viska.
aisku nezinau, kaip butu, jei susirastu kita. al tik dabar man atrodo, kad geriau kita, nei buvusi zmona. velkasi velaksi viskas gan ilgai. kiek kart bandem nutraukti viska, nesigauna  doh.gif

Ir nenutrauksi.ir tik draugais nebusi.O žmona nervina,nes ji teisėta,ji geriau už tave jį pažįsta.kol pati savy nepadesi taško,taip ir gyvensi mele,abejonese,neapsisprendime.patinka kentėti,niekas nedraudžia,bet tokius dalykus reikia sksusmindai kirsti.kaip kokį auglį išpjaus,skauda,bet reikua.O jei nereikia,tai gyvenk ir nesakyk,kad negali nutraukti.nenori,todėl ir negali.
Atsakyti
As tikiu jo meila. Ja matau ir jauciu. Todel man dar sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(Eden* @ 2015 06 13, 20:27)
As tikiu jo meila. Ja matau ir jauciu. Todel man dar sunkiau.

Pasiskaityk seną temą ką kitoms patarinejai,su kokia ironija kalbėjai wink.gif dabar viskas užbangavo,praeis. Tikėti nebent Dievu, bet ne kitu žmogum.Meile,kas iš jos?Taviškis pagunda tave iš ligoninės "išpraše"kodėl? Tik nereikia jo idealizuoti.Pati šaltu protu pamąstyk.Ir vėlgi,ko gryzai pas vyrą? Ko išsigandai? Ko tikiesi?Tu žinai visus atsakymus,tik išgirsk juos.
vesti norėjo..vaikus gimdyti..tai ko nevede? Ko ji palikai?Nu nebūna taip,kai myli..ne mums atsakyk,sau.Matai?Jauti? O ko nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Areida: 13 birželio 2015 - 20:53