Я в плену у любви, я невольница страсти, А ты делишь со мной иллюзорное счастье. Пробую убежать в мир мечты, в бесконечность! Ты унесешь меня на мгновение в вечность!
И безумно любя, как раба поклоняюсь. Я частичка тебя, я в тебе растворяюсь. Подари океан ощущений спонтанных Унеси за собой в мир эмоций дурманных...
Тогда, когда любовей с нами нет, тогда, когда от холода горбат, достань из чемодана пистолет, достань и заложи его в ломбард. Купи на эти деньги патефон и где-нибудь на свете потанцуй... /Josifas Brodskis/
* Niekada nesakiau Tau, kad Tu man reikalingas. Nes žinau, jog Tu tai supranti. * Nekartojau Tau, jog būsim amžinai. Nesam tuo tikri, bet šiuo metu mums gera kartu. * Nesakiau Tau "myliu", bet kartojau "ačiū, kad esi". Meilė nėra tokia, kokia ji yra iš tiesų. Jos reikšmės daug kas nesupranta. * Nemokėjau užjausti ar paguosti Tavęs. Bet visada suprasdavau ir išgyvendavau kartu su Tavimi. * Žaviuosi, kai Tu verki. Man labai gražu, jog sugebi tai daryti ir nebijai likti nesuprastas (tiesiog pasiduodi emocijoms). * Džiaugiuosi, kai manimi pasitiki. Viską saugau savyje. * Nekenčiu melo. Geriau skaudi tiesa. * Neprašau Tavo pagalbos. Noriu viską padaryti pati. * Nebijau verkti. Man kartais tai labai patinka. * Nors niekas nenori tikėti, esu labai nuoširdi. Sakau tai, ką manau, kad ir kokia nesąmonė tai bebūtų. * Žinau, kad niekas manęs nesupranta. Nes aš niekam visko nepasakau. * Neišduodu paslapčių. Jų niekas neturi žinoti, juk tai paslaptys. * Mėgstu juokauti. Gal ir nusišneku, bet man linksma. * Nenoriu įtikti visiems. Man užtenka, kad patinku pati sau. * Ko nenoriu, to nedarau. Ir niekas manęs neprivers. * Moku būti ir silpna, ir stipri. Kas kaip supranta, man nesvarbu; esu pati savimi. * Nesakyk, ką man jauti, Tu man tai parodyk veiksmais. Sakyk tik tuo atveju, jei aš nesuprantu. * Neklausiu kitų nuomonės apie save. Jau pakankamai žinau. * Nebijok reikštis. Tam tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje. * Aš visada būsiu. Tu vistiek mane prisiminsi. * Dažnai pykstu ant Tavęs. Bet neilgam. Pykstu ir ant savęs. * Esu labai reikli ir žiauri. Ne Tau, o pati sau. * Aš laiminga. Ir iš manęs šito neatimsi. * Kai norėsi dingti, ateik pas mane. Neprižadu, jog padėsiu ar kažką sakysiu, bet galėsiu dingti su Tavimi. * Gali mane mylėti ar nekęsti. Bet Tu man neabejingas. * Pasakyk, kas Tau nepatinka. Ir aš tikrai suprasiu Tave (gal ne iš karto, bet suprasiu). * Aš moku daug kalbėti. Išklausyti Tave taip pat. * Galiu pralaimėti. Bet negaliu pasiduoti. * O jei aš dingsiu. Ieškok širdimi. * Ir visada žinok, jog aš Tave jaučiu. Kad ir kur Tu bebūtum. * Man nereikia sparnų. Aš galiu skristi be jų.