QUOTE(kami_ @ 2015 04 24, 09:25)
Gal galite parašyti pyrago receptą

?
rusiškai nemokat, kaip suprantu?
tešlai:
majonezo - 200 ml
pieno - 200 ml
kiaušiniai - 3 vnt
miltai - 1,5 st
kep. milt. - 10 gr
druska - 0,5 a.š
Įdarui:
virti kiaušiniai - 2-3 vnt
daktariškos dešros gabalėlis
brinzos ar kt sūrio (aš fermentinį dėjau) - 100-120 gr
svogūnų laiškų nedidelis pundelis
druska, prieskoniai
Gaminimas:
giliam dubenyje sumaišyti majonezą, pieną ir kiaušinius. Padruskinti. dėti miltus ir kep. miltelius. Tešla turi gautis skystesnė nei lietiniams.
Įdarui smulkiai supjausyti ir sutarkuoti produktus. Viską sumaišyti, pasūdyti, paprieskoniuoti, jei norisi. Ir sumaišyti su tešla.
Pilti į formą ir kepti.
Čia rašo apie multivarkę, tai siūlo kept 80 min režimu "kepimas". Aš kepiau orkaitėje ir "iš akies". Mano senoje dujinėje nerodo nei laiko, nei temperatūros.
Pyragas būna ne purus. labiau panašus į užkepėlę. Bet skanus ir sotus.
Aš virtų kiaušinių nedėjau - nesuprantu, kam čia jie. Sudėjau visokias daržoves: kepintų svogūnų, morkų. pagarinau brokolio, truputi paprasto kopūsto, kad būtų minkštesni. Dar paprikos likutį. Nu gal ir viskas, jei ko nepamiršau. Ką radau - tą sudėjau. Ir, ko gero, per daug, nes imant iškepusį jau lūžinėjo. Tešla nesurišo jau visko

Tai turiu pamoką ateičiai - keisti nedidinant įdaro kiekio.