Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

noriu kugelio dabar huh.gif be nieko, bet tokio rodos net saukstu kabinamo doh.gif
neturiu kuo tarkuot, B nepasirasys dry.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 04 21, 19:11)
Majonezinis pyragas su daržovėm ir šlapenke

Ir kaip?patiko? mirksiukas.gif

Šiandien:
1.-MB omletas su Džiugo sūriu, daržovės, man smoothie iš mango/bananų/braškių/mėlynių tyrės/kokosų vandens ir chia sėklų
2.- salotos su česnakinėmis krevetėmis ir kitais gėriais su gaiviu užpilu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 22 balandžio 2015 - 12:49
QUOTE(*Voque* @ 2015 04 22, 13:42)
Ir kaip?patiko? mirksiukas.gif

Oi, žinoma, nebe pirmą kartą darau. Ir ne vienai jį verčiau į lietuvių k. biggrin.gif Beje, prisidėjau daržovių pagal savo pageidavimus. Šį kart - gal net per daug. biggrin.gif
Atsakyti
Cili troskinukas su italiska duona.
Makaronu, kumpio, brokoliu, surio apkepas.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 04 22, 16:18)
Cili troskinukas su italiska duona.

aciu uz minti, kaip tik pameginsiu ir bacilas kimbancias pravyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 04 22, 15:50)
Oi, žinoma, nebe pirmą kartą darau. Ir ne vienai jį verčiau į lietuvių k.  biggrin.gif Beje, prisidėjau daržovių pagal savo pageidavimus. Šį kart - gal net per daug.  biggrin.gif

Gal galite parašyti pyrago receptą blush2.gif ?
Atsakyti
Tuno-philadephia sūrelio užtepėlė
Zanavykų varškės sūrio užtepėlė
Atsakyti
vakar gaminau žemaičių blynus, kurių užteks ir šiandienai, o dabar einu ieškoti ką gaminti savaitgalį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 04 24, 09:25)
Gal galite parašyti pyrago receptą blush2.gif ?

rusiškai nemokat, kaip suprantu?

tešlai:
majonezo - 200 ml
pieno - 200 ml
kiaušiniai - 3 vnt
miltai - 1,5 st
kep. milt. - 10 gr
druska - 0,5 a.š

Įdarui:

virti kiaušiniai - 2-3 vnt
daktariškos dešros gabalėlis
brinzos ar kt sūrio (aš fermentinį dėjau) - 100-120 gr
svogūnų laiškų nedidelis pundelis
druska, prieskoniai

Gaminimas:

giliam dubenyje sumaišyti majonezą, pieną ir kiaušinius. Padruskinti. dėti miltus ir kep. miltelius. Tešla turi gautis skystesnė nei lietiniams.
Įdarui smulkiai supjausyti ir sutarkuoti produktus. Viską sumaišyti, pasūdyti, paprieskoniuoti, jei norisi. Ir sumaišyti su tešla.
Pilti į formą ir kepti.
Čia rašo apie multivarkę, tai siūlo kept 80 min režimu "kepimas". Aš kepiau orkaitėje ir "iš akies". Mano senoje dujinėje nerodo nei laiko, nei temperatūros.

Pyragas būna ne purus. labiau panašus į užkepėlę. Bet skanus ir sotus.

Aš virtų kiaušinių nedėjau - nesuprantu, kam čia jie. Sudėjau visokias daržoves: kepintų svogūnų, morkų. pagarinau brokolio, truputi paprasto kopūsto, kad būtų minkštesni. Dar paprikos likutį. Nu gal ir viskas, jei ko nepamiršau. Ką radau - tą sudėjau. Ir, ko gero, per daug, nes imant iškepusį jau lūžinėjo. Tešla nesurišo jau visko doh.gif lotuliukas.gif Tai turiu pamoką ateičiai - keisti nedidinant įdaro kiekio.
Atsakyti
Sveikos mamos.

skaitau jusu foruma ir matau kaip smagiai jus dalijates receptais, o ar daznai receptu ieskote aklai? ar naudojate kokias mobilias aplikacijas tam? ar panuojate pirkiniu sarasa?

jei uz 1 eur galetumete atsisiuti lietuviska mobiliaja aplikacija kuri leistu rinktis receptus ir is karto gauti pirkiniu sarasa? o jei tokia butu uz dyka?

tai ka manote?
Atsakyti
Bulviniai blynai su mesos padazu.
Atsakyti
Savaitgalio valgymai:
Žuvies kepsneliai, garnyrui troškintos mini morkytės, šparaginės pupelės, cukinija
Pilno grūdo makaronai su pesto, kalmarais ir Džiugu
Vištienos šašlykas
Salotos su vištiena ir jogurtiniu padažu
Atsakyti