Troskinys vienam puode: sonkauliukai su bulvemis (dar nepagailejau cesnaku ir zoleliu), morku - cesnaku salotos.
Vištienos - žirnių sriuba, kepta višta su bulvėm ir marinuoti agurkėliai
Panos kaip gaminate lazanija? vaikas užsiprašė - "Garfildo" įtaka
Panos kaip gaminate lazanija? vaikas užsiprašė - "Garfildo" įtaka

Troškinti kopūstai su rūkytomis dešrelėmis
QUOTE(Okei @ 2015 05 21, 13:18)
Elementariausias receptas

Pietums lazanija, vakarienei vistienos file su zaliaisiais jasmin ryziais ir griliuje keptais smidrais

QUOTE(gaily @ 2015 05 20, 20:57)
Karamelizuota kiauliena:
QUOTE(Keywords @ 2015 05 09, 13:28)
Supjaustytą mėsą patroškinti su svogūnais ir česnakais iki kol beveik gatava būna, įdėt po porą šaukštų žuvies padažo (fish sauce) ir sojos padažo (priklauso nuo mėsos kiekio, geriausia ragaut), dar kiek patroškint, dėt cukraus (mes mėsos dviem žmonėm darom, tai gal šaukštas cukraus), pilt vandens, kad apsemtų mėsą, ir troškinti laikas nuo laiko pamaišant kol išgaruoja vanduo.
Šokoladiniai avižų rutuliukai:
100 g sviesto
100 ml cukraus
1 v. š. vanilinio cukraus (arba vietoj to kvapų kokių)
2 v. š. konditerinės (nesaldintos) kakavos
2 v. š. šaltos kavos (skysčio)
300 ml avižų dribsnių (tų šiuolaikinių)
Keptuvėj ar puode tirpinti sviestą, dėti viską paeiliui ir maišyti, galiausiai sudėti avižas, šiek tiek pakaitinti maišant ir viskas. Palaukti kol kiek pravės, tada formuoti rutuliukus, galima juos dar pavolioti kokosų drožlėse, bet nebūtinai, palikti kol gerai atvėsta, sutvirtėja. Mes ant stiklinės pjaustymo lentelės dėliojam nevoliotus, neprikimba.
Zuviene is juros lydekos, varskes apkepas
Tagliatelle makaronai su špinatais, lydytu sūreliu ir Džiugu
Šaltibarščiai, įdaryti kiaušiniai su šprotais