Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

vistienos file blyneliai su darzovemis
Atsakyti
Varskes apkepas, siandien -guliasas
Atsakyti
Vakar buvo kiaulienos kumpio šašlykai su soja, ryžiai, pekino kopūsto - pomidorų - kukurūzų - džiovintų bazilikų salotos.

Šiandien - vėl šaltibarščiai bei arbūzų pica su vaisiais ir uogomis.
Atsakyti
Sriuba ryziu - pomidorine is naturalaus vistienos sultinio.
Vyniotinukai su svogunu/morku/surio idaru (is pradziu apkepti, po to orkaiteje patroskinti sultiny su grietine) + orkaiteje keptos sviezios bulves + 2 salotos (morku ir cesnaku; traskus salotu lapai - ivairiu rusiu mazi pomidoriukai - agurkas - svogunu laiskai su saldziarugsciu padazu).
Desertui meduoliu - bananu torciukas.
Atsakyti
Jau vakar varškės apkepas su šviežiom blenderiuotom braškėm
Atsakyti
Vakar - varškė su braškėmis, kiaulienos kepsniukai su šv. dažovių salotomis, braškės su pienu wub.gif
Šiandien - lavašas su rūkyta lašiša, kugelis, vakarienei planuojam karštus sumuštinius, kepta duona, pikantiškas salotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyte83: 10 liepos 2015 - 08:55
moliugiene, salotos su vistiena ir uogu kokteiliai.
Atsakyti
Vakar rugstyniu sriuba ir kalakutienos kumpio troskinys su bulvemis.
Siandien kepsiu vistos sparnelius orkaiteje.
Atsakyti
Avižų košė su vaisiais (bananai, abrikosai, braškės)
Bifana kepsniukai pomidorų padaže su bulvių koše ir agurkais
Atsakyti
QUOTE(Keywords @ 2015 07 10, 15:59)

Bifana kepsniukai pomidorų padaže su bulvių koše ir agurkais

Galima receptuką smile.gif

Pas mus šiandien lietiniai su dešrele ir sūriu, o vaikams su bananais ir varške
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2015 07 10, 16:15)
Galima receptuką smile.gif

Plonai pjaustytą kiaulienos nugarinę išsimarinuoti (geriausia per naktį) su prieskoniais - pipirai (paprika, rūkyta paprika, čili), žolelės, druska, aliejus, galima balto vyno. Tada aš apkepu sviesto ir aliejaus mišiny (galima imti margariną ir aliejų), jei daugiau darau, tai dalimis. Po to galima riebalus ar jų dalį išpilti (aš palieku ax.gif ), dėt mėsą atgal į keptuvę ir troškint. Aš užpilu trintais pomidorais ir dedu porą lauro lapų ir porą cielų skiltelių česnako (nelupu), troškinu ant mažos ugnies kol išverda garnyras.
Atsakyti
omletas su darzovemis, lazanija
Atsakyti