Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Vajuza @ 2015 04 13, 18:32)
user posted image

Priaugo daug augaliuku akvariume,galiu pasidalinti,pasimainyti ar uz simboline kaina parduoti,takirme saka 1 euras arba tiesiog sokoladas smile.gif
Vilnius,Zirmunai.

ragalapio?
Atsakyti
Va pasikeitęs mano akvariumas, jau be plastmasių visokių bigsmile.gif
Gavau augalų siuntinį iš Klimaičio, užsakiau 10 rūšių, o gavau 16 biggrin.gif thumbup.gif

user posted image
Papildyta:
O čia kita istorija... Gupija jauniklė keista viena yra, gal kažką pamatysit foto... Ant pilvo atauga kažkokia, nuo pat gimimo blink.gif Sunku nufotkint, nes judrios labai..

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 04 13, 18:58)
ragalapio?

Nu jo!! 4u.gif O ka? bigsmile.gif Pas jus kaime krevetes uz 10 bambaliu pardavineja drinks_cheers.gif biggrin.gif
Kita savaitgali vel varysiu i kaima tai reiks uzgriebt ragalapio kiek i bagaznika tilps lotuliukas.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Daiva R. @ 2015 04 13, 19:26)
6.jpg[/img][/url]
O čia kita istorija... Gupija jauniklė keista viena yra, gal kažką pamatysit foto... Ant pilvo atauga kažkokia, nuo pat gimimo  blink.gif  Sunku nufotkint, nes judrios labai..

Potke geriau gaunas burbulus isjungus tongue.gif
Nelabai matos kas ten tokio tai gupkei yra, bet as del viso pikto ismesciau. Juk ne kazkokia vertinga? O, be to, siaip ar taip nieko gero is jos nebesigaus jei nuo mazumes su inkaru plaukioja blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 13, 21:55)
Potke geriau gaunas burbulus isjungus  tongue.gif
Nelabai matos kas ten tokio tai gupkei yra, bet as del viso pikto ismesciau. Juk ne kazkokia vertinga? O, be to, siaip ar taip nieko gero is jos nebesigaus jei nuo mazumes su inkaru plaukioja  blink.gif  smile.gif

Dėl įdomumo paauginsiu biggrin.gif Smalsu kas gi toliau bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indra* @ 2015 04 13, 18:51)
Nesinori ne į temą kalbėti Skelbimų puslapyje, tai manau galim čia pratęsti apie tas melanijas nemelanijas smile.gif

Dedant skelbimą aš ir turėjau omenyje šias sraiges nuotraukoje (kaip galvojau Melanijas, nes visur patvirtino, kad čia būtent jos), tačiau dabar Arvydas kiek sumaišė mane.

Taigi tikslinuosi: Ar čia melanijos? smile.gif

Nu joa, Arvydas kazka ten pribure...pats jis butent sitas, gerasias melanijas medvarsciais vadina...Bent pas mane tokios, dauginasi saikingai, masinei fotosesijai pasirodo tik gerai grunta uzraugus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 13, 21:26)
Nu joa, Arvydas kazka ten pribure...pats jis butent sitas, gerasias melanijas medvarsciais vadina...Bent pas mane tokios, dauginasi saikingai, masinei fotosesijai pasirodo tik gerai grunta uzraugus  lotuliukas.gif

Dėl grunto gali būti, nes po daugiau negu metų laiko pirmą kartą pamatėm savo akvariumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 13, 21:26)
Nu joa, Arvydas kazka ten pribure...pats jis butent sitas, gerasias melanijas medvarsciais vadina...Bent pas mane tokios, dauginasi saikingai, masinei fotosesijai pasirodo tik gerai grunta uzraugus  lotuliukas.gif

Jau pasitaisiau blush2.gif Fotkej tikru medvarzciu tik lavoneliai matesi, o prudinukiu - milijonas thumbup.gif Ka as zinau kaip te jas atgaivino. Tos kur cia - nesigincyju schmoll.gif - tcikrines dumbletosios melanijos lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kubilina, kaip tavo octopusas, ar jau galima i eile prie flenciuko stot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 13, 22:21)
Kubilina, kaip tavo octopusas, ar jau galima i eile prie flenciuko stot  rolleyes.gif

O kaip jis tiksliai vadinas, bais smalsu kaip atrodo, kad jau cia eile susidarineja blush2.gif
Mano papuga nauja vyra gavo wub.gif oi laukiam laukiam papugiuku laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
O mano dingusios krevetes atsirado!! thumbup.gif Tos kur nesenai tik 1 matydavau - negali but schmoll.gif Labai jau riebios ir raudonos. wub.gif Tiesa paraudonyt galejo dazomos valisnerijos prisiedusios, o ilgumas nepadidejes, bet jau ka storos tai storos lotuliukas.gif biggrin.gif
------------
Cile, dirbi? bigsmile.gif Gavau pakvietima i policija ten kur labai toli, tai grizdamas (jei neuzdarys) visas pazintinas vietas lankysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 14, 09:20)
O mano dingusios krevetes atsirado!!  thumbup.gif  Tos kur nesenai tik 1 matydavau - negali but  schmoll.gif  Labai jau riebios ir raudonos.  wub.gif  Tiesa paraudonyt galejo dazomos valisnerijos prisiedusios, o ilgumas nepadidejes, bet jau ka storos tai storos  lotuliukas.gif  biggrin.gif
------------
Cile, dirbi?  bigsmile.gif  Gavau pakvietima i policija ten kur labai toli, tai grizdamas (jei neuzdarys) visas pazintinas vietas lankysiu  rolleyes.gif

tai jau dalybos gal bus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 04 14, 11:36)
tai jau dalybos gal bus?  4u.gif

Jo! lotuliukas.gif Kai (jei) uzaugs bus viena Tau,- kita man 4u.gif
P.S. Jei dar mazu Klaipedoj i alaus terminala neismainysiu drinks_cheers.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti