QUOTE(Corvus_Corone @ 2015 04 28, 23:27)
keli kvaili klausimai (ma-u, gausiu protingų atsakymų

)
Dideliu ampuliariju helena gal ir neiveiktu, bet kai issiris mazytes

Vis tik trimitininkus geriau rankom nusmaugt.
Dar keletas melaniju Tau nepamaisytu, nors taisykles kiek REIKIA sraigiu kaip ir nera
Svieziam akve be dumbliu neapseisi

Dar kokius metus teks su jais kariaut. Ir sraiges ju nesuvirskins

Jos kazkiek valo, bet nenuosekliai, tai koki zoledi belaikytum, o kempinytes vis tiek reiks. Tas dumblis kur "kaip langas neplautas" bene pats taikiausias. Cia aba zalias, aba rudas. Dumbliai irgi biopusiausvyroj dalyvauja ir tam tikra prasme yra netgi naudingi. Tik isisiautet neleisk ir psio

Manau kassavaitinio valymo su daliniu vandens pakeitimu turetu uztekt. O kai issiris kruva mazikiu... Mazos ampuliarijos dumbliams yra tikras peilis; gi augalu dar nevartalioja

Zodziu bus liuks!!
Zoliu sodinimas - labiau fantazijos reikalas. Yra elementarios taisykles, bet neperlabiausiai butina ju laikytis. Sitoj vietoj gal svarbiausia pataikyt, kad kiekvienas augalas gautu tiek sviesos, kiek jam priklauso. (Blogiau, kad net pavadinimu nezinai; ju sviesiamegiskumas biski skiriasi)

Dar kai pas Tave zuvu nebera, tai reiktu po saknim durduliuku pakaisiot, nes be sikalo ner ir derliaus
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2015 04 29, 01:19)
Tokiam akvukui dviejų ampularijų didelių suaugusių pilnai užtenka.
O čia truputėlį informacijos apie augalų sodinimą-komponavimą:aukso viduriuko radimą, skirstymą dalimis, linijas, kryptis... Gaila, kad rusiškai.
http://aquascape-pro...iya-v-akvariume
Evora, kaip Tu tam ruskam google orentuojies?

Man kazko nesigauna

Gal srifta persijungt, bet tada kaip raides rast?? Baltarusiskam hokejaus puslapi specialiai man yra padarytas "transleitorius", tai rasau angliskom, o pervercia i kirilica.
Visokiu geru dalyku pas tuos kacapus randi!
Man, net ne del akvariumo; del ko kitko reiktu, bet su savo kompiuteriniu talentu niekaip nesugalvoju kaip i ten prasibraut