QUOTE(bytte @ 2015 04 03, 09:58)
Palaukim kol pražils... ir pažiūrėsim pas ją žilė ar šilta, su gelsvu atspalviu ar ne
Sunkus klausimas, mano mama virš 70 m. dar visai nepražilus, pensininkės podrūžkės įtaria, kad slepia nuo jų tuos gerus dažus, kurie taip puikiai dažo
QUOTE(Noa @ 2015 04 03, 10:07)
Nebent tik iš streso pražils, kad niekas jai netinka

Čia mums visoms tai gresia, beje
QUOTE(Hiver @ 2015 04 03, 11:02)
Jeigu manes atmintis nepaveda, tai mes ta dryzuota ryza isrinkom kaip gera ir tinkancia tuo metu kai svarstem ar siltas ar saltas tipas esi. Ji ne kaip pavasarines orientyras ejo, o kaip siltu tipu atstove.

Tuo metu matavaisi daug ten visokiu, ir kakaviniu tame tarpe, tai va tas variantas parode kad i siltas reikia orientuotis. Ar as gerai prisimenu?
Taip iš esmės, pamačius tą ryžą buvo įtarta, kad esu ne vasara

Nors tą taupe-camel testą atlikau su kitomis spalvomis. Jis parodė, kad iš dviejų blogybių geriau camel. O gal taupe ne tą atspalvį pataikiau
Papildyta:
Beje, niekada nebuvau pagalvojusi, kad galima kontrastą patikrint iškirpus foto dalis ir uždėjus ant liniuotės. Paėmiau odos lopiniuką ir akį. Tai ką, gaunasi ribinis atvejis tarp vidutinio ir didelio kontrasto - suprask, kaip nori, arba rinkis, kaip labiau patinka. Turbūt iš čia ir visa maišalynė, esu ant ribos ir netinka niekas.