QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 07 10, 11:48)
O aš kažkaip vargstu su "Juodąja knyga".
O man labai kliuna skaitove...nesuprantu, kaip akliesiems igarsinta knyga gali but taip vienoda. Labai truksta autores balso
QUOTE(klopedija @ 2015 07 10, 11:26)
dar Fungyje mane "kniso" jo nesugebėjimas mylėti ką turi šalia (Renata), o vietoj to beviltiškai mylėti (jeigu galima meile vadinti jausmą, kai žino tik meilės objekto išvaizdą, ir nėra jokio tarpusavio santykio)
Pajuntau sąlyčio taškų su "Aistrų našta"
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 07 13, 08:59)
dar Fungyje mane "kniso" jo nesugebėjimas mylėti ką turi šalia (Renata), o vietoj to beviltiškai mylėti (jeigu galima meile vadinti jausmą, kai žino tik meilės objekto išvaizdą, ir nėra jokio tarpusavio santykio)
Tai dabar Tau reikia skaityti "Petruškos sindromą"
Isikankinau su knyga D. Rubinos "Sauletoje gatves puseje". Pasirodo as ir filma maciusi..Knyga bent jau man idomi savo aprasymais Taskento ir kaip visada visokiu meniniu detaliu...tiesa sita knyga ne tie patiko, kaip Ruskaja kanareika, bet igarsinimas mane labai nervino
Klausau dabar D. Rubinos "Baltoji Kordobos balande"...kadangi daug kur Ipanijoje esu buvusi, tai be galo gera klausytis aprasymus gatviu, miestu
Klausau dabar D. Rubinos "Baltoji Kordobos balande"...kadangi daug kur Ipanijoje esu buvusi, tai be galo gera klausytis aprasymus gatviu, miestu
QUOTE(Helianta @ 2015 07 05, 23:12)
o liepos 13-17 savaitę kuri nors diena tiktų?
QUOTE(Alchemie @ 2015 07 05, 23:20)
Nebent 15 ar 16 diena, kitom, poliklinikos ir darbas..ir tai jauciu traukiniu vaziuociau 
16 d., ketvirtadienį, tinka? Kokią 16-17 val. "Miesto sode"? Alchemie, reiktų iki Muzikinio teatro važiuoti ir per parkelį į "Laisvę"...
Kas jungiasi?!
QUOTE(klopedija @ 2015 07 13, 18:30)
16 d., ketvirtadienį, tinka? Kokią 16-17 val. "Miesto sode"?
Alchemie, reiktų iki Muzikinio teatro važiuoti ir per parkelį į "Laisvę"...
Kas jungiasi?!
Kas jungiasi?!
as niekaip negalesiu
Man geriau butu treciadieni, nes ketvirtadieni turiu paskaita.
Trečiadienį aš negaliu.
QUOTE(klopedija @ 2015 07 13, 17:30)
16 d., ketvirtadienį, tinka? Kokią 16-17 val. "Miesto sode"?
Kas jungiasi?!
Kas jungiasi?!
Man tiktų ketvirtadienį apie 16:30-17 val
Gaila, kad ne visoms tinka... Trečiadienį aš irgi negaliu. O penktadienis turbūt dar labiau netiktų, ar ne?
Perskaiciau A. Tapino "Maro diena". Zemaites paveikslas ispudingas
, bet siaip man pirmoji knyga labiau prie sirdies buvo.
Isklausiau Pelevino "Generation P". Labiausiai patiko ape televizijos itaka zmogui, visa kita siaip sau.
Perskaiciau per pora dienu Alex Barclay detektyva "Tamsos svyturys". Labai neblogai susuktas detektyvas. Radau internete tesini, skaitysiu.
Daugiau kol kas pasigirti neturiu kuo. Rimtesnes knygas skaityti tingiu
Isklausiau Pelevino "Generation P". Labiausiai patiko ape televizijos itaka zmogui, visa kita siaip sau.
Perskaiciau per pora dienu Alex Barclay detektyva "Tamsos svyturys". Labai neblogai susuktas detektyvas. Radau internete tesini, skaitysiu.
Daugiau kol kas pasigirti neturiu kuo. Rimtesnes knygas skaityti tingiu
Nebeiseina sia savaite, man paskyre fizioterapines proceduras vidury dienos, tai
suvazineti jau nebespesiu
Klopedija, tu geriau pas mane su nakvyne atvaziuok
Klopedija, tu geriau pas mane su nakvyne atvaziuok