Nauji Ralph Lauren originalūs aulinukai. Begalo patogūs. Natūralios verstos odos. Realybėje žymiai gražesni!
JAV jų kaina 95$.
Vidpadis ~24.6 cm. Tiks 37.5-38 dydžiui.
Parduodu už 49 eur.

Pasakiško grožio originalios, tikros odos Guess platformos

Begalo gaila, bet man mažos. US 7, manau tiktų EU 36-37 avinčioms. Vidpadis 24 cm.
Pagautos su didelėmis nuolaidomis.
Parduodu TIK už 55 eur. Vien todėl, kad nesezonas...

2 kartus dėvėti ir išskalbti Tommy Hilfiger džinsiniai leginsai aukštesniu liemeniu. Kaip nauji! Puikiai paslepia pilvuką, kam reikia

Labai patogūs. 2 dydis. Mano supratimu atitinka 25 dydį.
Kaina 25 eur.
Nauji Tommy Hilfiger skinny džinsiukai. Minkšti, tamprūs, begalo patogūs. Man laisvi. 2 dydis. Atitinka 36 dydi.
Kaina 35 eur.

Naujas. Originalus. Prabangus, solidus Michael Kors laikrodis Su odine apyranke. Su dėžute, etikete, knygute. Puikiai tiks dovanai!
JAV jo kaina 180$ (ši kaina etiketėje). LT jis 225 kainuoja. Parduodu pigiau, nei mokėjau.
Parduodu už 105 eur.

Originalūs, nauji Ralph Lauren slim fit džinsai. 32W34L dydis. Maždaug atitinka dydis. Tikėjomės didintų. Pirkti su ypač didele nuolaida.
Atiduodu už 44 eur.
Papildyta:

Naujas Tommy Hilfiger megztinis-švarkelis. Prabangus, subtilus. Labai labai

M dydis. Tokį ir atitinka. Laba gaila, bet maniškiui mažokas
Kaina 80 eur.

Tommy Hilfiger nauji Slim fit džinsai. Realybėje atrodo identiškai kaip ir šioje foto. 33W/34L, dydį atitinka. Maniškiui dideli. Pirkti su didele nuolaida.
Kaina TIK 38 eur.

Guess naujas džemperis. Pirktas su labai didele nuolaida. M dydis. Tokį ir atitinka.
Kaina 45 eur.