Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(Shalimar @ 2015 04 23, 15:17)
Parekomenduokit koki filma.. Kazkaip neturiu siandien fantazijos, nezinau ko ieskoti biggrin.gif Kad butu amerikieciu, nenuobodus, neletas, itraukiantis, gal trileris koks, gal mistinis. Siaip rasykit kas pirmiausia sauna i galva, gali buti ir senesni, gal nebusiu macius. 4u.gif

Labai įtraukiantis trileris Fatal Attraction/1987
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 23, 08:17)
Parekomenduokit koki filma.. Kazkaip neturiu siandien fantazijos, nezinau ko ieskoti biggrin.gif Kad butu amerikieciu, nenuobodus, neletas, itraukiantis, gal trileris koks, gal mistinis. Siaip rasykit kas pirmiausia sauna i galva, gali buti ir senesni, gal nebusiu macius. 4u.gif

Neblogi reikalavimai, as irgi tokio noreciau, bet gero, nes senai kazko panasaus bet gero bemaciau biggrin.gif
Man su Tomu Cruise geri filmai ir nenuobodus ir idomus blush2.gif
Atsakyti
The Final Destination (2009) - ketvirta dalis, žinojau, ko tikėtis ir buvau pasiruošusi pamatyti dar vieną identišką idėją pateikiančią dalį. Bet gavau kažkokią parodiją, kur nė nežinojau, ar juoktis, ar verkti. Veikėjai mediniai, visai be charakterių. Pastatymas - netikroviškas (t.y. gan ryškiai matėsi kompiuterio įsikišimas). Pabaiga buvo bene vienintelis geras dalykas. Nepatiko.

Drinking Buddies (2013) - patinka man tokie filmai, kur dialogai natūraliai vystosi, ne visad rišliai, o ir pati istorija bei jos išpildymas neprastas. Visgi vietomis buvo nuobodoka, antrąsyk nežinau, ar ryžčiausi žiūrėti, nors idėja, kaip minėjau, patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 24 balandžio 2015 - 17:36
Ir dar šįvakar Dead Man Walking (1995) pažiūrėjau. Susan Sarandon ir Sean Penn pagrindiniuose vaidmenyse. Vertas dėmesio, ne vieną ašarą išliejau, nors pati tema, be abejo, prieštaringas mintis kelianti. Visų gaila, kažkiek ir pikta, ir neteisybės kiek ten matėsi. Įtraukiantis, jautrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 24 balandžio 2015 - 23:32
Die Unsichtbare/2011
Labai patiko. Kažkiek priminė Whiplash, tik tiek , kad čia mergina viską darė dėl vaidybos ir kaip ją tai paveikė.

Le prénom/2012
Nebloga prancūzų komedija. Kaip netinkamas vardas gali iškelti į paviršių ilgai slėptas nuoskaudas.

Mon pire cauchemar/My worst nightmare/2011
Irgi nebloga komedija, apie vyruką , prilipusį prie vienos šeimynėlės.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 04 23, 15:43)

4u.gif
man patiko. šiek tiek nuspėjamas, bet geras. tų laikų mados ir šukuosenos smagiai atrodo smile.gif

Atsakyti
Fool Circle (2014)
"Tristesse Club" (original title)
90 min | Comedy, Drama | (France)
6.1
prancūziškas, man patiko, maloniai pažiūrėjau, veiksmo nedaug, viskas per charekterius, situaciją ir dialogus pagrinde atskleidžiama - suaugusių sūnų sugrįžimas į vaikystės namus, nuoskaudos, tėvas, mamos nebuvimas ir kiti sunkumai, bet rodoma lengvai, su ironija, dėl to aš duočiau daugiau balų nei dabar yra smile.gif

Fifty Shades of Grey (2015)
125 min | Drama, Romance | (USA)
4.2
jau koks nulis, net ne nulis, o minusinis filmas, barankos skylė biggrin.gif
vargas, siaubas ir košmaras.... jau kaip dirbtinai suklijuotas... ta mergaitė tiesiog matosi, kada jai sakoma - dabar jau kamtyk lūpą, dabar dar pakramtyk ir paskui reikės dar
žodžiu, seniai tokio prastumo filmo nemačiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 25 balandžio 2015 - 10:56
QUOTE(LEEja @ 2015 04 25, 11:56)
125 min  |  Drama, Romance  |  (USA)
4.2
jau koks nulis, net ne nulis, o minusinis filmas, barankos skylė biggrin.gif

jau norėjau klausti, tai jei nulis, kodėl 4.2 įvertinot lotuliukas.gif tik paskui daėjo, kad čia IMDB reitingas biggrin.gif aš tai jau seniai nusprendžiau jo nežiūrėt.

QUOTE(laTulipe @ 2015 04 25, 00:32)
Ir dar šįvakar Dead Man Walking (1995) pažiūrėjau.

šitas puikus filmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 25 balandžio 2015 - 19:07
QUOTE(LEEja @ 2015 04 25, 11:56)
125 min  |  Drama, Romance  |  (USA)

man tai smalsu jį pažiūrėti, kadangi knygą skaičiau. Bet trukmė kaip tokiam filmui tai gerokai per ilga.

She's All That
(1999) - romantinė komedija, artėja išleistuvės, iš bjauraus ančiuko į gulbę pavirstama ir t.t. Nieko ypatingo, viskas pernelyg greitai rutuliojas, bet šiaip visai smagiai žiūrėjos. Mačiau, kad planuojamas remake'as, kuris atrodo visai nereikalingas tokiam filmui

Ir dar True Detective pirmą seriją įsijungiau. Intriguoja, jau visokių teorijų galvoje primąsčius, tik kažin, ar nors kiek pataikysiu.
Atsakyti
Paskutinis matytas ir patikęs LOST RIVER (2014) - vienas šiurpiausių filmų, kokius tik mačiau (nors nežinau, gal čia toks individualus patyrimas). Pasakojimas apie apleistą miestą, kurio likę gyventojai ieško galimybių susikurti kokybiškesnį gyvenimą ir savaip išgyvena mirštančio miesto dramą. Vieniša dviejų vaikų mama, norėdama išlaikyti vaikystės namą, įsidarbina makabriškame "teatre", o jos paauglys sūnus iš sudėtingos situacijos bando išeiti savu būdu - leidžiasi į aplietą gyvenvietę, kad nuimtų miesto prakeiksmą. Vieną naktį abu turės stoti į neišvengiamą akistatą su persekiotojais ir pakovoti už save ir artimuosius.

https://www.youtube....h?v=H8ngDiG9V8w
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 25 balandžio 2015 - 23:26
Das finstere Tal (2014) - euopietiška depresūcha biggrin.gif bet ne blogąja prasme. vokiečių (kitur rašo, kad austrų) filme rodomas mažas kaimelis aukštai kalnuose, į kurį iš pirmo žvilgsnio lyg atsitiktinai užklysta vienas atėjūnas. filmas, lėtas, tamsus, niūrus, depresiškas, bet gražūs kalnų vaizdai, fainas garso takelis. pora scenų buvo labai neįtikinančių, bet šiaip man patiko.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 04 23, 15:43)

wub.gif gera klasika, dėkinga. Michael Douglas kaip sviestas - viskam suteikia gerą skonį. Puikus aktorius.
Atsakyti