As vakar paziurejau The age of Adeline nieko gero ar idomaus,tiesiog ale grazi pasaka ir tiek
Retai cia beuzsuku,bet del Pimpackiuku/Pakaliku paantrinsiu,jog ir brolis vakar buvo su vaikais,tai irgi sake,jog visai nejuokingas,jam kaip suaugusiam zmogui buvo vos viena juokinga vieta,bet kita vertus,svarbu,kad vaikams patiktu
Irgi sake,jog nera ka lyginti su pirmomis dalimis. Gana daznai buna trecios dalys animaciniu filmuku ar siaip filmu gana prastos
As vakar paziurejau The age of Adeline nieko gero ar idomaus,tiesiog ale grazi pasaka ir tiek
Fracture (2007) Senis-Hopkinsas nuzudes ir viska iki smulkmenu apgalvojes savo zmona, ir advokatelis Goslingas
manes, kad tai bus eiline ir lengva byla, bet, o, taciau...
Patiko.
Man taip pat sunkiai telpa visi patike i trejetuka, bet jei pasirenkant skirtingus zanrus, tai butu:
Kuzdesiu sala (2010)
Amores perros (2000)
Ir gal Skaitovas (2008)
Tai vistik pimpackiukai nejuokingi
o kaip tik planavom savaitgali per bloga ora nueit, ir butend - pazvengt. Pirmos dalys man labai patiko ju.
Man taip pat sunkiai telpa visi patike i trejetuka, bet jei pasirenkant skirtingus zanrus, tai butu:
Kuzdesiu sala (2010)
Amores perros (2000)
Ir gal Skaitovas (2008)
Tai vistik pimpackiukai nejuokingi
Black book - zydai, konclageriai, vokieciai.. Daug filmu ta tema, sitas vienas geriausiu, man labai patiko
QUOTE(FoxLady @ 2015 07 07, 16:21)
Kadangi turejau pakvietimus, buvome pakalikuose, pirmuju daliu nemaciau, tai nezinau man per didelis ispustas bubulas sis filmukas, tiek reklamos bet man nebuvo labai juokingas, nelabai ir buvo vietu kad visa sale juoktusi
Žiūrėjom "Pakalikus" - visai smagus, buvo juokingų vietų, vaikai - šalia sėdėję - jau prasidedant filmui, prunkštė https://scontent-fra...amp;oe=5625E803
QUOTE(Shalimar @ 2015 07 08, 09:55)
Black book - zydai, konclageriai, vokieciai.. Daug filmu ta tema, sitas vienas geriausiu, man labai patiko 
ir man šis labai patikęs
Ex Machina (2015) - sci-fi drama apie dirbtinį intelektą. Minimalistinė, kone sterili aplinka, talentingoji gražuolė Alicia Vikander dirbtinio intelekto vaidmeny, siužetas - lyg ir nesudėtingas, bet pateiktas įdomiai, įtraukiančiai, dialogai įdomūs, ,,ne apie nieką", su pabaiga irgi nepasišiukšlino. Paliko gerą įspūdį.
Ka parekomenduotumet vakarui-kazka apie atostogas, grazius vaizdus....meiles gsli buti bet ne per daug saldzios
Vakar paziurejau A good year
Ir Black book ir Fracture

The Tribe (2014) niūri niūri istorija, bet atsveria unikali filmo technika-visus vaidmenis atlieka kurčnebyliai, ir kalba tik žestų, mimikos. Patiko.

Brief Reunion psichologinis trileris, kuris ištinka susitikus jaunystės draugus. Buvo intriguojančiai.
merginos gal galite užrodyti filmu kur butu gerai girdima anglu kalba su vertimu i rusu ar lietuviu kalbas. Tinka subtitrai. Bandau mokytis anglu kalba savarankiškai ir rekomenduojama ziureti tokiu filmu. Aciu
QUOTE(griegzde @ 2015 07 09, 01:22)
merginos gal galite užrodyti filmu kur butu gerai girdima anglu kalba su vertimu i rusu ar lietuviu kalbas. Tinka subtitrai. Bandau mokytis anglu kalba savarankiškai ir rekomenduojama ziureti tokiu filmu. Aciu

www.filmai.in Labai gerai girdima anglu kalba, su lietuviskais subtitrais
Paziurejau, puikus, pagrindine aktore kokia charizmatiska