Mad Max, turbut labiau turetu Mad girl vadintis, nes to Maxo ten nedaug terode ir tik kaip priedeli
Nors man patinka visokie veiksmo, fantastiniai , bet sitas tiesiog vargino, nes tik lekia lekia. Visas filmas vienas dydelis efektas. Kazkaip pamasciau, kad pamenu District 9 man ziauriai nepatiko, tai sitas gal truputi labiau patiko. Kazkaip tikejau, kad bus wow
Infancia clandestina / Clandestine Childhood (2011) - 1979-ieji. Sukilėliai, nusiteikę prieš Argentinos diktatūrą yra gaudomi. Pagrindinis veikėjas, iš kurio pozicijos viskas ir rodoma - berniukas - persikelia su tėvais į Kubą, kur turi slėptis po netikromis tapatybėmis ir saugotis aplinkinių. Filme parodomas šeimos gyvenimas, berniuko blaškymasis tarp tiesų, kurios sakomos jo šeimoje ir to, kas teigiama ar ko reikalaujama mokykloje, dar įsimaišo vaikiška meilė. Filmas 2013-ais buvo Argentinos pretendentas į Oskarus užsienio filmų kategorijai. Iš esmės neblogas, gan įdomus, patiko kai kurie techniniai sprendimai, Natalia Oreiro vis tokia pat žavi ir, manau, kad su rimtu vaidmeniu susidorojo neprastai, tačiau visumoj nuspėjamas ir nieko naujo ar ypatingo nepateikta. Labiau patiko nei nepatiko, bet šiaip vidutiniškai vertinu.
Paskutiniai žiūrėti:
Prague / Prag - sutuoktiniai atvyksta į Prahą parsigabenti mirusio vyro tėvo ir čia susiduria su santuokinės krizės kulminacija. Gyvenimiškas, labai lūdnas filmas apie santykius ir jų griūtį, priverčiantis susimąstyti, kad svarbu ne tik mylėti, bet ir išreikšti savo jausmus, idant neprieitume momento, kai jau viskas nebesulipdoma. http://www.imdb.com/title/tt0855975/
Marvin's Rooom - laaabai seniai matytas, gal prieš kokius penkiolika metų, bet prisiminiau ir pažiūrėjau dar kartą, nes pamenu, kad kadais sužavėjo. Drama apie šeimą, kurią suvienija liga, ir atsakomybę už vienas kitą. Aišku, banalybė, bet visai mielas filmas; įdomu pasižiūrėti į daug jaunesnius aktorius Meryl Streep, Leonardo DiCaprio ir Robert De Niro. http://www.imdb.com/...9/?ref_=nv_sr_2
Prague / Prag - sutuoktiniai atvyksta į Prahą parsigabenti mirusio vyro tėvo ir čia susiduria su santuokinės krizės kulminacija. Gyvenimiškas, labai lūdnas filmas apie santykius ir jų griūtį, priverčiantis susimąstyti, kad svarbu ne tik mylėti, bet ir išreikšti savo jausmus, idant neprieitume momento, kai jau viskas nebesulipdoma. http://www.imdb.com/title/tt0855975/
Marvin's Rooom - laaabai seniai matytas, gal prieš kokius penkiolika metų, bet prisiminiau ir pažiūrėjau dar kartą, nes pamenu, kad kadais sužavėjo. Drama apie šeimą, kurią suvienija liga, ir atsakomybę už vienas kitą. Aišku, banalybė, bet visai mielas filmas; įdomu pasižiūrėti į daug jaunesnius aktorius Meryl Streep, Leonardo DiCaprio ir Robert De Niro. http://www.imdb.com/...9/?ref_=nv_sr_2
Woman in Gold (2015)
PG-13 | 109 min | Drama
Filmas paremtas tikra istorija apie senyvo amžiaus Los Andžele gyvenančią žydų kilmės moterį Mariją Altman (akt. Hellen Miller), kuri kartu su jos jaunuoju advokatu Rendžiu Šonbergu (akt. Ryan Raynolds) maždaug dešimtmetį kovojo prieš Austrijos vyriausybę su tikslu atgauti Gustavo Klimto žymųjį paveikslą Adelės Bloch Bauer portretas, kurį naciai Antrojo pasaulinio karo metu konfiskavo iš Marijos tėvų rankų.
Vakar paziurejome su vyru, mums patiko, galiu rekomenduoti
PG-13 | 109 min | Drama
Filmas paremtas tikra istorija apie senyvo amžiaus Los Andžele gyvenančią žydų kilmės moterį Mariją Altman (akt. Hellen Miller), kuri kartu su jos jaunuoju advokatu Rendžiu Šonbergu (akt. Ryan Raynolds) maždaug dešimtmetį kovojo prieš Austrijos vyriausybę su tikslu atgauti Gustavo Klimto žymųjį paveikslą Adelės Bloch Bauer portretas, kurį naciai Antrojo pasaulinio karo metu konfiskavo iš Marijos tėvų rankų.
Vakar paziurejome su vyru, mums patiko, galiu rekomenduoti
The Age of Adaline/2015 - man buvo nuobodu. Aktorė - graži moteris, bet tik tiek.
The Immigrant/2013 - labai patiko, jaudinanti istorija. Aktoriai puikiai parinkti, abu mėgstu.
The Immigrant/2013 - labai patiko, jaudinanti istorija. Aktoriai puikiai parinkti, abu mėgstu.
QUOTE(eliss @ 2015 08 18, 14:51)
The Age of Adaline/2015 - man buvo nuobodu. Aktorė - graži moteris, bet tik tiek.
aš tai apskritai nelabai suprantu to B. Lively fenomeno. gražumo tikrai graži, bet kaip aktorė tai kažkokia plokščia man ji, visada ta pačia išraiška. kažkuo primena K. Stewart man ji
jau gal rašiau šitą
QUOTE(Monmorensi @ 2015 08 18, 19:07)
aš tai apskritai nelabai suprantu to B. Lively fenomeno. gražumo tikrai graži, bet kaip aktorė tai kažkokia plokščia man ji, visada ta pačia išraiška. kažkuo primena K. Stewart man ji 
jau gal rašiau šitą
kažkoks de žavu pagavo berašant 
jau gal rašiau šitą
nu kaip ir Keira
The devil`s advocate (1997) apie advokata laiminti visas bylas
tarsi... jis butu pardaves dusia velniui
o taip yra ar ne- bus aisku ziurint filma. Tos beveik 3 valandos tikrai neprailgo ir filmas labai smagiai susiziurejo
ir mano megstami aktoriai Keanu Reeves ir Charlize Theron taip pat buvo puikus
ir pabaigoje maniau, kad to velnio pavyko atsikratyti, bet, deja- garbetroska viena is didziausiu ydu
Comme un chef (2012)norejosi kazko lengvo, paprasto ir radau prancuzu komedija maisto tema- turint omeny, kad mane prajuokinti ar bent pralinksminti sunkoka
o prancuzu filmu as nelabai suprantu- sitas tikrai fainas ir lengvas
American gangster (2007) sita jau tikriausiai visi ir visos yra mate
paziurejau ir as
tikrai patiko, nors pirmas mano ziuretas patiko labiau. Nelabai atpazinau Russel`a Crow
jaunas hipovas
ir Denzelis
kuri as megstu. Rekomenduociau pasiziureti
apie "netradicini" gangsteri is Amerikos
iki jo, tokiu tikrai nebuvo
Siuose trijuose filmuose, pastebejau, seni geri aktoriai (nepaminetas prancuzu komedijoje Jean`as Reno)
mane tie naujieji aktoriukai -jaunimo kultiniai) visai netraukia 
Comme un chef (2012)norejosi kazko lengvo, paprasto ir radau prancuzu komedija maisto tema- turint omeny, kad mane prajuokinti ar bent pralinksminti sunkoka
American gangster (2007) sita jau tikriausiai visi ir visos yra mate
Siuose trijuose filmuose, pastebejau, seni geri aktoriai (nepaminetas prancuzu komedijoje Jean`as Reno)
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 08 21, 15:08)
Senstam
QUOTE(starke @ 2015 08 21, 23:10)
galbut
kad ir su dainininkais, siandien klausiausi Whitney Houston ir pagalvojau, kad daugiau tokios tikrai nebebus
p.s bet gal tikrai cia senstant tokios mintys aplanko ...
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 08 21, 22:08)
šitas patektų į mano TOP3