Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 03, 13:16)
mičiko, gundai....negerai, negerai...kaupk tu tuos dramblius, dideliais kiekiais, aš po pora irgi gundyčiaus  blush2.gif

Šį kartą ne drambliais gundau, rausvais triufeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 04 03, 19:45)
Bet buvo ir praradimų, ne taip seniai rašėt, kad nemažai daigų užsilenkė  ax.gif

Gal pati išmetė,nes kambariuose vietos jau nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 03, 15:33)
Tom, kurioms mirsta daigeliai, o jei bandyti auginti, kokoso tose plytose?  g.gif

Praitais metais ta plyta man visiškai nepasiteisino. mirksiukas.gif Labai silpnai augo augaliukai.
Atsakyti
Man irgi kokoso plyta pernai nepasiteisino, tupejo ilgai skilčialapių stadijoj pomidorai, kol neišpikavau tokių mažučių į substratą.
Atsakyti
O vat ir popinu, ir skylutes durstau, ir laistau, glostau, daineles dainuoju...
https://www.facebook...2...e=1
https://www.facebook...2...e=1
Atsakyti

Visas sėklas sėju sausas, negrūdinu. Dygsta puikiai. Kurie nesenai išpikuoti tai namuose sėdi vystykluose. O dar keletas ištremti į lauko virtuvę kol kas dar sveiki tik sunkiau auga.
Palaisčiau tik karklų arbatėle.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 03, 19:51)

thumbup.gif uztat tokie grazuoliai
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 04 03, 21:26)
thumbup.gif uztat tokie grazuoliai

Ačiū, užtat kokie visi skirtingi lotuliukas.gif ir taip likusiuose padėkluose..unikumai bliamba..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 03, 21:34)
Ačiū, užtat kokie visi skirtingi  lotuliukas.gif ir taip likusiuose padėkluose..unikumai bliamba..

Taigi ne vienos rūšies ir sėjai,mažiausiai kokias...penkias veisles biggrin.gif
Atsakyti
kokosas ir man nepatiko, tik sudaiginimui tinkamas, o paskui laukia badas jei nieko neduosi ar nepersodinsi.
o karklų arbatėlė tai ne ,,tik"- čia gi stiprus augimo stimuliatorius, jei ką
Atsakyti
Na ir ką. Persidariau šiltnamių planus, persodinau daigus didesnėn taron ir... Vėl turiu perteklinių daigų. Ir vėl reiks maldauti tinginę anytą, kad priimtų į šiltnamį juos. doh.gif verysad.gif Nervina tik, kad pas juos sąlygos daigams augint superinės kaime, nieko neveikia, o daigus aš mieste jiems užauginu. doh.gif rudenį sėklų atvežiau. Tai tipo nesės, turgui daigus pirks. doh.gif nuvešiu šiemet zalatoj byk, krasny klyk, kardinolą, orange russian, severnaja karona, pink barkeley tie-die, rausvas triufelis, žalia kriaušė, karol sibiri, chile verte, samocvet izumrudny, chiuxloma, xoxloma, ex citrina, maskovskaje delikates, white oxheart, juodas de barao, toro, tomato berry, green grape. Tegu kaime madinga būna. ax.gif O gal kažkuris iš išvardintų augtų pas mane lauke ar balkone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 03, 22:09)
kokosas ir man nepatiko, tik sudaiginimui tinkamas, o paskui laukia badas jei nieko neduosi ar nepersodinsi.

Kiek mačiau rusų seminaruose, kokoso plytas naudoja tik įmaišyti į žemės mišinius, purumui ir drėgmės išlaikymo funkcijai didinti.

Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 03, 20:51)

Kaip malonu žiūrėti į puikius daigelius 4u.gif Matosi, kad netrūksta jiems šviesos. Nijole0619, kokiomis lempomis šviečiate? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 04 balandžio 2015 - 04:44