Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Nu bet kas cia darosi su tais meilu uzgrobimais ir sask nurasymais doh.gif
Paurelija, uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
nebesinaudosiu jokia paysera
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 04 05, 19:42)
nebesinaudosiu jokia paysera

O kaip pervesti pinigus is paysera i savo banko saskaita unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 05, 20:43)
O kaip pervesti pinigus is paysera i savo banko saskaita unsure.gif

pas mane ten 0.32eur, tai dzin
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 04 05, 19:46)
pas mane ten 0.32eur, tai dzin

Pas mane buvo, tai grazinau i banko saskaita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimen @ 2015 04 05, 19:43)
Gal bandet kas siom dienom pirkti is HM per UK? Kazkaip nebepriima mano korteles, nors anksciau pirkdavau ir viskas buvo gerai  g.gif  nesuprantu, kas jiems nepatiko, gal cia ne man vienai taip? O gal per sventes jie nepriima uzsakymu?

Gal kokie trukdžiai šventiniai g.gif Nes aš vakar pastrigau su Tesco rūbais, negalėjau niekaip apmokėt, neatsiunčia į telefoną to kodo ir pasiusk kad nori mad.gif Jau galvojau naują vartotoją teks kurtis ar kortelę keist, bet šiandien kaip niekur nieko viskas gerai g.gif

Atsakyti
Mergaitės, kažkur skaičiau SM forume, kad GAP kombinezonai yra labai šilti, gal kas nors turi tokius ir gali pasidainti atsiliepimams, ar gal gali geresnio ką parekomenduoti 1,5 m mergaitėms? smile.gif Būčiau labai dėkinga:)
Atsakyti
QUOTE(Eulali @ 2015 04 05, 21:53)
Mergaitės, kažkur skaičiau SM forume, kad GAP kombinezonai yra  labai šilti, gal kas nors turi tokius ir gali pasidainti atsiliepimams, ar gal gali geresnio ką parekomenduoti 1,5 m mergaitėms? smile.gif Būčiau labai dėkinga:)

Bijau suklaidint, bet man atrodo, kad europinis GAP kombis ne pukinis yra, o USA pukinis. Del siltumo nepasakysiu. Buvau pirkusi berniukiska, pardaviau, dydis netiko ( maciau, kad visos ziemos neisnesios), pirkau kitoki didesni. Grozio ir kokybes atzvilgiu, jie labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 05, 15:25)

Kas turite Swedbanke saskaita
jei jums pervedamas atlyginimas, tuomet iki birzelio men galite pasiimti slaptazodziu generatoriu nemokamai mirksiukas.gif
iprasta jo kaina 8.69 eur
Atsakyti
Aš irgi kažkur skaičiau ar girdėjau, kad sudėtis JAV ir Europoj skiriasi dėl aplinkosauginės politikos lyg tais g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 04 05, 22:13)
jei jums pervedamas atlyginimas, tuomet iki birzelio men galite pasiimti slaptazodziu generatoriu nemokamai mirksiukas.gif

o jei be generatoriaus? kas lieka?
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 04 05, 21:13)

O jei gaunu pasalpa, ar cia skaitosi? g.gif
Atsakyti