Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvese ir aukcionuose

Kaunas, Panemune-Girionys;
1.Ugvile
2. sls

Kaunas
Darbo metu prie Hyper maximos Savanoriuose-Giraite (9 fortas) po darbo
1.happy
2.sitka ( po darbo 9 fortas jai paimsit 3,8kg)

Kaunas: Dienos metu ateities pl 32 b. Vakare zaliakalnis prie kliniku
1. Laura P.

Vilnius, siaures miestelis
1. D'esire
2. Lorari
3. Alisa v
4. Keistuole

ALYTUS
1. Japoniuke1

Atsakyti
1.Ugvile
2. sls

Kaunas
1.happy

1. Laura P.

1. D'esire
2. Lorari
3. Alisa v
4. Keistuole
5. svajaba

ALYTUS
1. Japoniuke1
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 04 21, 22:56)
negavau sms:(( tai ka ne visi miestai ryt gaus? ech verysad.gif

Aš vakar irgi negavau, o šįryt iš pat ryto atkeliavo geros žinios biggrin.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu, aš Vilniuje visada gaunu tos pačios dienos ryte žinutę ax.gif .
Atsakyti
Lina, mano vienas siuntinys iš Amazono jau daugiau kaip savaitę "one the way" g.gif Numatyta pristatymo data buvo 04.17. Gal patartumėt, kų man daryti - kantriai laukt, rašyt jiems? O gal jis pas Jus, bet amazono sistemoje dar nesutvarkytas? Ko tais neramu man šį kartą g.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(roka @ 2015 04 22, 10:53)
Lina, mano vienas siuntinys iš Amazono jau daugiau kaip savaitę "one the way"  g.gif Numatyta pristatymo data buvo 04.17. Gal patartumėt, kų man daryti - kantriai laukt, rašyt jiems? O gal jis pas Jus, bet amazono sistemoje dar nesutvarkytas? Ko tais neramu man šį kartą  g.gif

Ne, kazkas negerai. Gali būti, kad pas mus yra siunta. Jei norite, galime patikrinti ar yra tos prekės, kurių laukiate. Bet, reikės pradaryti visas jūsų siuntas. Parašykite į emailą, jei tinka.
Papildyta:
QUOTE(vavute11 @ 2015 04 21, 19:55)
Naujoke pas jumi temoj. O kaip Klaipedos siuntiniai ateina, ar pas kazka konkreciai ar irgi kooperuojas? Nes kolkas kooperacijos Vilniaus ir Kauno?

Dekui  4u.gif

Del Klaipedos sia savaite yra abejoniu. Nezinau ar pavyks issiusti, bet stengsimes.
Atsakyti
1.Ugvile
2. sls

Kaunas
1.happy

1. Laura P.
1. D'esire
2. Lorari
3. Alisa v
4. Keistuole
5. svajaba
6. Zina D.
UZDARYTA, nes dideles dezes.

ALYTUS
1. Japoniuke1

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 22, 11:37)
Laba,
Ne, kazkas negerai. Gali būti, kad pas mus yra siunta. J

Jeigu pas Jus (ar pažymėta sistemoje, ar dar ne, nesvarbu), amazone prie užsakymų turėtų būt parašyta, kad pristatyta. O dabar daugiau kaip savaitę "on the way" g.gif Rašau el.laišką.
Atsakyti
mergaitės noriu paklausti - užsisakiau akinukus Tukio adresu, jie svers pora simtu gramų, abydna mokėti už 2kg, ar kažkaip įmanoma prie kažko prisiderinti, ar niekaip? (Klaipėda) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 04 22, 14:14)
mergaitės noriu paklausti - užsisakiau akinukus Tukio adresu, jie svers pora simtu gramų, abydna mokėti už 2kg, ar kažkaip įmanoma prie kažko prisiderinti, ar niekaip? (Klaipėda)  blush2.gif

Deja, niekaip blush2.gif Nes, mums irgi reikia priimti siuntini, ji uzregistruoti, supakuoti, issiusti i LT. Ir visa tai padaryti nemokamai, mums irgi kazkaip nelabai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 04 22, 14:14)
mergaitės noriu paklausti - užsisakiau akinukus Tukio adresu, jie svers pora simtu gramų, abydna mokėti už 2kg, ar kažkaip įmanoma prie kažko prisiderinti, ar niekaip? (Klaipėda)  blush2.gif

Reikia pirkti dar..iki 2 kg.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 22, 13:16)
Deja, niekaip  blush2.gif Nes, mums irgi reikia priimti siuntini, ji uzregistruoti, supakuoti, issiusti i LT. Ir visa tai padaryti nemokamai, mums irgi kazkaip nelabai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

supratau, tik pasitikslinau blush2.gif kažkada skaičiau, kad kažkas neturi reikiamo svorio, priima kitų mergaičių ir nereikia mokėti, aišku aš ten nesigilinau blush2.gif
Nu ne tai ne, reiks ieškoti ką dar pirkti doh.gif ax.gif
Atsakyti