Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvese ir aukcionuose

QUOTE(vavute11 @ 2015 04 28, 13:50)
Sveiki,

Pas šios temutės šeimininkus pirmą kart esu siuntus užsakymą. Praeitą savaitę rašė kad neaišku ar į Klaipėdą sius, klausiu atsakymo nėr. Ar išsiusta ar ne neaisku. Suprantu kad sergat ar dar kas, visiems visko būna, bet atsakymo taip pat norisi sulaukt (aš nekalbu apie tą pačią ar sekančią dieną, klausiau ir praeitą savaitę ir šią). Tai kooperuotis, ar siusit pas kazkurią mergaitę (gal yra kas nuolat paima Klaipėdoj siunteles).

Dėkui

Pagal zinutes matau, kad buvo atsakyta, kad treciadieni isvyks. Taip ir buvo. Ir sia savaite bus isveziojimas.

kadangi as atkritau, tai del mano kaltes isveziojimas sia savaite bus koki ketvirtadieni ar penktadieni 4u.gif labai atsiprasau uz nesklandumus 4u.gif
Atsakyti
Limcamca, mano idekite pas Simpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 28, 16:02)
Pagal zinutes matau, kad buvo atsakyta, kad treciadieni isvyks. Taip ir buvo. Ir sia savaite bus isveziojimas.

kadangi as atkritau, tai del mano kaltes isveziojimas sia savaite bus koki ketvirtadieni ar penktadieni  4u.gif labai atsiprasau uz nesklandumus  4u.gif

Neradau niekur atsakymo nei temoj nei paste g.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti

Gal dėl mano siuntinuko, kas paaiškėjo. g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Parasiau el.pastu del sio treciadienio siuntos. Siuskit mano ka turesit wink.gif

Dekinga thumbup.gif uz praeita kart super operatyviai pakrautus mano siuntinukus i jau beisvykstancia siunta!
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 28, 16:02)

kadangi as atkritau, tai del mano kaltes isveziojimas sia savaite bus koki ketvirtadieni ar penktadieni  4u.gif labai atsiprasau uz nesklandumus  4u.gif

o as jau ryt siuntos laukiau biggrin.gif
Atsakyti
Butu gerai ryt gaut biggrin.gif Nes penktadieni pas mus nedarbo diena smile.gif Tada jau tik kita savaite gautume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2015 04 29, 07:37)
Butu gerai ryt gaut biggrin.gif Nes penktadieni pas mus nedarbo diena smile.gif Tada jau tik kita savaite gautume smile.gif

visai pamirsa, kad ne darbo diena
Atsakyti
sveiki
ar yra jonavieciu, kurios noretu kooperuotis blush2.gif
nes sunkiai sekasi kg rinkt
Atsakyti
Kur perkat vaikams batus? Ieškau vasarai berniukams basučių ir niekur nieko gero nerandu ax.gif
Atsakyti
Nera kaunieciu kooperaciju g.gif
Atsakyti
as nezinau ar mano kas nors yra? nes sistemoje nera, jei yra, galit man ideti kelis, kam tinka Panemune-Girionys 4u.gif
Atsakyti