Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvese ir aukcionuose

Iki kada galima rašytis į kooperaciją arba sulaikyt siuntą (birželio 3d)? Kraunat šiandien ar ryt?
Gal kas iš senbuvių žino geriau sistemą ir gali atsakyt. Lina turbūt užsikasus po mūsų siuntom biggrin.gif
Atsakyti
Renkame uzsakyma is NEXT 4u.gif
Tarpininkavimas 15 proc.
Siusti i: tukisuk@gmail.com
Atsakyti
Merginos,ismetinejat is kooperaciju kitas !!!

BIRŽELIO 3 d. KOOPERACIJA
Kaunas, Vilijampole, Paneriu g
1. darlia25
2. turlaurita
3. sitka

Kaunas, Aleksotas
1. Razina
2. Sadi
3. anira12 ( jei man kooperacija nesusirinks)

Kaunas, Ringaudai
1.anira12
2.
3.

Vilnius, Bajorų kalvos, nedideli siuntinukai prie pc Europa
1.Vi_ktorija
2. Tahoe
3. dovile ziukaite
4.

Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2015 06 01, 23:38)
Labas vakaras, sakykit kada sistemoj galima tiketis pilnaii suregistruoru siuntu? Ir iki kada galima rasytis i kooperacija birzelio 3d arba prasyt uzlaikyt siuntinuka? Situacija tokia, kad laukiu dvieju mazu siuntinuku, kurie turi siandien- ryt ateit. Labai noreciau, kad patektu i sia siunta, bet jei ju ryt nebus, tai uzlaikyciau viska. Tai idomu ar bus ryt registruojami duomenys ar tik po siuntos isvaziavimo atnaujinsit sistema g.gif
Tikiuos aiskiai parasiau smile.gif Aciu atsakyma 4u.gif

Patikslinsiu. Siuntos registruojamos, kasdien/kas antra diena.
Data kuria jus matote savo sistemoje, tai data, kada butent jusu sistema buvo atnaujinta, o ne viso sandelio. Jeigu sena data, tai nereiskia, kad mes nedirbame: tai reiskia mes neturime jusu siuntu, kad galetume atnaujinti butent jusu sistema.

Kooperaciju paskutine diena siandien. Siandien siuntu neregistruosime siuntu, tik rytoj. Parasykite man emailu, koks siuntu skaicius turi buti, kad galetume issiusti. Jei tokio ryt nebus, - atidesime.
Ir su kooperacija tada gal nereiktu rrizikuoti, nes jeigu nebus jusu siuntu, visa kooperacija liks be vietos unsure.gif

QUOTE(Marija Kotryna @ 2015 06 02, 08:40)
Lina, supratau, kad mano siunta dar UK, tai nesiuskit tada, palaikykit UK, prasau 4u.gif

Man atrodo ne taip supratote. Geguzes 27 d siuntos statusas sistemoje, kad isvyko i LT. Kaip Kriiste rase, dalinama bus sia savaite. Ir, kai bus dalinama - pranesime.
Jeigu turite omenyje tai, ka dabar turime sandelyje - jokiu problemu, atidesime.

QUOTE(doska @ 2015 06 02, 11:20)
O mano siunta iskeliavo su sia kooperacija?

Ne, galite rasytis i kooperacija, jeigu statusas rodo, kad sandelyje.
Atsakyti

Merginos,ismetinejat is kooperaciju kitas !!!
1. darlia25
2. turlaurita
3. sitka

Kaunas, Aleksotas
1. Razina
2. Sadi
4. Milda Z

Kaunas, Ringaudai
1.anira12
2.
3.

1.Vi_ktorija
2. Tahoe
3. dovile ziukaite
4.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 06 02, 12:38)
Patikslinsiu. Siuntos registruojamos, kasdien/kas antra diena.
Data kuria jus matote savo sistemoje, tai data, kada butent jusu sistema buvo atnaujinta, o ne viso sandelio. Jeigu sena data, tai nereiskia, kad mes nedirbame: tai reiskia mes neturime jusu siuntu, kad galetume atnaujinti butent jusu sistema.

Kooperaciju paskutine diena siandien. Siandien siuntu neregistruosime siuntu, tik rytoj. Parasykite man emailu, koks siuntu skaicius turi buti, kad galetume issiusti. Jei tokio ryt nebus, - atidesime.
Ir su kooperacija tada gal nereiktu rrizikuoti, nes jeigu nebus jusu siuntu, visa kooperacija liks be vietos  unsure.gif

Ačiū labai už tokį išsamų atsakymą 4u.gif Žinoma kooperacijos neimsiu, tik prisirašyčiau prie ko nors man pakeliui. Ok, rašau laiškiuką kiek siuntų turi būti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Prisirasyti galite, jeigu nebus siuntu, tiesiog nesiusime ir tiek.
Atsakyti
1. darlia25
2. turlaurita
3. sitka
4. debesiuke:)

Kaunas, Aleksotas
1. Razina
2. Sadi
4. Milda Z

Kaunas, Ringaudai
1.anira12
2.
3.

1.Vi_ktorija
2. Tahoe
3. dovile ziukaite
4.

Atsakyti
SUPERINIS GILLETTE pasiulymas vyrams! Skuuubeeekite!!!!
Atsakyti
ELC vasaros pasiulymai, nors pas mus i vasara nepanasu doh.gif Nuolaidos iki 50 proc. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Limcamca,2015 06 02, 12:38]
Man atrodo ne taip supratote. Geguzes 27 d siuntos statusas sistemoje, kad isvyko i LT. Kaip Kriiste rase, dalinama bus sia savaite. Ir, kai bus dalinama - pranesime.
Jeigu turite omenyje tai, ka dabar turime sandelyje - jokiu problemu, atidesime.

Aciu, dabar jau supratau.Laukiu info, kur bus dalinama.
Atsakyti
1. darlia25
2. turlaurita
3. sitka
4. debesiuke:)
5. greensea

Kaunas, Aleksotas
1. Razina
2. Sadi
4. Milda Z

Kaunas, Ringaudai
1.anira12
2.
3.

1.Vi_ktorija
2. Tahoe
3. dovile ziukaite
4.
Atsakyti