Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo gimimo iki suaugusios katės

QUOTE(sineriuke @ 2015 03 29, 09:09)
Eina sau,o kaip sian,ar visi per para priaugo bent po 10 g? Pas Tekila,tai jau nuo vakar priespienis atsirades,tai gal su maitinimu bus viskas gerai,o va pas taviske iskart su pienuku buvo bedu,gal del to kol atsiras tikras pienas bega sunkiai g.gif ar bandei daryt piena skatinanti kokteili katei?

Visa nakti be miego. Ne kaciukai priaugo po 2-3 g. Bet mano veislei tai normalu sake. Dar jiems net paros laiko nera. Kokteili duosiu siandien. Buna gimsta tinginiu vada ( kurie nesiesko spenelio) ir buna kad gimsta kurie ieskosi. Manieji tinginiai. Aisku tas kuris maziau priaugo svorio tai budziu, kad tikrai pavalgytu. Kas dvi valandas. Miegojau salia kaciuku, tai kaip laikrodis praeina dvi valandos ir rekia, vel maitinu tada.. smile.gif o jeigu kate atsistoja nueina pavalgyti, tai visi kaciukai choru rekia,o katei skaudu matyti, tai ji nepavalgius grizta pas juos..
Atsakyti
Nepavydziu unsure.gif bet tai niekur neqadau,kad pagal veisle skirtingai kaciukai priaugti turi g.gif idomu,kaip sfinksai,kate mano nedidele (3 kg),tai gal jos kaciukai daug taip pat nepriaugs,nors katinas tai virs 4 sveria g.gif o kaip siaip kaciukai,nesilpsta,visi guvus,noriai valgo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 03 29, 11:33)
Nepavydziu unsure.gif bet tai niekur neqadau,kad pagal veisle skirtingai kaciukai priaugti turi g.gif idomu,kaip sfinksai,kate mano nedidele (3 kg),tai gal jos kaciukai daug taip pat nepriaugs,nors katinas tai virs 4 sveria g.gif o kaip siaip kaciukai,nesilpsta,visi guvus,noriai valgo? ax.gif

iš viso per beveik para priaugo apie 5-9 g. tik vienas mažiau. aš manau, kad dar kol tokie mažyčiai priauga tiek, po savaitės pradės stiprėti. jie tokie gležnučiai.. smile.gif vienas kur gimė didžiausias tai jis daugiausiai ir priaugo svorio ir pats susiranda valgyti..
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 03 29, 12:24)
iš viso per beveik para priaugo apie 5-9 g. tik vienas mažiau. aš manau, kad dar kol tokie mažyčiai priauga tiek, po savaitės pradės stiprėti. jie tokie gležnučiai.. smile.gif vienas kur gimė didžiausias tai jis daugiausiai ir priaugo svorio ir pats susiranda valgyti..

Na taip,pirma para manau nesiskaito,nes jie juk kol ismoksta valgyt g.gif o kaip mamyte jauciasi po pirmo gimdymo?
Atsakyti
Man mamytės labai gaila... verysad.gif nes jei ji tik nueina pavalgyti, visi kačiukai choru šaukia ir ji vėl grįžta. nesitraukia nuo jų. jei kačiukas pradeda rėkti ji iškat jį pradeda laižyti. labai motiniška. ir labai juos saugo. kai gimdė man į ranką įkando biggrin.gif ir išgirdo kai už durų šuniukas atbėgo tai ji iškart pradėjo šnypšti, o kai aš liečiu kačiukus tai nieko nebesako jau smile.gif aš ją vis pagiriu, kokia ji gera mama, kokie jos vaikai gražūs, o ji žiūrėdama į mane sukniaukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 03 29, 14:33)
Man mamytės labai gaila... verysad.gif  nes jei ji tik nueina pavalgyti, visi kačiukai choru šaukia ir ji vėl grįžta. nesitraukia nuo jų. jei kačiukas pradeda rėkti ji iškat jį pradeda laižyti. labai motiniška. ir labai juos saugo. kai gimdė man į ranką įkando  biggrin.gif ir išgirdo kai už durų šuniukas atbėgo tai ji iškart pradėjo šnypšti, o kai aš liečiu kačiukus tai nieko nebesako jau smile.gif aš ją vis pagiriu, kokia ji gera mama, kokie jos vaikai gražūs, o ji žiūrėdama į mane sukniaukia smile.gif

Pirmom dienom aš savo katei porciją po snukučiu padėdavau blush2.gif Nes ji taip stresavo dėl kačiukų kniaukimo, kad kąsnį griebia ir į guolį doh.gif
Atsakyti
As tokioms pareigingoms mamytems pasiulau uzvalgyti pacioje gimdymo dezeje. Ar pienuko kokteili sulakti. Maniskes su mielu noru pasinaudoja tokiu servisu ir valge, lake guledamos ir nepalikdamos mazyliu. smile.gif
Atsakyti
As tai jau dabar prie gimdymo dezes pastacius maista ir vandenuka,kad jai toli niekur eit nereiktu,o jei reiks,tai ir guoli paduosiu smile.gif daviau sian paragaut ozkos pieno kokteili su putpeles kiausiniu,tai puse islake,per daug padariau blush2.gif tai gal galima likusi i saldytuva ir ryt duot pasildzius?
Atsakyti
Aš dariau kokteilį iš grietinėlės, dvigubai daugiau vandens ir kiaušinio trynio smile.gif taip pat per daug padariau, tai įdėjau į šaldytuva g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 03 30, 08:43)
Nepagimde,visa nakti stebejau,tik prisnudus tai tik ir sapnuodavau,kad gimdo,pagimde ir pan.,zodziu bemiege naktis doh.gif kate jauciasi taip pat,kaip visad,guolyje per nakt visai nedaug prikraujavo,keletas demeliu,kaciukai juda g.gif

Jau sianakt man teko keltis vos 3 kartus, o praeita nakti koki 30 biggrin.gif kaciukai jau patys randa spenelius ir valgo smile.gif stipreja mazyliai smile.gif
Gaila, kad niekad nesu susidurusi su jusus situacija, ir negaliu nieko patarti... Gal paskambinkite veterinarui ?
As pirma nakti po gimdymo sapnavau kad irgi gimde, bet kaciukai negyvi gime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sefkute: 30 kovo 2015 - 10:34
QUOTE(sefkute @ 2015 03 29, 22:35)
Sveriau katik mažylius, tai per 12 val priaugo po 3-5 g.
Pirmas paras gali nedaug priaugti, dėl priešpienio, kuris nėra toks maistingas, kaip "tikras pienas", bet labai svarbus dėl antikūnių ir apsaugos iki 3 mėn.
Svarbiausia, kad nekristų svoris 3 paras 4u.gif
Atsakyti
Svėriau vėl smile.gif per para laiko vienas priaugo 14 gramų, kiti panašiai apie 9-10 g. ir tik vienas mažylis 5 gramus, na bet jis ir gimė mažiausias smile.gif
Atsakyti