Sveiki. turiu vadą kačiukų ( beglobiukų ). Dabar jiem apie 2,5sv. Valgo mamos pieną ir daug šliaužioja ir vis daugiau kniauksi ( kai nušliaužiau kur toliau nuo mamos arba įlipa į maisto '' biūdą'' ir sunku išlipt

). Prieš atsirandant pas mane visi buvo pas veterinarę, sakė visi sveiki, neapsividuriave. Mamai buvo sulašintas stronholdas ( veterinarė sakė, kad galima ), ir nuolat gauna probiotiko ( truputi viduriavo ir veterinarė patarė paduot, nes iki atsirandant pas mane buvo šerta kuo papuola, o pas mane gauna TOW sausą ir konservų, tai, kad nebūtu per didelio šoko organizmui dėl maisto pasikeitimo) ,o kita savaite keliausim pirmą kart nusikirmint.
Ką aš asmeniškai galėčiau padaryt, kad kačiukai būtu kuo labiau socializuoti ir geresni ? Kiek žinau iš šunininkų pusės tai nuo kokių 3sv jau galima pradėt pratint kirptis nagus, valytis ausis ir pn. Kaip su katėm tai nežinau. Ir dėl maisto nelabai žinau...nes pas mane katė sauso maisto turi visada, o vat konservą gauna porą kart per dieną kartu su probiotiku. Kiek žinau kokių 3sv kačiukai pradeda bandyt patys valgyt, bet ar nebus tas sausas jiem per kietas jei bandys ragaut ? Dar katė puola mano šunis ir katiną, suprantu, kad vaikus gina, bet ar nebus tai kačiukam prastas pavyzdys? Aš nenoriu, kad kacai kai nukeliaus į naujus namus muštu ten esančius šunis