Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo gimimo iki suaugusios katės

Vel susipainiojau su tais skiepais doh.gif kaciukai gime kovo 30 d. Pirma kart paskiepyti birzelio 2 d.pries tai nukirminti.tagi pagal rasytas rekomendacijas,reiktu nukirmint. 16 d.,o skiepyt 23 d.,taip? Nes musu vet.sake,kad kitas skiepas tik 3 men.,uzrase birzelio 30 d doh.gif tai ar galima anksciau skiepyt, birzelio 23 d.?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 06 10, 12:21)
Vel susipainiojau su tais skiepais doh.gif kaciukai gime kovo 30 d. Pirma kart paskiepyti birzelio 2 d.pries tai nukirminti.tagi pagal rasytas rekomendacijas,reiktu nukirmint. 16 d.,o skiepyt 23 d.,taip? Nes musu vet.sake,kad kitas skiepas tik 3 men.,uzrase birzelio 30 d doh.gif tai ar galima anksciau skiepyt, birzelio 23 d.?

Skiepyti nuo pasiutligės galima ne anksčiau 12 sav. amžiaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 06 10, 12:12)
Skiepyti nuo pasiutligės galima ne anksčiau 12 sav. amžiaus.  smile.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 06 10, 12:21)

nukirminkite 23, o skiepinkite 30 d. po pirmo skiepo kaip ir 4 savaitės turi praeiti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mažuliukai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal kuri susidūrėt su mažų kačiukų akių pūliavimu? vienam iš vados jau kelinta diena vis po ilgesnio laiko " sukimba" viena akytė, o pravėrus yra pūlingų išskyrų, kaip gydyti? gal galėjo turėt įtakos tas, kad labai anksti ji atako ( 6dieną)
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2015 07 04, 08:45)
Sveikos, gal kuri susidūrėt su mažų kačiukų akių pūliavimu? vienam iš vados jau kelinta diena vis po ilgesnio laiko " sukimba" viena akytė, o pravėrus yra pūlingų išskyrų, kaip gydyti? gal galėjo turėt įtakos tas, kad labai anksti ji atako ( 6dieną)

Daznai pas kaciukus buna,tiesiog pravalyk su vata suvilgyta ramuneliu arbatoj,nuo isores i vidu,turi praeit mirksiukas.gif bet kokius du kart per diena bent,o jei sulimpa vis,tai ir dazniau smile.gif itakos,tai kad atsimerke,manau neturi,o 6 d.sakyciau visai neanksti,maniskiai jau nuo 2 d. pradejo,o savaites laiko,jau visi mate,bet sfinksai greiciau atsimerkia mirksiukas.gif kaip su lytim?issiaiskinai?
Atsakyti
Pagal mane tai turiu 4 mergičkas ir vieną patinėlį smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

labai senai turėjau mažiuką kačiuką, tai jau viską pamiršau blush2.gif

kačiukas rodos neskiepytas, jam 2 mėnesiai. tai klausimas toks - nuo kelių mėnesių galima duoti nuo kirminų ir kada galima skiepyti? pamenu, kad mažiukus 2 kartus, bet kokiu tarpu?

būsiu dėkinga atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
cherchikas Skiepai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 07 liepos 2015 - 15:37
QUOTE(cherchikas @ 2015 07 07, 14:38)
Sveiki,

labai senai turėjau mažiuką kačiuką, tai jau viską pamiršau blush2.gif

kačiukas rodos neskiepytas, jam 2 mėnesiai. tai klausimas toks - nuo kelių mėnesių galima duoti nuo kirminų ir kada galima skiepyti? pamenu, kad mažiukus 2 kartus, bet kokiu tarpu?

būsiu dėkinga atsakiusioms 4u.gif

Suduokit tablete nuo kirmeliu jau dabar,po 7-10dienu paskiepykit,o kada antra kart skiepyt tikrai parasys vet.i skiepu knigute mirksiukas.gif tik pries antra skiepa taip pat nuo kirmeliu suduokit smile.gif
Atsakyti
Sveiki. turiu vadą kačiukų ( beglobiukų ). Dabar jiem apie 2,5sv. Valgo mamos pieną ir daug šliaužioja ir vis daugiau kniauksi ( kai nušliaužiau kur toliau nuo mamos arba įlipa į maisto '' biūdą'' ir sunku išlipt biggrin.gif ). Prieš atsirandant pas mane visi buvo pas veterinarę, sakė visi sveiki, neapsividuriave. Mamai buvo sulašintas stronholdas ( veterinarė sakė, kad galima ), ir nuolat gauna probiotiko ( truputi viduriavo ir veterinarė patarė paduot, nes iki atsirandant pas mane buvo šerta kuo papuola, o pas mane gauna TOW sausą ir konservų, tai, kad nebūtu per didelio šoko organizmui dėl maisto pasikeitimo) ,o kita savaite keliausim pirmą kart nusikirmint.
Ką aš asmeniškai galėčiau padaryt, kad kačiukai būtu kuo labiau socializuoti ir geresni ? Kiek žinau iš šunininkų pusės tai nuo kokių 3sv jau galima pradėt pratint kirptis nagus, valytis ausis ir pn. Kaip su katėm tai nežinau. Ir dėl maisto nelabai žinau...nes pas mane katė sauso maisto turi visada, o vat konservą gauna porą kart per dieną kartu su probiotiku. Kiek žinau kokių 3sv kačiukai pradeda bandyt patys valgyt, bet ar nebus tas sausas jiem per kietas jei bandys ragaut ? Dar katė puola mano šunis ir katiną, suprantu, kad vaikus gina, bet ar nebus tai kačiukam prastas pavyzdys? Aš nenoriu, kad kacai kai nukeliaus į naujus namus muštu ten esančius šunis
Atsakyti