Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 17

QUOTE(tieshka @ 2018 08 30, 14:02)
<p>Sveiki, gal žinote kiek kainuotų po darbo biržos kursų, 6 mėnesiams verslo liudijimas/individualios veiklos pažyma, jei pajamų nebūtų? </p>

Jeigu individualia veikla, tai nereiketu moketi mokesciu, jeigu nebutu pajamu, nebent tik PSD kas menesi, jeigu kitaip nesat drausta valstybes lesomis.
Atsakyti
Gal kuri gali pagelbeti ir suteikti informacijos. labai aciu 4u.gif zmogus iseina is darbo ir gauna 2 menesiu iseitine kompensacija nuo rugsejo 1 dienos. 1. vadinasi darbo birža mokes bedarbio pasalpa tik po 2 menesiu, t.y nuo lapkricio 1 dienos?2. ar butina is kart stoti i darbo birza ar galima stoti tik po 2 menesiu pasibaigus iseitinei kompensacijai? 3. jei zmogus tuos 2 menesius nestoves darbo biržoje eis jam stažas ir sveikatos draudimas?
Atsakyti

Sveiki, norėjau paklausti ar dar vyksta priėmimas į atrask save kursus?

Atsakyti

Radau LDB puslapį pakeitimus, kurie įsigaliojo nuo 2017 metu, tai kaip suprantu įgyjant pirma kartą per darbo biržą kvalifikaciją, pinigų grąžinti nereikėtų jei pasirašai dvišalę sutartį ir jei nepavyksta įsidarbinti? Įdedu nuorodą, gal kas susidūrė su tuo ir galėtų pasakyti, kaip yra iš tiesų [url="https://www.ldb.lt/Informacija/Veikla/Naujienos/UserDisplayForm.aspx?ID=7416"]https://www.ldb.lt/Informacija/Veikla/Naujienos/UserDisplayForm.aspx?ID=7416[/url]

Priedas  IMG_20180906_161243.jpg   272,4KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tieshka: 06 rugsėjo 2018 - 15:22
turiu klausimą, jei dar nebaigė mokėti bedarbio pašalpos ir gavau pasiūlymą mokytis, kaip suprantu, tada bedarbio pašalpos mokėjimas nutrūksta. Tai vėliau aš to likučio nebegausiu, nes mokslai metams laiko būtų. Sėdžiu apmąstymuose, nes bedarbio išmoką aš gerą gaunu ir nežinau kaip geriau pasielgti ax.gif Nesinori prarasti tų pinigų, dal likę 3 mėnesiai.
Patarkite, gal yra kokių variantų ? ax.gif
Atsakyti

Sveiki, norėjau paklausti kokiais atvejais būna pratęsiamas bedarbio išmokos mokėjimas?

Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2018 11 14, 17:09)
turiu klausimą, jei dar nebaigė mokėti bedarbio pašalpos ir gavau pasiūlymą mokytis, kaip suprantu, tada bedarbio pašalpos mokėjimas nutrūksta. Tai vėliau aš to likučio nebegausiu, nes mokslai metams laiko būtų. Sėdžiu apmąstymuose, nes bedarbio išmoką aš gerą gaunu ir nežinau kaip geriau pasielgti  ax.gif Nesinori prarasti tų pinigų, dal likę 3 mėnesiai.
Patarkite, gal yra kokių variantų ?  ax.gif

o kas svarbiau? Pasalpa ar mokslai?
Atsakyti
Ar galima registruotis darbo biržoje mieste, kuriame nesi registruotas, o esi registruotas kitame mieste?Ta prasme ne pagal registracijos vietą.
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2019 01 02, 21:26)
Ar galima registruotis darbo biržoje mieste, kuriame nesi registruotas,  o esi registruotas kitame mieste?Ta  prasme ne pagal registracijos vietą.

I birza ir nebutina registruotis pagal deklaruota gyvenama vieta, near tokios prievoles, galima registruotis bet kokiam mieste, kur sirdis geidzia, dazniausiai registruojasi I ta, kuriam mieste gyveni.
Atsakyti

Sveiki norajau paklausti jei mane atleido su iseitinemis 2 men is buvusio darbo , paskui as isidarbinau i kita darba ten padirbau 1 men man darbas netiko ar stodama i birza as gauciau iskart po 8 dienu nedarbo ismoka ar reiktu sulaukti 2 men kadangi buvo gauta iseitine ,maciau kazkada buvo kalbeta kad jei isidarbini i kita darba po atleidimo su iseitinem i kita darba ir padirbi nors 1 men galima stot i birza ir gaut anksciau nedarbo ismoka gal kas zino aciu uz atsakyma 

Atsakyti
Sveiki,

rupjūčio mėnesį išeinu iš darbo ir stosiu į darbo biržą. Nelabai suprantu kaip bus su nedarbo išmoka,kaip jinai skaičiuosis. Ar iš pirmo, ar iš antro šių metų ketvirčio? Gal kas žino?
Atsakyti
QUOTE(Airina38 @ 2019 07 23, 11:04)
Sveiki,

rupjūčio mėnesį išeinu iš darbo ir stosiu į darbo biržą. Nelabai suprantu kaip bus su nedarbo išmoka,kaip jinai skaičiuosis. Ar iš pirmo, ar iš antro šių metų ketvirčio? Gal kas žino?

Is paskutiniu 30 men pajamu praleidus 1 men iki istojimo.
Atsakyti