Man zinokit is viso detektyvas. Aktinidijas pirkau abi is medelynu mugeje. Pirma buvo Shimanowski savidulke, zydejo visus tris metus is eiles ir gausiai, bet vaisiu 0. Prazioje maniau, kad vis tiek eikia Adomo, nupirkau dar dvi vyruka ir mergaite ir pasodinau netoliese, pernai vyrukas dar nezydejo, vel mano margalape Shimanowski tusciai zydejo. Siemet pasidziauiau, kad abu Landes zydi, tai gal ir Shimanowski tures uogu, nes apsipylusi ziedais ir ka? pasiziuriu...Landes mergaite su uogytem ir Landes "berniukas" su uogytem

o Shymanovski tuscia, nors zydejo uz 5. Iseina, kad pardave ne savidulke, o vyruka ir greiciausiai ne Shymanowski, nors etikete kabejo, o Landes nors irgi sugrupuoti, atskirti vyr ir mot, pasirode besantys du moteriski, na bet suma sumarum isejo, kad turiu viena berniuka, kuris aptarnauja dvi mergaites tai ir valio, net kaimynu toli augancia margalape, mergaite ir ta su uogom jau antri metai, bet abu medelynai va taip apsove mane, gal ir patys ka supainiojo, nezinau, faktas, kad Shymanowski auga super graziai, gerai, marguoja ir dengia ten, kur reikia uzdengti, tik uogu neveda