QUOTE(daimura @ 2014 10 21, 11:45)
Adija, kaip norėčiau paragauti tavo kokį
dėžinį pomidorą - gal mano dėžės blogos, sakau, kad jie tokie neskanūs gaunasi
Čia ne nuo dėžės,o nuo požiūrio priklauso
Kaskart imdama pomidorą pamislinu ,kad pabaigusi savo dèžutinius ,vėl pomidorus valgysiu tik kitąmet birželio gale
Taip sakant, besivaidenanti ateity bado šmėkla pats geriausias skonio gerintojas.
Nors kol kas man hibridai nu ne per skaniausi
Bo dar turiu nemažai užsizapasinusi. Tie,kurie buvo valgomi,pvz.Giuljeta,Bolzano ,Pink rise ,tie ir dabar gerai eina.Bet ateis ir tas laikas,kai kiekvienas įgaus nepakartojamą unikalų ,su niekuo nepalyginamą aromatą ir dievišką skonį