QUOTE(editule2552 @ 2015 08 05, 08:30)
Ar jusu paciu nagai nesuminksteja po ilgalaikiu lakavimu? As kai nusiimu laka, mano nagai tokie silnuciai atrodo. Ar duodat laiko jiems pailseti tarp ilgalaikiu lakavimu?
jei lakuojuos ilgesni laika be pertrauku-jauciu irgi silpnesnius nagelius . As duodu, man kaip sauna galvon, buna pasidarau du lakavimus ir poto menesi nieko, ir panasiai

Papildyta:
QUOTE(sviese @ 2015 08 05, 10:22)
Sveikos, darbštuolės 
Jungiuosi ir aš prie jūsų. Esu pradedančioji, lakuoju draugėm, jau ir draugių draugėm, bet kadangi stengiuosi pirkti tik kokybiškas priemones, žiūriu, kad reikia nerti į "gilesnius vandenis" ir bandyt iš to uždirbti arba bankrutuosiu
Planuoju rudenį užsirašyti į gelinių nagučių priauginimo kursus, gal patartumėt kur Kaune vertėtų, nes pasiūla pakankamai plati.
Jolkuce, tu nuostabi, kaip ir tavo darbai bei blogas
ačiū, kad daliniesi savo patirtim su mumis "pusžalėmis"
beje, iš kur parsisiuntei spaustukus nagams geliniam lakui nuimti? nusipirkau guminius antpirščius, bet man per dideli, nežinau kur reiks dėt...
Mielai pasidalinsiu su jumis savo darbeliais, bet pirma reikia išsiaiškinti kaip čia įkelti nuotraukas
Na ir pabaigai, sakykit kas bandėt, ar sudėtinga tuos tipo lipdukus iš NailBox.lt uždėti ant nagučio, ar nesigarankščiuoja?
Nu ir prirašiau...
Sėkmės visoms darbštuolėms kuriant grožį ir geras emocijas

Jungiuosi ir aš prie jūsų. Esu pradedančioji, lakuoju draugėm, jau ir draugių draugėm, bet kadangi stengiuosi pirkti tik kokybiškas priemones, žiūriu, kad reikia nerti į "gilesnius vandenis" ir bandyt iš to uždirbti arba bankrutuosiu

Planuoju rudenį užsirašyti į gelinių nagučių priauginimo kursus, gal patartumėt kur Kaune vertėtų, nes pasiūla pakankamai plati.
Jolkuce, tu nuostabi, kaip ir tavo darbai bei blogas

Mielai pasidalinsiu su jumis savo darbeliais, bet pirma reikia išsiaiškinti kaip čia įkelti nuotraukas

Na ir pabaigai, sakykit kas bandėt, ar sudėtinga tuos tipo lipdukus iš NailBox.lt uždėti ant nagučio, ar nesigarankščiuoja?
Nu ir prirašiau...
Sėkmės visoms darbštuolėms kuriant grožį ir geras emocijas

Smagu nauju veidu vasara inesa

As Kaune rekomenduociau tik Egidijos Kilienes kursus, brangu-bet verta kiekvieno cento.
O spaustukus tuos as is ebejaus parsisiunciau, nors buna ir pas mus mergaites parsiunte pardavineja jau, maciau mano drabuziuose ir siaip skelbimuose juos.
Vandeniniai lipukai jai smulkus-tai nesunku visai, bet tie kurie per visa naga, daznai kaprizinas ir megejai atsokt

Papildyta:
QUOTE(enura @ 2015 08 03, 21:41)
nesizavejau geliniu lakavimu butent del to sunkaus nuemimo, gremzimo
bet nuomone pasikeite atradus Shellac
Nusiima puikiai, o ir laiko jis man 2-3 savaites
tik va salone kaina truputi kandziojasi, galvoju gal apsimoketu paciai susipirkt ir darytis. Gal kur uzmatet pigiau sios firmos produktu? Kiek paziurejau tai brangiausiai lempa kainuoja... ar ji ten kazkokia ypatinga? ar tiktu ir kita?
dar kiek supratau perskaicius tema tai galima tarkim naudoti baze vienos firmos, o laka kitos? bet kaip tada su nuemimu
lakas ar baze sunkiausiai nusiima?
zalia as situose reikaluose
tai labai aciu kas patars

dar kiek supratau perskaicius tema tai galima tarkim naudoti baze vienos firmos, o laka kitos? bet kaip tada su nuemimu

zalia as situose reikaluose

Pigiau CND nebent is usa siustis per tarpininkes, arba skelbimukuose ieshkoti, kas parduoda,pabandes

Kas del bazes-tai galima, as su CND pvz naudoju HG baze, nes shelaco baze mano nagu nemegsta su ja max savaite teisnesioju laka-nepatiko