Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Tokiais graziais darbais atgijo tema thumbup.gif

Keliu ir as pora "archyviniu" nuotrauku:

Entity Modelesque 2sl, stampukas.
user posted image

Indigo Istambul 2sl, stampukas.
user posted image

Indigo Nude chic 2sl ir bandymai ispiesti nerinius geliu.
user posted image

Kamufliazas Andrea 220 (2 sl.), balta Shellac Cream puff 2sl.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 08 10, 12:45)
Tokiais graziais darbais atgijo tema  thumbup.gif

Keliu ir as pora "archyviniu" nuotrauku:

thumbup.gif daugiau tokiu arxyviniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2015 08 10, 12:39)
Rytorasos matau smile.gif
Labai tvarkingi, gražūs darbukai 4u.gif Su kokiu teptuku paišot dailę? ax.gif  Turbūt pas mane blogi teptukai įtariu, nes piešiant su geliniais lakais lieka griovelis nuo teptuko ant linijos g.gif  doh.gif  tada tvarkau tvarkau, kol lieka blynas doh.gif  Arba rankos išdygę ne iš to galo  biggrin.gif

ačiū.. 4u.gif Jei manęs klausiat tai aš piešiu su Emi plonu teptuku, numerio nežinau, nes nusitrynęs jau... ax.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2015 08 10, 12:48)
na prancuzui yra kur stengtis dar, bet uz tvarka dedu 10  4u.gif  ax.gif

stengiuosi... blush2.gif ten mergaitės pirštas žeistas, tad laba labai bandžiau pritemti prie normalaus vaizdo... ax.gif

QUOTE(andorinha @ 2015 08 10, 13:45)
Tokiais graziais darbais atgijo tema  thumbup.gif
Kamufliazas Andrea 220 (2 sl.), balta Shellac Cream puff 2sl.
http://www.part.lt/i...9fc51633534.jpg

labai gražus prancūzas... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 08 10, 12:48)
Kaip 1blynas-tai jis labai neblogas, saunuole  thumbup.gif

Ačiū ax.gif Pasirodžiau anytai, tai taip nuoširdžiai nustebo. Sako, juk net odelių karpytis eidavai, o dabar pati viską pasidarai? cool.gif
Atsakyti
Bandau įkelt savo pirmą bandymą su folga ax.gif Kažkaip apversta foto įsikėlė g.gif O dar fotkint nemoku, ypač savo nagų blush2.gif
[URL=http://www.part.lt/perziura/e2bda9c49bfbf34c830134930bb9c17e249.jpg][/IMG][URL]
Nieko nesigavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canary*: 11 rugpjūčio 2015 - 12:00
Ne ten pataikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gin**: 12 rugpjūčio 2015 - 09:27
user posted image user posted image
Trugel "Bisou Bisou" 3sl + ACG Bride 1sl
Atsakyti
Koks prancūzas gražus wub.gif
Pasakykit man žioplai, kaip iš tel įkelt čia foto. Įkeliu į Part, bet kaip tą nuorodą nukopint? doh.gif gal paprasčiau išeina?
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2015 08 13, 12:20)
Koks prancūzas gražus wub.gif
Pasakykit man žioplai, kaip iš tel įkelt čia foto. Įkeliu į Part, bet kaip tą nuorodą nukopint? doh.gif gal paprasčiau išeina?

Aciu smile.gif

Kad paprasta ten viskas smile.gif gali bandyt dar per cia wink.gif Spaudi pasirinkt foto, poto ja zagruzytj, ir 2 nuoroda nukopijuoji i cia, i teksta smile.gif http://radikal.ru/

Atsakyti
Ačiū už rekomendacijas, Jolkuce smile.gif

Dar noriu paklausti dėl manikiūro: mane labai gązdina tas odelių karpymas. Man niekada kirpyklose nekarpė odelių, aš vis jas atsistumdau, tai matyt nėra reikalo. Dabar pati planuoju išmokti manikiūristės amato, bet galvoju gal geriau išmokti aparatinio manikiūro, jis atrodo saugesnis. Ką manot jūs, dirbančios?

O gal įsigyti Balsan priemonių, mačiau, kad jos suminkština negyvą odą ir lengvai nusivalo lazdele ar spec. įrankiu odelėms stumdyt. Ar turit tokios patirties? Kokia jūsų nuomonė?

Ir dar gal patarsit kurios firmos juodas lakas labiau pigmentuotas: ProGel, Harmony Gelish ar OPI?

Ačiū, ačiū visom atsakiusioms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sviese @ 2015 08 13, 15:07)

Dar noriu paklausti dėl manikiūro: mane labai gązdina tas odelių karpymas. Man niekada kirpyklose nekarpė odelių, aš vis jas atsistumdau, tai matyt nėra reikalo. Dabar pati planuoju išmokti manikiūristės amato, bet galvoju gal geriau išmokti aparatinio manikiūro, jis atrodo saugesnis. Ką manot jūs, dirbančios?

jei mokslus zadi krimst-ismok ir ta ir ana manikiura, nes ne visos sutinka su tuo ar anuo mirksiukas.gif tau nuo to tik pliusas bus, kad daugiau paslaugu mokesi suteikti. O tie visi balsan ir panasiai - tai saugaus manikiuro priemones, sito irgi ismoksi kursuose.
Papildyta:
QUOTE(sviese @ 2015 08 13, 15:07)

Ir dar gal patarsit kurios firmos juodas lakas labiau pigmentuotas: ProGel, Harmony Gelish ar OPI?

Ačiū, ačiū visom atsakiusioms  4u.gif

Man tiko ir HG ir PN ir ACG 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 rugpjūčio 2015 - 15:24
QUOTE(Jolkuce @ 2015 08 13, 16:23)
jei mokslus zadi krimst-ismok ir ta ir ana manikiura, nes ne visos sutinka su tuo ar anuo  mirksiukas.gif  tau nuo to tik pliusas bus, kad daugiau paslaugu mokesi suteikti. O tie visi balsan ir panasiai - tai saugaus manikiuro priemones, sito irgi ismoksi kursuose.
Papildyta:

Man tiko ir HG ir PN ir ACG  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti