Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai - 3

Iskepiau savaitgali savo rauga,dabar jau ir antras pusiaukely i orkaite biggrin.gif
Labai skanus,labai lengvas pagaminti.As dariau su dziovintais vaisiais - sekantis bus su uoboliais,pasistengsiu nufotkint ir parodyt. Zodziu man patiko - toks slapokas,purus,iskiles pusiau keksas ar biskivitas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 10 08, 11:59)
Iskepiau savaitgali savo rauga,dabar jau ir antras pusiaukely i orkaite biggrin.gif
Labai skanus,labai lengvas pagaminti.As dariau su dziovintais vaisiais - sekantis bus su uoboliais,pasistengsiu nufotkint ir parodyt. Zodziu man patiko - toks slapokas,purus,iskiles pusiau keksas ar biskivitas ax.gif


Mintibute, būk žmogus parodyk, kaip jis atrodo ax.gif Visos čia taip skaniai apie jį atsiliepiat, bet fotkės nei viena nepasirodėt (na, gal pražiopsojau ax.gif ) O iškeptam pyrage po tiek daug dienų rauginimo nesijaučia tokio kaip rūgštumo ar raugo skonio g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 10 08, 14:11)
Mintibute, būk žmogus parodyk, kaip jis atrodo ax.gif Visos čia taip skaniai apie jį atsiliepiat, bet fotkės nei viena nepasirodėt (na, gal pražiopsojau ax.gif ) O iškeptam pyrage po tiek daug dienų rauginimo nesijaučia tokio kaip rūgštumo ar raugo skonio g.gif ?



Nesijaucia, as pavasari kepiau, tai dar nefotkinau tada skanumynu, bet jis taip graziai iskepe, geltonas toks buvo... bet kai pradejo kept, tai man smirdejo namai lotuliukas.gif bet iskepes pyragas labai skanus, nieko blogo nesijaucia. Jei jau vyrui patiko, tai vadinasi skanus lotuliukas.gif nes jis tokiu be kremu pyragu nelabai valgo.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 08, 14:21)
Nesijaucia, as pavasari kepiau, tai dar nefotkinau tada skanumynu, bet jis taip graziai iskepe, geltonas toks buvo... bet kai pradejo kept, tai man smirdejo namai  lotuliukas.gif bet iskepes pyragas labai skanus, nieko blogo nesijaucia. Jei jau vyrui patiko, tai vadinasi skanus  lotuliukas.gif nes jis tokiu be kremu pyragu nelabai valgo.


Dėkui, kad apšvietei biggrin.gif , nu tą kvapą kaip nors galima išgyvent lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jei tik skonis viską atperka lotuliukas.gif Bet šitas pyragiukas dar turės palaukt savo eilės, dabar planuose mascarponinis torčiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepiau ios temos pirmam puslapy rastą zebrą (MB pamatęs klausė, kokių dar stebuklingų virtuvinių įrankių prisipirkau, kad tokį raštą padariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Štai kaip atrodė:
user posted image

user posted image
Atsakyti
100% zebras wub.gif , ir jau sluoksneliu plonumas, pasaka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 10 12, 09:25)
Kepiau ios temos pirmam puslapy rastą zebrą (MB pamatęs klausė, kokių dar stebuklingų virtuvinių įrankių prisipirkau, kad tokį raštą padariau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )



Super thumbup.gif
O aš niekaip nesuprantu - kaip ten tuos dryželius padaryti? Skaitau skaitau instrukcijas, bet ne"dašyla" g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 12, 09:54)
100% zebras wub.gif  , ir jau sluoksneliu plonumas, pasaka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

user posted imageuser posted image


Čia labai panašus į kavinį žiedą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 10 12, 10:05)
Super  thumbup.gif
O aš niekaip nesuprantu - kaip ten tuos dryželius padaryti? Skaitau skaitau instrukcijas, bet ne"dašyla"  g.gif

Tai kad nieko ypatingo daryt nereikia: tiesiog NESKUBANT PILTI Į FORMOS VIDURĮ po šaukštą masės kaitaliojant spalvą. Tešla savaime slankasi į šonus, kyla į viršų, nes jos formoj daugėja, o tuo pačiu ir ratilai gaunasi. Kai supyliau visą tešlą, viršus gavosi visas žiedais, o kepant pyragas kyla, tai ir tie zebro dryžiai gaunasi. Žodžiu, elementaru, o paaiškint sunkoka - jei jau MB nesuprato sitemos, tai aš blondinė išaiškint galiu ir nesugebėt.
Atsakyti
Na , kad ir blondine , bet isaiskinai super hihihi.gif
Man artodo , kad tikrai supras , kas dar nedariusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 10 12, 11:32)
Tai kad nieko ypatingo daryt nereikia: tiesiog NESKUBANT PILTI Į FORMOS VIDURĮ po šaukštą masės kaitaliojant spalvą. Tešla savaime slankasi į šonus, kyla į viršų, nes jos formoj daugėja, o tuo pačiu ir ratilai gaunasi. Kai supyliau visą tešlą, viršus gavosi visas žiedais, o kepant pyragas kyla, tai ir tie zebro dryžiai gaunasi. Žodžiu, elementaru, o paaiškint sunkoka - jei jau MB nesuprato sitemos, tai aš blondinė išaiškint galiu ir nesugebėt.


Aa, supratau, tai čia pati tešla pusę darbo padaro. Labai gerai smile.gif
Atsakyti
O cia mano zebras.user posted image
O gal atsiras mergaite,kuri kepe draugyste,siandien bandysiu pirma kart 4u.gif Idomu kokiu at ten nera plonybiu kurias verta zinot,o suzinai kai iskepi pyraga g.gif
Atsakyti