QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 10 23, 12:45)
Kepiau pagal RiMami recepta kuri jinai irgi isbande nes dar vienas kazkoks yra neisbandytas.tikrai nesunku ir viskas gaunasi. RiMami receptas keliais postais aukstyn. aciu RiMami uz saunu recepteli
Na visų pirma tai nusikratysiu recepto autorystės

Jį jau seniai kažkur čia, atrodo, kad naminiuose pyraguose radau ir išmėginau

Kas autorius nežinau

Man labai labai patinka šis pyragas, vienas iš mėgstamiausių

Tas, kuris neišmėgintas, tai irgi ne mano, ten yra nurodyta, iš kur aš jį ištraukiau
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 10 22, 19:40)
pasoviau savo pyraga draugyste,na bet man kazkaip kirba mintis,kad kazka negerai padariau nes kai pirma sluoksni pakepiau isitraukus apziurejau kad jis kietas kaip kaulas gavosi

uzdejau tuos sluoksnius obuolius ir varske,gal nuo ju sudreks mastau

.dar minusas per maza skarda pasiemiau tai prikroviau visko virs krastu na ziuresiu kas cia gausis.bet kaip sakoma pirmas blynas prisviles

bet sirdi viliuosi,kad labai bus skanu nes su meile gaminau
Oi kokie gabaliukai liuks

, net užsimaniau, jau pati senokai kepiau

Kaip džiaugiuosi, kad tau gavosi

ir kad skanu buvo

. Sakai pakepus pagrindą kietas, kaip kaulas buvo

Aš tai iš akies pakepu kažkiek, kol paviršius lengvai lengvai parusta ir ištraukiu (neiškepu jo iki galo, o tik apkepu), po to sudėjus sluoksnius viskas gaunasi ok

Aš šį pyragą kepu didelėj gilokoj skardoj (iš to recepto apačioje nurodytų didesnių proporcijų: 5 kiaušai ir t.t.).