Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro draugai

Jei tokia temelė kur yra, tai nukreipkit mane blush2.gif

O aš tokią temą užvedžiau, nes nebelaiko nervai, kantrybė ir iš vis doh.gif . Kodėl tėčio skyrely? Nes noriu patarimų iš vyrų, žinoma ir moterėlės jei tars žodį būsiu dėkinga. O mano istorija tokia:
Turi vyras 3 draugus, kažkada jie visi keturi gyveno, linksminosi ir t.t.. Vienas jų vedė ir kaip "atkrito". Kiti du, yra kartu užaugę su mano vyru, galima sakyt nuo vistiklų draugai. Kartu mokėsi, po šokius lakstė, į Vilnių atvažiavo, kartu gyveno. Mes su vyru susituokėm ir iš ketvertuko liko tik du. DU senberniai, abiem po 31 metus, o nei draugės, nei sugyventinės ar meilužės. Gyvena jie atskirai. Vienas jų yra tėvelių sūnelis ir nelenda labai į akis, bet kitas Tai blink.gif .
Vat kaip man juo atsikratyt tai net nenumanau. Arba bent pastatyt į vietą? Niekad neprieštaravau jų draugystei, ir pati dalyvaudavau jų baliukuose, ir vyrą išleisdavau į senbernių vakarėlius. Bet atėjo laikas kai matau jog visos ribos tuoj bus peržengtos, o gal jau? Tas darugelis nesupranta kas yra šeima, nes pats neturi ir nemato reikalo ją turėti. O iš savo tėvų jokio pvz. negavo. Ten niekad nešvenčiamos nei Velykos, nei Kalėdos, jiems tai tik išeiginės, nei kitos šventės. Jis nesupranta, kad kartais norisi pabūt su vyru dviese, juk ir taip tai vaikas, tai tėvai, tai jis. O kada mes pabūsim tik dviese? Aš jau jį vadinu vyro meilužiu, mano mama vadina jį antru mūsų vaiku, vyro tėvai ir pyksta, vyro brolienė jo ir negali pakęst, nes jis ir į jų šeimyna per savo atostogas lenda, net į polikliniką kartu važiuoja. Pasidarė tikras "halevčikas", nuvežk , parvežk, važiuojam kartu bus pigiau ir t.t.
Bandau vyrui paaiškint, ką aš matau, kad man jau atsibodo, bet tada tik bartis pradedam. Nes aš viską perdedu, kad taip nėra. Lieku kalta be kaltės ir vėl viskas iš naujo. Jau tik draugelis pasirodo, pas mus įtampa ir atsiranda. Taip aš iškart pykstu, bet nebegaliu kitaip. Nes kai yra jis, nbemato nei manęs nei sūnelio mano vyrelis. Net pirma maisto prie stalo pasiųlo jam o ne man. Vieno kažkur nepaliks, nors mane tai paliktu.
Tai kaip man gyventi su tokiu vyro" melužiu"

Kažkur girdėjau posakį " Vyro draugai, blogiau nei meilužė"
Vyrai sakykit kaip elgtis sutokiu draugeliu?

Daug aš čia prirašiau, bet toli gražu ne viską.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 25, 10:33)
Jei tokia temelė kur yra, tai nukreipkit mane blush2.gif

http://www.supermama...?showtopic=3325
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 25 liepos 2006 - 09:58
O ash galvojau, kad chia man sunku su vyro draugais senberniais doh.gif tiesa, po to, kai ishsikrausteme i kita miesta, situacija pasikeite, o po vaikelio gimimo, tai aplamai problemu su draugais neliko thumbup.gif
Atsakyti
o negali jie buti meiluziai? jei jau ir maista pasiulo pirmam ir nepalieka niekur..... negali but? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2006 07 29, 13:53)
o negali jie buti meiluziai? jei jau ir maista pasiulo pirmam ir nepalieka niekur..... negali but?  blush2.gif

lotuliukas.gif Ne . Čia tik aš jį taip vadinu. Tiesiog tas draugas toks žmogus, moka save parodyti silpnu, o dar tik viena akim matantis nuo vaikystės, nešiojantis akinius. Gal maniškiui tiesiog kažkoks globos ir draugystės jausmas išsivystęs . Juk draugai 30 metų.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 31, 06:58)
lotuliukas.gif Ne . Čia tik aš jį taip vadinu. Tiesiog tas draugas toks žmogus, moka save parodyti silpnu, o dar  tik viena akim matantis nuo vaikystės, nešiojantis akinius. Gal maniškiui tiesiog kažkoks globos ir draugystės jausmas išsivystęs . Juk draugai 30 metų.

nepyk, bet taviskis savo globos jausma galetu skirti seimai
o tas super draugas tiesiog pavydi seimos dar ir drauga prarast bijo, todel ir kisasi
na as taip manau
gal ir tau reiketu pries ji bejege ir silpna butybe pasirodyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaDiana @ 2006 07 31, 10:43)
nepyk, bet taviskis savo globos jausma galetu skirti seimai
o tas super draugas tiesiog pavydi seimos dar ir drauga prarast bijo, todel ir kisasi
na as taip manau
gal ir tau reiketu pries ji bejege ir silpna butybe pasirodyt? g.gif

Nepykstu smile.gif . Nes ir aš taip manau.
O būti silpna g.gif , be šansų. Per vėlu, nebent į ligos patalą atgulčiau. Nes per daug pareigų ant mano pečių. O kai kartais noriu atsipalaiduot ir pabūt be jokios atsakomybės, gležna moterėlė, būnu nesuprasta verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 31, 15:34)
Nepykstu smile.gif . Nes ir aš taip manau.
O būti silpna g.gif , be šansų. Per vėlu, nebent į ligos patalą atgulčiau. Nes per daug pareigų ant mano pečių. O kai kartais noriu atsipalaiduot ir pabūt be jokios atsakomybės, gležna moterėlė, būnu nesuprasta verysad.gif .

o kaip tas draugelis su tavim bendrauja? Gal tu galėtum jam diplomatiškai pasakyti, kad tarkim, sekantį savaitgalį pas jus su vyru romantiška kelionė, kitą kart - kokia šeimos šventė ar reikalai. Tik reiktų iš anksto, užbėgti už akių. Aš bent jau panašiai bandyčiau, gal per kelis kartus ateis supratimas g.gif . Nes vyras jam turbūt negalėtų pasakyti "ne", ar teisingai supratau?
Atsakyti
Be šansų doh.gif . Ir diplomatiškai ir tiesiai šviesiai ir kaip tik nori , nedaeina.
gali pasiskaityt čia http://www.supermama...?showtopic=3325
Aš jau ir čia išsiliejau blush2.gif .

Šiaip, labai norėčiau patarimo iš vyrų pusės, gal jie žino kaip galima pasielgti tokioj situacijoj žmonai su vyro draugu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tusiukas8: 31 liepos 2006 - 14:52
Pas mus irgi kažkas panašaus buvo , tai aš tėvo pareigas padalinau ant vyro draugų . kai vyresnioji gime , tai draugai vežė į polikliniką , darė bute remontus , vire visiems valgyti , nes man buvo blogai su sveikata. Švęsdavom visas šventes ir vieną diena mano didžioji ne tą vyrą pavadino tėčiu . O tada tai vyriškiu šokas buvo . kai paaiškinau situaciją , jis dar ilgai burbuliavo ir sakydavo kad darys DNr tyrimą , nes dukra kopija manęs.Bet kažkaip draugai supratingi pasitaikė ir dabar per daug pebelenda į mūsų asmeninį gyvenimą . Aš kartais pajuokauju gal kartais reikia padėti surasti antrą pusę tai jie pukštauti pradeda. Aš manau kad jiems trūksta elementariausio dėmesio
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2006 08 01, 23:05)
Pas mus irgi kažkas panašaus buvo , tai aš tėvo pareigas padalinau ant vyro draugų . kai vyresnioji gime , tai draugai vežė į polikliniką , darė bute remontus , vire visiems valgyti , nes man buvo blogai su sveikata. Švęsdavom visas šventes ir vieną diena mano didžioji ne tą vyrą pavadino tėčiu . O tada tai vyriškiu šokas buvo . kai paaiškinau situaciją , jis dar ilgai burbuliavo ir sakydavo kad darys DNr tyrimą , nes dukra kopija manęs.Bet kažkaip draugai supratingi pasitaikė ir dabar per daug pebelenda į mūsų asmeninį gyvenimą . Aš kartais pajuokauju gal kartais reikia padėti surasti antrą pusę tai jie pukštauti pradeda. Aš manau kad jiems trūksta elementariausio dėmesio

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2006 08 01, 23:05)

thumbup.gif super mintis, ir manau nebloga iseitis 4u.gif
Atsakyti