Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro draugai

Vyro draugai - už. Tik su viena sąlyga- draugystė tik telefonu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 06 16, 18:38)
Vyro draugai - už. Tik su viena sąlyga- draugystė tik telefonu lotuliukas.gif

O ar jūs sau tokių draugių norėtumėte ?
Atsakyti
QUOTE(AS CIA @ 2009 06 17, 21:44)
O ar jūs sau tokių draugių norėtumėte ?

Yra tokiu draugu, kad as taipogi taikyciau toki metoda - draugyste telefonu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2009 06 16, 15:08)
ne ne, jokiu budu ne,gal tiesiog man neiseina isdestyt minciu, taip kad butu suprantama. jis pats renkasi su kuo bendrauti, nes bendrauti neuzdrausi, galbut jai man su tuo zmogum ner nk bendro bendravime, kitam - yra. tiesiog as irgi issakau savo nuomone, kad su saiku viskas turi buti, ir as pasakau i akis, o maniskis, jis na nelagai taip gali tiesiai sviesiai pasakyt, kad va, zinai, neeik tu pas mane. na toksai jis yra, labai geros sirdeles, ir kartais del to netinkamus draugus bendrauti pasirenka, jis visiem pades nakty kelsis vaziuos, ir pan. o kai mums reik pagalbos, buna blogai, tada patys sukames, nes vieniem draugam santehnikas i namus ateit turi, kitam danti skauda mirtinai.. va ir neperseniausiai, jo draugui nuo vaikystes reikejo pinigu nes uzsieny katik atvaziavo, reik ant koju atsistot, jis isiunte ir nemazai, ir tas 4 men praejus nesugeba ju grazint bet sugeba rast kaip gert ir pan, nu tai atsiprasau, mum pinigai ant medziu neauga, nenueinam ir nenusiskinam,o ju db reikai, va ir draugai, nafik tokius draugus cool.gif  ir pats jis supranta, kad kitiem padedi, sirdy atiduodi, o tau nugara atsuka, todel ir reik atsirinkt kas yra kas.. o as toks zmogus esu, kad jai man kasnors nepatinka, duosiu tai zinoti, o neslepsiu, tiesiai sviesiai issakysiu

o girdejai toki posaki "nori susipykt su draugu -paskolink pinigu "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruoniukas: 08 liepos 2009 - 00:44
Kazkaip jo draugai lb greitai tampa ir manaisiais. Puikiai sutariu su visais. Gal mano komunikabilumas cia "kaltas"... smile.gif
Atsakyti
musu draugai "patapo" bendrais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 11 05, 22:40)
musu draugai "patapo" bendrais smile.gif

drinks_cheers.gif
Taip ir turi buti
Atsakyti
Mes turime ir bendru ir nebendru draugu 4u.gif nesipykstu su jo draugais, bet ir dideliu draugysciu nera
Atsakyti
Tiek is mano puses, tiek is vyro puses draugai tapo bendri, aisku yra ir tokiu, kur apsiribojama mandagiu bendravimu, nesileidziant i ilgas diskusijas, bet manau, kad tai normalu. Negaliu as pati visiems patikt ir itikt, lygiai taip pat ir man biggrin.gif
Atsakyti
Na, musu draugai didzioji dalis tapo bendrais draugais - issiplete abieju draugu ratas. Aisku yra ir tokiu su kuriais bendrauja tik ji ir su kuriais bendrauju tik as... ax.gif
Atsakyti