Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro draugai

QUOTE(agle @ 2006 08 01, 21:05)
Pas mus irgi kažkas panašaus buvo , tai aš tėvo pareigas padalinau ant vyro draugų . kai vyresnioji gime , tai draugai vežė į polikliniką , darė bute remontus , vire visiems valgyti , nes man buvo blogai su sveikata. Švęsdavom visas šventes ir vieną diena mano didžioji ne tą vyrą pavadino tėčiu . O tada tai vyriškiu šokas buvo . kai paaiškinau situaciją , jis dar ilgai burbuliavo ir sakydavo kad darys DNr tyrimą , nes dukra kopija manęs.Bet kažkaip draugai supratingi pasitaikė ir dabar per daug pebelenda į mūsų asmeninį gyvenimą . Aš kartais pajuokauju gal kartais reikia padėti surasti antrą pusę tai jie pukštauti pradeda. Aš manau kad jiems trūksta elementariausio dėmesio

Ne šitas draugas ne iš tų kuris ką dirbtų, nebent kompą pataisys ar mano vyrą iš kelio išves. O vaikai jam siaubas ir nesuprantami padarai kurie rėkia, kalbėt nemoka ir kažko reikalauja. Jis svajoja susirast moterį kuri turės jau gerai paaugintą vaiką, kad jam nieko daryt nereiktų. Jis ant gatavo užsiims savo auklėjimu, apie kurį jokio supratimo. O jei ims savo tėvų pvz. auklėjimo ir vaikų auginimo srity, tai man gaila tų vaikų kurie pas jį bus. Nes požiūris į šeimą toks komunistinis, šaltas, be jausmų, be šeimyninių švenčių.
Atsakyti
kazkaip cia keistai gaunas,nu imk gi vyrui ir rezk kad tau jo draugo per akis,tegu susitinka kur alaus pagert,jei nenori kad jis pas jus lindetu,tai turi pilna teise taip ir sakyt,juk namai ir tavo.atrodo kad susituokei ir su vyru ir su jo draugu.asmeniskai as,jei vyras ir po griezto perspejimo darytu ta pati-galetu tada eit ir apsigyvent su tuo draugu.
galu gale gal imk tam draugui taip kaip nors astriau pasakyk-kad jis nepageidaujamas,neisivaizduoju kas per zmogus turetu but kad nesureaguotu.nutaikyk proga kad vyras negirdetu ir paaiskink kad tu nori but su savo seima, o jis galu gale seimai tai nepriklauso.gal tiesiog ne per daug grieztai tai sakei.
o jei nieko neiseitu o nervai pasibaigtu imciau ta drauga ir isvaryciau is namu tiesiog,vargu ar dar rodytusi.na bent mano vyras tikrai nesumastytu taip elgtis, tuolab jei zmogus man nepatiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 25, 09:33)
Daug aš čia prirašiau, bet toli gražu ne viską.

na tu cia daug parasei, bet as pasistengsiu trumpai: faktas, kad cia ne draugai kalti, bet vyras tavo dar nesubrendo, nezinau kiek jus laiko vede, bet man asmeniskai reikejo keliu metu, kol atsirinkau prioritetus, taciau nesitikek kad vyras ims ir kazkada draugus visai pamirs, tai net gali buti zalinga. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 03, 11:50)
kazkaip cia keistai gaunas,nu imk gi vyrui ir rezk kad tau jo draugo per akis,tegu susitinka kur alaus pagert,jei nenori kad jis pas jus lindetu,tai turi pilna teise taip ir sakyt,juk namai ir tavo.atrodo kad susituokei ir su vyru ir su jo draugu.asmeniskai as,jei vyras ir po griezto perspejimo darytu ta pati-galetu tada eit ir apsigyvent su tuo draugu.
galu gale gal imk tam draugui taip kaip nors astriau pasakyk-kad jis nepageidaujamas,neisivaizduoju kas per zmogus turetu but kad nesureaguotu.nutaikyk proga kad vyras negirdetu ir paaiskink kad tu nori but su savo seima, o jis galu gale seimai tai nepriklauso.gal tiesiog ne per daug grieztai tai sakei.
o jei nieko neiseitu o nervai pasibaigtu imciau ta drauga ir isvaryciau is namu tiesiog,vargu ar dar rodytusi.na bent mano vyras tikrai nesumastytu taip elgtis, tuolab jei zmogus man nepatiktu g.gif

taip kaip tu siulai dayrti negalima, tai issauks tik priesiskuma, o be to ir moralines teises neturi reikalauti, kad staiga imtu ir atsisakytu tu, kurie buvo jo didele gyvenimo dalis, tai turi savaime ateiti, be prievartos,...vyrai keiciasi, kad ir kaip butu keista, tik reikia moket juos i save palenkti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 06 lapkričio 2009 - 22:09
QUOTE(Ainius @ 2006 08 04, 01:26)
na tu cia daug parasei, bet as pasistengsiu trumpai: faktas, kad cia ne draugai kalti, bet vyras tavo dar nesubrendo, nezinau kiek jus laiko vede, bet man asmeniskai reikejo keliu metu, kol atsirinkau prioritetus, taciau nesitikek kad vyras  ims ir kazkada draugus visai pamirs, tai net gali buti zalinga.  cool.gif
Papildyta:
taip kaip tu siulai dayrti negalima, tai issauks tik priesiskuma, o be to ir moralines teises neturi reikalauti, kad staiga imtu ir atsisakytu tu, kurie buvo jo didele gyvenimo dalis, tai turi savaime ateiti, be prievartos,...vyrai keiciasi, kad ir kaip butu keista, tik reikia moket juos i save palenkti.  4u.gif

Na todėl ir neišvarau, nes suprantu kad vyrui reikia draugų, bet norisi kad tie darugai ir mane suprastų.
O mes vede 2 metus, nors iki tol gyvenom kartu visus 5metus. Viskas buvo labai šaunu, labai gerai, niekad vyro nestabdžiau ir nedraudžiau susitikt su draugais, nes nenorėčiau kad su manim taip elgtūsi. Nebuvau žmona ragana, kuri rodo isterijas, jei vyras su darugais alaus išgert nori. Ir tas dargas buvo malonus, visad pasišnekėdavom, bet kažkas nutiko ir pasidarė super naglas savanaudis, iškantis kas palengvintų jam gyvenimą. Taip ir gaunasi tas kišimasis, nes patapo prielipu.
Atsakyti
O tu pamegink, kai vyras nemato, jo telefona ishjungti ar bent garsa pritylinti, tuomet "draugas" negales jum bent vieno vakaro trukdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panamira @ 2006 08 04, 13:20)
O tu pamegink, kai vyras nemato, jo telefona ishjungti ar bent garsa pritylinti, tuomet "draugas" negales jum bent vieno vakaro trukdyti mirksiukas.gif

Jis kiekvieną vakarą neskambina, o parašo el. paštą. Skambina prieš savaitgalį, kai mes jam reikalingi, nuvežt kur, ar jam šiaip nėr kas veikt. Tai tas išjungimas būtų beprasmis.
Na nieko, kai dabar pagyvensim visi kartu 4 dienas, o dar kelionėj, tai manau daug kas bus aiškiau. Nes draugus nelaimėj ir kelionėj geriau pažint gali. O aš galėsiu pastebėti ir savo planus regzti blush2.gif .
Atsakyti
Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
4u.gif Aš jau senai po kelionės bet nekyla rankos apie tai rašyti. Šokiruota buvau blink.gif . Tokio super senbernio sulaukusio 30m. nesu mačius. Ir dar tokio tūpo blink.gif
Atsakyti
Na, tai parašyk, kas buvo toje kelionėje 4u.gif
Atsakyti
labai laukiam, parašyk ir papasakok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 09 02, 09:06)
4u.gif Aš jau senai po kelionės bet nekyla rankos apie tai rašyti. Šokiruota buvau blink.gif . Tokio super senbernio sulaukusio 30m. nesu mačius. Ir dar tokio tūpo blink.gif

na suintrigavo mane tavo pasakojimas,o gal tas draugelis tave nusiziurejo ir taip nori daugiau laiko praleisti bet galoiu buti ir neteisi doh.gif
Atsakyti